- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Добре де...за какво ме използва?!....За да си оправи настроението след караницата? За да ме качи на седмото небе и после да ме закопае? ... мнее....омръзна ми да се напрягам заради тоя, не ми се занимава с боклуци....
Ся пък се появи и братовчед му....УЖАС....Оная кучка пак се опитва да го налази и май ще я давам по курвенската..
А и това с нашите....Охх...
Общо взето: ЧУВСТВАМ СЕ ЗЛЕ, ОБЪРКАНА И АДСКИ ЯДОСАНА !!
изоставена.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така, това е проблема. Не чувствам нищо.
... Хаха, не-излъгах! Чувствам се ужасно.
Дано мине по-скоро.
Жабчо, да беше лятоооооооооо.... А сега в тази зима, нищо не може да правиш.![]()
Що бре , минусовите температури спират ли ви ? Знаеш ли как се цъка мачле в тва време , супер фън е ;P
Чувствам се доволна от себе сиии.... Изчистих целия апартамент, след това оправих и на кучо.. отидохме на лекар, държа се добре и съм доволна. Също осъзнах, че започва да поумнява.. След това излязохме на разходка в това студено времеИ сега релакссс
![]()
Седим и учим в една стая. Брех, можело :д
Какво да цъкам? CSS - са ме баннали в 90% сърварите, а останалите 10% са фулл и не може да влезеш, Starcraft 2 - ми е малко рамта на този и трябва с лоша графика да играя, пък APM не може да мине 80 като са ти изморени ръцета, WoW - няма свестни пиратски сървари и няма с кой арени да правя, Fifa - ми е скучна, се ще вкарам гол, дори и автогол. Имам някакви стратегии, ама и те са ми безинтересни. Остана май само шах, ама съм много слаб. Чакай, забравих за супер марио, но там се падам в пропъстта на pixel разстояние, винаги.... Поне си свалих Supernatural, ама няма да е интересен епизода гледах му промото.
Оф,напрегнато ... и чакам....ам дали ще ме огрее![]()
maDamn
подтиснат, изморен, изоставен, съжалявам че я обичам толкова силно и истински
Нямам мотивация,а тя ми трябва в момента,тъпо ми е иииии да...
Екстра.
Вчера беше супер. Сготвихме с таз' другарка 5-6 ястия. Като започнеш от мусака и стигаш до кифли с мармалад.
Разцепихме се от ядене.. пиене.. и.. сееееекс.
Направо преспа в нас, защото беше късно и не я пуснах да си ходи.. пък и бях пил и ме мързеше - нямаше как да я закарам.
И сега ми се мотка тук с хавлията ми и от 20мин. ме дразни. Аз гледам жално и кучето гледа жално..![]()
След малко ще я изнасиля.. дам.
Трети ден с висока температура. Седя си вкъщи и си похапвам мусли с мляко и си уча за теста по биология във вторникНай-лошото е, че и моят е болничък. :/
Учудващо добре. Чака ме цял куп упражнения по статистика, а как нищо не разбирам... ;xx Чувствам се изключително тъпа само като почна да мисля за статистиката, но няма как. Стискам зъби и продължавам.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Разочарована.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хахахаха, звучи ми познато. :д
Странно ми е.
Искам най-накрая да ми дойде, че се панирам вече.
Притеснява ме и тоя английски, изпитът е скоро, а има много неща, в които трябва да задобрея.
Абе, странно ми е. Никакво такова.
След два часа отивам при него, искам да ме гушне на дивана и да си седим така. Пълна идилия.
Щастлив и адски влюбен.
Днес и е късметлийски ден бтв![]()
Класната ми се сети да ни каже,че за утре имаме да развиваме тема по английски... Ама то цяла ваканция имахме,ама тя вчера се сетиСега имам да развивам тема 4 страници голям формат , на английски. Оф , благодаря се,че поне темата е благоприяна и мога да тегля локуми добезкрай! Ще се справя,не е нещо страшно,ама ми пообърка плановете.Нищо.
Иначе и е добре,на топло , хапвам си сладкишченца,пийвам си топло кафенце и такам...
maDamn
Писна ми някакви тъпи момиченца да се мислят за центъра на света,алооо осъзнай се,пикло,ти се едно леке в малката жалка картинка наречена свят!
п.п.Като цяло съм изнервена!![]()
Температурата отказва да спадне -.- Писна ми вече. от 365 дена в годината, аз в 300 от тях съм болна. Ще си почивам и лежа утре, та дано има подобрение. Пък и мойто мишленце е болничко, ама днес е бил на лекар, та се надявам бързо да се оправи.