- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Това време е просто невероятно..Във Варна този вятър сутринта. Сега зарди студа съм с бъбречни кризи у нас..просто прекрасно,удивително.Никъд е не мога да мръдна, а утре съм на урок. Поне изпитът е сега в края на седмицата и край. Край ! Край на бясното учене,край на ограниченията,край на ходенето на уроци !!! Дано поне другото дапотръгне или поне да стане както се надявам. Толкова ми е антипатично,мразя ,когато трябва да седя в нас.Само се яде и лежи учи ,прекалено ми е лениво положението.Това време наистина налага ограничения за всичко. Тя от друга страна от 2 седмици леко ли е бясна и всичко си излива на мен. Нямам нищо против това,но нека поне ми каже от какво е провокирана. Не обичам да съм в неведение,особено що се отнася до най-близките ми..
искам просто да се сгуша в него, но ще има само да си го искам тия дни, без никаква реализация.ех.. поне е ваканция, време беше. отивам си при нашите утре, чак се радвам ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Раздразнена. Направо ядосана дори. Тъъъкмо нещата започнаха да се нареждат и пак всичко се прецака.
Everything changes, but beauty remains ...
Доволна .... *потрива ръчички*
maDamn
Вече си успокоих нервичкитеУтре моя ще дойде на гости у нас да си го видя и да си го нагушкам, а ако цикъла не ме пре*бе и да си наваксаме 2та дни сух период. Само 1 ден не съм го виждала, а вече ми липсва адски много.
Страхотно.
Наспах се, отивам да хапна и след това излизам да си я взема от изпита. Като знам колко притеснена беше снощи, доста гушкане ще падне. А и ще има 6, знам го просто![]()
станах, закусих, остана ми да си сложа в чанатата едно две неща, компютъра и да изчезвам ^^. колко се радвам, че отивам, дано до неделя не съм запяла друга песен :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нахранена, обаче... крайно време е някой да ме научи да правя хубави палачинки, защото моите се доближават по-скоро до прилични. Нищо де, шоколадът и бананът оправиха положението :д
Безразлично. Отново.
С учудване забелязвам, че болката вече няма значение. Тя е просто допълнение.
Цепи ме главата, а имам тест по икономика след малко. искам просто да си дойда вкъщи и да поспя.
Сецнат ми е кръста от 2дена и от 2 дена не мога да мръдна никъде...Как да се чувствам..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Слушам One direction.. - обожавам ги <3
Притеснявам се ужасно много..
Не можах да разбера щяхме ли да излизаме или.. :/
Ще умра от мисли... ами ако е стоял там на студа и е мръзнал докато ме чака..
ох.. опитвам се да не мисля.. ама
Стискам палци да е бил зает, защото няма да си го простя, а сигурна съм, че и той на мен няма.. т.е. не съм сигурна.. толкова е миличък, че надали ще каже особено нещо.. :/ миличкото ..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Прекрасен ден.100% взех изпита с поне 5, да се надяваме все пак, че ще е 6 та да не се напъвам за Химията повече от обичайното.
Видях си го, нагушках го, поиграхме карти, а секса... ох. Искам пак! Петък какво го чака...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
АААААААААА
страхотен ден! обичам я бее![]()
Да видим. Безполезна. Ненужна. Отхвърлена. Изолирана. Или самоизолирана, уточнявам се още пред себе си. Разочарована.
Недоволна. Мрънкаща. Нещастна твърдо НЕ СЪМ, но ми е неудволетворено, едно никакво такова. Нещо ми липсва и ме кара да се чувствам полвинчата, а идея си нямам какво точно. Или пък имам, но ме е страх да го изрека на глас от страх, че тягостното усещане ще се засили. Исках промяна - получих я, сега вече не съм убедена дали съм я искала наистина. Дали въобще съм била готова за нея. 'Щото не очаквах това. Нещата се случват наполовина и то по крайно неправилен и глупав начин, въобще... не съм в период явно. Ще стискам зъби и ще се опитвам да се открия, за да премине това чувство на изгубеност, а междувременно ще се опитам да не изглеждам много скомърцана, въпреки че ми идва да зарежа всичко.
За 2 часа кафе се наслушах на ебати филмите. Ходели, ама не съвсем, пък той се държал като гъз, после плащал сметка 50 лв, за да се реваншира... простотия след простотия.
Възхищавам се на себе си, че стоя далече от такива индивиди и ситуации.
Добре съм, обмислям си плановете за петък. Хмммм...
доволна съм и тази сесия приключи (6666), видяхме се и дано всичко продължава така)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не може да е по-зле просто.. Тя не ми звъни ,а на мен и без това вече ми писна. Като не и се говори ок ,да не ми говори. Защо ли се занимавам и аз с хорските грижи.. Днес ми върви и на неочаквани изненади,трябваше точна тях да видя на най-неочакваното място .. Какво мамка му става ..???!!! Омръзва ми,а утре пак трябва да уча цял ден,в петък пак. А да, и до училище трябва да ходя в това време..и на урок после. А в петък е прощалното парти и така ми се ходеше. От месец не съм се спряла,после ще ми трябва голяма релаксация. И тези бъбречни кризи хич не ми помагат в момента.пфф
Хапнах си доволно количество шоколад и съм лежерно настроена. Гледам Харабейшо и после ще послушам музика ,и щеее си тъпея as usual!
maDamn
Ужасно притеснена, адски ме е страх, просто искам да си затворя очите и като ги отворя решението да е взето и да е с отговор '' Никъде няма да ходим'' охххххххххххххх...![]()
Доволна и щастливаДеня ми мина супер
Наспах се доволно до обяд, а после моя дойде в нас носейки една красива роза със себе си, която ми подари ей така без повод. Прекрасен жест на внимание и любов! Няма си и на идея колко много ме трогна! Секса беше повече от перфектен ( както винаги ), а после отидохме в кафето срещу нас да пийнем по нещо горещо и да пушим на воля, че в нас не може ... И утре ме очаква горе долу същият сценарии - т.е кеф на макс.