.
Затворена тема
Страница 25 от 120 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2992
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Тик-так-тик-так. Пак ми свършват сроковете. Пф. Пф. Не съм доволна. Никак.
    Как може такова нещо, да се намести тази така нахално. 'Баси, как се променят хората. И вчера глупавите извинения пак, днес половинчатите отговори. Може с някои хора да излиза и говори всеки ден, а мен като не ме е виждала от седмици ще ме пренебрегне, точно заради същите тези хора. Ами добре, няма да се занимавам да я търся, знам си аз, че пак ще изкара рогата, ама очаквах да стане малко по-късно. Пф. Искам да е догодина. С всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече, че имам нужда от възможно най-радикалната промяна, защото иначе си затъвам и затъвам в тея простотии.
    И тоя месец как хукна, а аз още нищо не съм свършила. Имам нужда от стимул, ама го нямам. Баси, колко е ужасно това.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Отново беше супер яко с моето лигаве ^^. И скоро се очертава да се развихря с апарата и се моля да съм в кондиция. Само да не се изложа ..
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Тъпо ми е.. Самото време ме подтиска... Искам утре като се събудя да има едно готино слънчицеееее Ама няма да имаа

Супер фен Аватара на Irti
    Върнах се от работа.

Обръснах се.

Обличам костюма и пак изчезвам по задачи.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Размазващо мързеливо :d Ще ям вкусни макаронки ,ийха...и после ще започна филмов маратон. Тей ще биде!
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отново на училище. Разбрах си резултата от вчерашния тест, не съм страшно очарована/доволна, но бива. Поне прекарах страхотен ден с моя. Толкова хубав, че накрая съм бълнувала "обичам те"

Злееее, боли ме кръста и корема и лекарите не знаят защоо даже и съм нервна...
    А на всичкото отгоре ми се объркаха плановете за днес... ще си искам реванш!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като станах нещо хич не бях на кеф, щом дори баща ми мрънка за тона ми, а никога не го е правил. сега е по-добре, свърших си задачата за деня, сигурно ще ми даде още като се прибере, но нямам против, искам да правя нещо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Значително по-добре от вчера, сигурно 'щото имах време да се разсъня на спокойствие, а не като вчера да натъпча, каквото ми се изпречи пред очите в чантата и да се гримирам и обличам набързо.
    7(седем) часа висях в залата, 'ма поне днес нещата бяха по-координирани и свършихме работата, оправих се с всичките административни бумаги, получих си всичките материали и след малко ще се залавям за работа, че няма време, само да заредя преди това батериите с капучино и шоколад. Тия дни трябва да отскоча и до библиотеката, че ми трябват 2-3 книги и един супер важен учебник, мисля да си взема и някво книжле за разтуха и ако съм достатъчно експедитивна петък, събота и неделя, за другата седмица вече само ще доизкусурявам нещата и ще имам време да чета нещо странично.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Шоколизирана, леко мързелива, но и леко игрива.
    И тази нежност, която сякаш само неговата поява може да извика. Тихо спокойствие и изгаряща топлина, които ме карат да му позволявам да се приближи. Усещане... За онази тръпка, от която имам нужда. Сигурността, която той ми донася. Радостта, която ми показва докато ме учи пак да обичам, да мога да съм безгрижна, усмихната и себе си.
    Шоколизирана от любов.
    Влюбена в "малкото" ми лично бедствие, умиротворило земята под краката ми.
    Последно редактирано от d3viL : 02-09-2012 на 12:10

чувствам се с комплекс за малоценност
    не много наясно със себе си - какво харесвам, както искам да бъда, с какво искам да се занимавам
    зависима, оттеглена от собственото ми Аз, защото имам желание да се харесвам на другите, и това просто е жалко.
    не знам коя съм всъщност
    не знам как да се уважавам
    днес просто е .. малко странен и объркан ден.
    противно на това, което пише в хороскопа, лол
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Beyond reality
    Пих кайвенце,ядох шоколадче и пак нищо за правене деба... искам нещо да правя
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Супер доволна! Мега ненадейно, без дори да съм ги търсила (!!) попаднах на ебаси яките тъмносини дънки, които не са шити с дразнещ жълтав или оранжев конец, както обикновено се правят всички тъмносини дънки. ТОООЛКОВА са яки! И бяха 30 лв, омг, омг. От "Тейли Уейли" (или както там се чете).

Взех си и супер як пръстен от Six, заболя ме душицата да изръся 10 лв за него, ама... пръстен е, не мога сама да си го направя за разлика от елементарните им герданчета.

Ох... relief.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Супер доволна! Мега ненадейно, без дори да съм ги търсила (!!) попаднах на ебаси яките тъмносини дънки, които не са шити с дразнещ жълтав или оранжев конец, както обикновено се правят всички тъмносини дънки. ТОООЛКОВА са яки! И бяха 30 лв, омг, омг. От "Тейли Уейли" (или както там се чете).

Взех си и супер як пръстен от Six, заболя ме душицата да изръся 10 лв за него, ама... пръстен е, не мога сама да си го направя за разлика от елементарните им герданчета.

Ох... relief.
    Представи си сега: Имаш време от 30 до 60мин да си избереш каквото си поискаш в някой престижен магазин за дрехи и то за без пари.. ще направиш мазало, а?

Върнах се от работа. Хубаво е да пътуваш нощес - няма никой по улиците.

Рано е, рано е, рано е... и всичко...............

.............................. спи.

Време е и аз да полегна и да затворя уморени очи.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сънено ми е и леко сиво всичко около мен. Поне след около 3 часа ще си я видя и пергърна, защото много имам нужда

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Злее, злееее, злее.. Още 2 дена и "чао на мача". Окончателно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Петък е!!!!!!! Щастлива съм, петък е, ще си прекарвам време с него, ще си уча, ще си лежа, ще си почивам вкъщи на топлооо

Супер фен Аватара на sladkalady
    Чувствам се добре,чакам да ми се обадят и да изляза малко ....
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Представи си сега: Имаш време от 30 до 60мин да си избереш каквото си поискаш в някой престижен магазин за дрехи и то за без пари.. ще направиш мазало, а?
    Eбаваш ли се? 30-60 минути са сууупер много време :д Даже ще съм ги премерила.

Петъкпетъкпетъъък! Само да спре да ме мързи, да си напиша writing-a и ще го видя след по-малко от 3 часа. Йес бе.

Град
    Beyond reality
    Наразсъних си се хубаво станах към 10 , мих съдове...прибирах съдове...замръзнаха ми кунките,ама си струва,сега съм си направила едно хууубавко кафенце и хапвам вкусна шоколадова домашна тортичка ...ог блаженство. Ох многo,много ми е хубаво сега бащатко ми запали и каминката и ми е айлячеее!
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    още два дни. само два. чувствам се слаба тия дни, което не е никак хубаво, дори е леко саморазрушаващо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Все още ме боли корема без обективна причина и вече се побърквам... освен това ми е някво нервно.. прецакани планове... все кофти работи. искам да е лято, взе да ми втръсва тотално тоя студ.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не знам. Някво никво ми е.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    скучно ми е и пак ми се спи пф..
    след малко май ще се преориентирам към възглавничката в стаята ми..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Беше просто... прекасно. Не ми се е случвало нищо толкова нежно досега... <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си