.
Затворена тема
Страница 26 от 120 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Няма дума, която да опише това което чувствам в момента... it was amazing (h)

Хей!Ъм... преди никога не съм писала в подобен форум,но сега имам ОГРОМНА нужда от съвет-меко казано...Момчето,което ми беше приятел ми каза,че ме харесва и ме попита дали иска да тръгнем заедно и аз веднага се съгласих,защото си падах по него.Всичко вървеше добре-НАПРАВО СТРАХОТНО!!!Бяхме щастливи заедно и си прекарвахме супер,но нещо стана...След известно време той ми каза,че късаме и аз не знаех как да реагирам!Даже нямах време да реагирам.Дължеше ми обяснение,но така и не ми даде такова..Започнах да го разпитвам къде сбърках,дали харесва някоя др-а и т.н,но той отрече.В момента много искам да разбера,защо ме заряза така,като всичко беше супер и да се съберем,но как да го питам-в смисъл...Да не изглеждам обсебена от него или нещо от тоя сорт.Каза ми само,че живота е прецакан---> как да го разтълкувам това!?Какво общо има живота с нас!? Има нещо,което не ми казва...
    Молбaта ми е следната...Ако някой може да ми даде какъвто и да било съвет нека ми отговори!Моля ви и благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Задавих се с водичка и сега направо ми се влиза в кома за два часа........

Отпуснато ми е... още ме боли корема, днеска се размотвах насам- натам по студа, прибрах се и седнах да пия коняк самичка, че си нямам компания. Бях забравила колко е яко понякога да си пиеш и сам!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Боли ме главицата. Преглеждам си хороскопа и отивам пак да се губя сред разни листЯ. Вече се чувствам много кофти, че поех подобен ангажимент и най-вече, че няма как да се скатая. Занимавам се с още 101 неща, които са ми в пъти по-важнии сега като се замисля, наистина не знам с чий акъл се съгласих да се заема с тоя проект при все, че можех деликатно да откажа, ама нейсе, да съм си подредила приоритетите о време. Успокоявам(/т ме) се, че крайният резултат ще е добър. Ама ми се излиза, бе! И филми ми се гледат. Даже съм съгласна само да си лежа и нищо да не правя.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Силна.
    Отдавна не се бях чувствала силна. Хубаво е.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Прекалено влюбен или хлътнал , както искате го наречете .

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Притеснена. Днес и утре и после.."чао". Изтръпвам, като си помисля, .....и накрая си напомням, че аз сама забърках кашата и сама ще си я сърбам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф писна ми с тоя 14ти .. честно!! Прекалено много се превземате ..

п.с. Искам да го видя!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Малко тъжно, че няма да се видим цели 3 дена. Но пък днес мама има РД и ще правим торта "Гараш". А който е пробвал нашата "Гараш" плюе на тези в сладкарниците.

Трябва много сериозно да се стегна и за тези 3 дни да науча цялата Неогранична химия + Химия на елементите. Щото ми е пределно ясно на 14 и на 15 колко ще ми е до учене.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Бахти гада... Как уби жена му! Тъжно ми е. Бях си обещала да не гледам Spartacus сама, ама нали съм много умна... Оф.

В реалния живот обаче всичко е наред. Да си напиша домашното, да отида на курс и после ще се учи по английски с моя. Вероятно. :д

Супер фен Аватара на Irti
    Добре. Трябва да сготвя и да си изчистя покъщината, че довечера ще идва една приятелка на гости.

Пък и гледам на един приятел хъскито за няколко дни.. бахти кучето.. всичко е в косми. Поне ми прави компания.

Хайде да идва довечера.

Хммм...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бахти гада... Как уби жена му! Тъжно ми е. Бях си обещала да не гледам Spartacus сама, ама нали съм много умна... Оф.

В реалния живот обаче всичко е наред. Да си напиша домашното, да отида на курс и после ще се учи по английски с моя. Вероятно. :д
    Най-гадното е това, че главният актьор почина 2011 от рак. :/

Болна съм. Студено ми е. Цепи ме главата.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    ...
    Кво стана, ти нямаше ли да сядаш на стола?

Същото като вчера х2 имам чуството че това е болестно състояние ;д !

Мега фен Аватара на mynichka
    Добре ми е.Чакам една приятелка да се обади и да пием кафе в кварталното кафене, че е доста студено.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Кво стана, ти нямаше ли да сядаш на стола?
    Не.

Мързеливо ми е. Нищо не свърших днес, ако не се изключи оня един час, в който четох по диагонал. През останалото време чистих и мих чинии, и гледах филмчета. Най-хубавото от всичко е, че намалих драстично цигарите от самосебе си, а по принцип ми е най-скомърцано сега и очаквах да пуша като смок, но уви. Даже ми става лошо, когато някой одимява наоколо, което значи, че съм на една миниатюрна крачка съвсем да ги спра.

Цитирай Първоначално написано от screw the rules Виж мнението
    Същото като вчера х2 имам чуството че това е болестно състояние ;д !
    хD напълно точно ми определи диагнозата мерси screw the rules

Цитирай Първоначално написано от sladk0t0odidi Виж мнението
    хD напълно точно ми определи диагнозата мерси screw the rules
    хах :д дали е като моята (think)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    без особено настроение съм. нито весела, нито тъжна, нищо. просто седя и не правя нищо, както в тия последни дни.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

П.С Някой да знае за някакво хапче, или някакво спасение от това нещо ;д;х

чувстам се тъпо.. не че ми е скучно..ама ..поне след 2 дена ще се видя с някой хора ;дд

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Хахаха .. това с хапчето ми хареса. Бих глътнала няколко, за по сигурен ефект
    А иначе .. чувствам се ужасно объркана, не знам какво да мисля или как да подходя. В един момент ме прави толкова щастлива, а в следващия се чудя какво се случва ?!?! Може би само времето ще покаже ......

аз се чувствам влюбена,многоо влюбена и ядосана,и мисля че имам нужда от цигара ама пък не мога да пуша

Цитирай Първоначално написано от elenka0093 Виж мнението
    аз се чувствам влюбена,многоо влюбена и ядосана,и мисля че имам нужда от цигара ама пък не мога да пуша
    Е накрая да си направим 1 клуб за влюбените тука хаха :п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си