- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Стомаха ме е свил.. болна съм още..
притеснявам се ужасно много .. ще откача..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ДОообрем. Честит празник,който, каквото празнува!
maDamn
Перфектно!!! Чака ме една прекрасна вечер прекарана с любимият човекПървият ни Свети Валентин заедно
Нямам търпение!!!
Болка, цял ден лежа и имам чувство, че ми става по- зле. Искам, искам да го видя поне утре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Изумена,как може да има такива същества и вече демонстративно се изнася,и на кой го прави и какво показва!![]()
Страхотно! Взела съм си изпитите по Biologishe Psychologie и Einführung in die Psychologie. Няма такова облекчение просто... Остава пустата му статистика утре, но за нея изгубих надежда още вчера. Каквото, такова. Отивам да пия вино и да пуша цигара след цигара. Ех, че радост.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Чудото, което обожавам/ах... се сгоди и на мен ми е унииииикално яко . Самичка , а той... можеше и аз да съм , но уви !) Хайде, наздраве на всички и да се обичате много
:*:*:*
хъх като си помисля какво ме чака утре, искам да имам машина на времето, с която да мога да прескоча предстоящите два дена :// мм.....
бтвв честит св. Валентин![]()
оф.
кога ще порасна
кога?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Страхотно. Уморено, ама страхотно! Невероятен следобед си прекарах... още като ми отвори вратата с розата...
И как направи оня неговия звук на задоволство, като си видя подаръка... Ех. Прекрасен е.
БЯСНА съм. Не мога да повярвам, че успяха да ми развалят настроението за 15мин, а деня ми беше готин. Дори ми се реве от яд,толкова съм побесняла в момента. ГР!
Everything changes, but beauty remains ...
Бахти пътищата... лед... сняг... всичко друго, но не и асфалт.
Стария котер излезе отвсякъде и направи новите джипчета за смях. Ха-Ха. Коли високи по 5 санта от пътя..
Пък тези софиянци.. мине 7 сут. събудят се и стане мазало.
Трябва да сложа някой залък в устата и да поспя, че тези смени... Поне е пълно с момичета.
Трябва да изпия един чай.
Трябва да изпуша една цигара.
И още една цигара.
Най - страхотния Свети Валентин !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обичам я толкова много! А усмивката и сутрин направо ме кара да ... (h)
МЕГА ЯКАТА ВЕЧЕР!!! *писъци на еуфория*
Тва, Трифон Зарезан, ще остане като незабравима вечер.
С'а ми е лошо и ме мързи да си мисля кво да се обяснявам на даскало. Не ми дреме, вечерта беше епична, а завършека й - още повече.
Гадно ми е, прабаба ми е починала тази нощ (очаквахме го, но все пак не вярвах,че ще е толкова бързо), уморено, глася багажи и ще пътуваме след 1 час за там.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Смесени чувства..
Чувствам се тъпо заради вчера.. и то не е виновен той, а аз съм си виновна :/
Той ме прави толкова щастлива, а защо си гълтам граматиката пред него.. тц..
ИСКАМ ДА СПЯ!! .. уф..
И как пък.. му пратих СМС и на него му беше изключен телефона..
Е това не е ли каръщина сега.. ох..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Бивам...малко ме боли зъба,никне ми мъдрец,а зъболекарката има совободен час чак след 2 дни...фак!
maDamn
добре, но разочарована от себе си;
като лош човек.
не знам.. кога ще се науча да общувам нормално и то точно с тези, на които държа?
защо все ги наранявам и нагрубявам?
защо не общувам като адекватен човек.
направо се ненавиждам и съдя, и осъждам.
може и да съм го изгубила . >< надявам се, не.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Една нощ изпълнена с тооолкова много и различни емоции. Легендарно беше. И главоболието сега е легендарно.
Като пийне става изключително любвеобилен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
к'ва по дяволите е тая нова мангалска мода? отвратително е... толкова гнусотия скоро не бях виждала, ужас.
иначе ми е добре, ставам едвам, ама после си заслужава ^^. след малко отивам при моя и светът няма да съществува ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ха, определено успя да ме изненада.
Не ми се отдава да си сваля ухилената физиономия от лицето ;д
Готин ден, странен някакъв, супер пълен със съвпадения. Имам непоколебимото усещане, че нещата ше се наредят по най-добрия възможен начин. Направо го знам, сякаш вече е станало. Май за пръв път ми се случва. Просто ше е грехота да се окаже, че съм се излъгала. :Д
Последно редактирано от paradosou : 02-15-2012 на 13:34
Супер самодостатъчна и щастлива. За първи път се чувствам толкова в кожата си и толкова уверена и уравновесена. Единственото, което искам е да съм здрава! Надявам се с колегата нещата да не се разсмърдят, харесва ми да сме приятели и да прекарваме време заедно, забавен е. Но само толкова, без усложнения. Имам нужда от малко флирт, т'ва, онова, колкото да си доначеша чисто новото самочувствие, а и някои други части... Нямам търпение да си дойде бившия ми, толкова ми се... иска да го видя. 'Ще е тъжно да не успея да се сбогувам с този пени...приятел!
Странно и малко объркано се чувствам. Не знам дали това трябваше да ме изненада или беше очаквано. Сигурно аз сбърках някъде.. а може би точно това исках. Трябва да променя изкривената си представа за щастие.
The blood that binds us ..till death unites us
Тъпо. Аман от хора, които дават оценка на действията и събитията в живота ми. Недай си боже да помолиш тия хора за съвет... изнасят ти цяла лекция...убеждавайки те, че ти говорят тия глупости за твое добро. Да, ама като е за мое добро защо ми лепвате етикети?! Такава съм била, онакава съм била... ама съм нещо, което тия хора никога няма да бъдат-личност...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5