.
Затворена тема
Страница 24 от 120 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2992
    Повече от фен Аватара на stylo
    Това време е просто невероятно..Във Варна този вятър сутринта. Сега зарди студа съм с бъбречни кризи у нас..просто прекрасно,удивително.Никъд е не мога да мръдна, а утре съм на урок. Поне изпитът е сега в края на седмицата и край. Край ! Край на бясното учене,край на ограниченията,край на ходенето на уроци !!! Дано поне другото дапотръгне или поне да стане както се надявам. Толкова ми е антипатично,мразя ,когато трябва да седя в нас.Само се яде и лежи учи ,прекалено ми е лениво положението.Това време наистина налага ограничения за всичко. Тя от друга страна от 2 седмици леко ли е бясна и всичко си излива на мен. Нямам нищо против това,но нека поне ми каже от какво е провокирана. Не обичам да съм в неведение,особено що се отнася до най-близките ми..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    искам просто да се сгуша в него, но ще има само да си го искам тия дни, без никаква реализация.ех.. поне е ваканция, време беше. отивам си при нашите утре, чак се радвам ^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Раздразнена. Направо ядосана дори. Тъъъкмо нещата започнаха да се нареждат и пак всичко се прецака.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Доволна .... *потрива ръчички*
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Вече си успокоих нервичките Утре моя ще дойде на гости у нас да си го видя и да си го нагушкам, а ако цикъла не ме пре*бе и да си наваксаме 2та дни сух период. Само 1 ден не съм го виждала, а вече ми липсва адски много.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно.

Наспах се, отивам да хапна и след това излизам да си я взема от изпита. Като знам колко притеснена беше снощи, доста гушкане ще падне. А и ще има 6, знам го просто

Супер фен Аватара на LeprikonA
    станах, закусих, остана ми да си сложа в чанатата едно две неща, компютъра и да изчезвам ^^. колко се радвам, че отивам, дано до неделя не съм запяла друга песен :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Нахранена, обаче... крайно време е някой да ме научи да правя хубави палачинки, защото моите се доближават по-скоро до прилични. Нищо де, шоколадът и бананът оправиха положението :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    уу супер
    наспах се горе-долу, снощи си изкарахме перфектно
    още се учудвам как успя да се сети коя съм
    ама беше супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Безразлично. Отново.
    С учудване забелязвам, че болката вече няма значение. Тя е просто допълнение.

Град
    Beyond reality
    Скучко ми е бе....
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цепи ме главата, а имам тест по икономика след малко. искам просто да си дойда вкъщи и да поспя.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Сецнат ми е кръста от 2дена и от 2 дена не мога да мръдна никъде...Как да се чувствам..?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Слушам One direction.. - обожавам ги <3
    Притеснявам се ужасно много..
    Не можах да разбера щяхме ли да излизаме или.. :/
    Ще умра от мисли... ами ако е стоял там на студа и е мръзнал докато ме чака..
    ох.. опитвам се да не мисля.. ама
    Стискам палци да е бил зает, защото няма да си го простя, а сигурна съм, че и той на мен няма.. т.е. не съм сигурна.. толкова е миличък, че надали ще каже особено нещо.. :/ миличкото ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    неповторима, вие телефони нямате ли бе?

//супер ми е, хапнахме и почваме темичката, айде пожелайте ми успех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Прекрасен ден. 100% взех изпита с поне 5, да се надяваме все пак, че ще е 6 та да не се напъвам за Химията повече от обичайното. Видях си го, нагушках го, поиграхме карти, а секса... ох. Искам пак! Петък какво го чака...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    АААААААААА

страхотен ден! обичам я бее

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Да видим. Безполезна. Ненужна. Отхвърлена. Изолирана. Или самоизолирана, уточнявам се още пред себе си. Разочарована.
    Недоволна. Мрънкаща. Нещастна твърдо НЕ СЪМ, но ми е неудволетворено, едно никакво такова. Нещо ми липсва и ме кара да се чувствам полвинчата, а идея си нямам какво точно. Или пък имам, но ме е страх да го изрека на глас от страх, че тягостното усещане ще се засили. Исках промяна - получих я, сега вече не съм убедена дали съм я искала наистина. Дали въобще съм била готова за нея. 'Щото не очаквах това. Нещата се случват наполовина и то по крайно неправилен и глупав начин, въобще... не съм в период явно. Ще стискам зъби и ще се опитвам да се открия, за да премине това чувство на изгубеност, а междувременно ще се опитам да не изглеждам много скомърцана, въпреки че ми идва да зарежа всичко.

anonymous708973
    Guest
    За 2 часа кафе се наслушах на ебати филмите. Ходели, ама не съвсем, пък той се държал като гъз, после плащал сметка 50 лв, за да се реваншира... простотия след простотия.
    Възхищавам се на себе си, че стоя далече от такива индивиди и ситуации.

Добре съм, обмислям си плановете за петък. Хмммм...

Мега фен Аватара на mynichka
    доволна съм и тази сесия приключи (6666), видяхме се и дано всичко продължава така )
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на stylo
    Не може да е по-зле просто.. Тя не ми звъни ,а на мен и без това вече ми писна. Като не и се говори ок ,да не ми говори. Защо ли се занимавам и аз с хорските грижи.. Днес ми върви и на неочаквани изненади,трябваше точна тях да видя на най-неочакваното място .. Какво мамка му става ..???!!! Омръзва ми,а утре пак трябва да уча цял ден,в петък пак. А да, и до училище трябва да ходя в това време..и на урок после. А в петък е прощалното парти и така ми се ходеше. От месец не съм се спряла,после ще ми трябва голяма релаксация. И тези бъбречни кризи хич не ми помагат в момента.пфф

Град
    Beyond reality
    Хапнах си доволно количество шоколад и съм лежерно настроена. Гледам Харабейшо и после ще послушам музика ,и щеее си тъпея as usual!
    maDamn

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Ужасно притеснена, адски ме е страх, просто искам да си затворя очите и като ги отворя решението да е взето и да е с отговор '' Никъде няма да ходим'' охххххххххххххх...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доволна и щастлива Деня ми мина супер
    Наспах се доволно до обяд, а после моя дойде в нас носейки една красива роза със себе си, която ми подари ей така без повод. Прекрасен жест на внимание и любов! Няма си и на идея колко много ме трогна! Секса беше повече от перфектен ( както винаги ), а после отидохме в кафето срещу нас да пийнем по нещо горещо и да пушим на воля, че в нас не може ... И утре ме очаква горе долу същият сценарии - т.е кеф на макс.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от d3viL Виж мнението
    Безразлично. Отново.
    С учудване забелязвам, че болката вече няма значение. Тя е просто допълнение.
    Същото и при мен.
    Понякога се усещам, че се усмихвам при мисълта да се върна в България. После ми минава. Трябва да уча за изпитите. А само колко ми е безразлично...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си