- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
имам хубав ден днес.![]()
Последно редактирано от jghgh : 02-12-2012 на 19:47
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ебахти колко нереално много ми се спи... fuck...искам да наня,не на училищепф...поне ще е айляк днес.
maDamn
След почивните дни,странно.Днес станах изключително ледно,дано и за напред да е така.Oчертава се дълъг ден..Добре съм.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм,пия кафе и след малко трябва да се приготвям за лекциии
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Нямам търпение да дойде утре. Ох...
Ох.. настинала съм.. кихам .. носа ми тече - по дяволите - мразя тва състояния..
Не отидох днес на училище.. няма да го видя :/
Нищо де .. утре/надявам се / ще излезем.
Утре трябва да отида на училище.. мхм.. трябва..
Охх.. и сега си пишем СМС-и с него <333
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Лежа си. Във все същото състояние съм. Ще си взема душ, ще хапна и ще седна да си уча за теста по биология, които имам утре.
Мойто човече е по-добре <3
Нервно ми е и цял ден хвърлям пепел и жупел. Зла и проклета съм, ама как да не съм, като са адски неориентирани същества и биха изчерпали търпението дори на тибетски монах?!
Вбесена съм и че ми забавят плащането. Вбесена съм и защото нещата не се развиват, както очаквах. Разочарована съм до дъното на душата си и очевидно само с мен е така. Дали съм очаквала прекалено много, или пък другите не са очаквали нищо - идея си нямам. Само знам, че ми е тъпо и се чувствам като потъващ кораб, имам нужда от успокоение и прегръдка, а всичко живо наоколо само ми повтаря разни френетични слова колко съм оправна и находчива, и как ще намеря решение. Ми, не, не съм силна, хич даже, нито уверена в момента и най-малкото, което ми е нужно, е да ме зарязват с оправданието, че и сама мога да се справя.
Писна ми всички да ме натоварват с проблемите си, след като аз нямам нищо общо и не мога да им помогна. Писна ми и от скапаното време. Искам да е лято... Писна ми и от държанието на околните. Все едно... Току виж нещата вземат да се оправят.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Охх днес едва се вдигнах от леглото....и още ми се спиразглезиха ни с тези ваканции
Иначе съм д/г добре.
Искам,искам,искам го...![]()
![]()
![]()
в процес на подготвяне, изненадващо не намерих червеното, което исках, но и това ще мине, без това няма да държи дълго :Д. всичко друго е готово мисля, сега остава само ученето. станах доста рано и то без проблеми тая сутрин, чувствам се добре от тоя факт, ако и за напред е така ще е страхотно. ама надали.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Доста съм доволен.
Смазах си последния изпит и доста успешно извърших задачите, които бях планирал въпреки ЕБАТИ ШИБАНОТО ВРЕМЕ.
Пък и скоро си е прибирам <3
Утре ще трябва да ни отриват изпод снега. За 20 минути сняг на парцали е натрупало 3-4 см. Не е зле и продължава. На мен миналата година по това време ми изби една част от един мъдрец, сега друг се е напънал... Толкова ми е ужасяващо гадно. Само пулсира и се подува и е цялото бяло...ще никне гадината и няма да мога да спя ...ФЪК! Искам да се гръмна!
maDamn
ами променящо се настроение имам днес, ту ми е някакво весело- след 1 час ми става криво и така цял ден
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ужасно....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Денят ми беше нещо ужасно. Представях си началото на седмицата отвратително предвид обстпятелствата ,но това надмина и най-смелите ми очаквания... Цял ден съм с главоболие,правихме едно неочаквано контролно,което допълнително засили кефа от другото.Повръща ми се,лошо ми е не знам вирус ли е или стесът ми идва в повече вече. Изпитът мина,смятам сравнително добре,но ще разберем доста по-нататък. Последното съвпада с рождения ми ден и това хич не ми се струва добре.Ще видим,ще видим.А с тея момчета просто не ми е ясно.Не ми се занимава с лекуването на разбити сърца,аз себе си не мога да оправя,то.. Искам да видя с другото какво ще стане,ама не тая големи надежди (песимизъм пауър йеа). Искам да я чуя,да я видя,ама и това ще се случи края на тая седмица за нещастие.Дано поне седмицата бъде по-лека,защото след тея изпити изобщо не съм във форма..
Имам да свърша един куп неща, а вече е 21.18 и не виждам кога ще ми остане време.
Няма значение. Щастлива съм. Камък ми падна от сърцето днес... и мисля да си прекарам вечерта, кроейки зли планове за утре, мухахаха!
Супер, малко ми е нервно за утре, но ще мине.Искам да си го видя вече!!! <3
За разлика от сравнително скучния ден, вечерта ми беше повече от прекрасна. <33
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мнооогооооооо гладееенн и отееееееегчеееееееенннннн нннн.
Вече само отегчен.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-13-2012 на 23:31
Върнах се от работа преди един час. Изкъпах се и се избръснах. Скоро ще полегна да поспя, че днес пак пак съм нощна.
Пълна скръб. Всички ме дразнят, не искам на даскало, искам лято... поне последното ми изглежда достижимо, навън грее едно хубаво слънчице... <3 Ама тря'а се ходи на дск. -.- Как да е, довечера поне очаквам нещо интересно, въпреки че ще реша в последния момент какво да обличам, което е много тъпо, ама така е - като не съм ходила скоро на пазар се отчайвам, че нямам нищо подходящо![]()