.
Затворена тема
Страница 29 от 120 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2992

Hybrid View

Супер фен Аватара на LeprikonA
    в процес на подготвяне, изненадващо не намерих червеното, което исках, но и това ще мине, без това няма да държи дълго :Д. всичко друго е готово мисля, сега остава само ученето. станах доста рано и то без проблеми тая сутрин, чувствам се добре от тоя факт, ако и за напред е така ще е страхотно. ама надали.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Доста съм доволен.

Смазах си последния изпит и доста успешно извърших задачите, които бях планирал въпреки ЕБАТИ ШИБАНОТО ВРЕМЕ.

Пък и скоро си е прибирам <3
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Утре ще трябва да ни отриват изпод снега. За 20 минути сняг на парцали е натрупало 3-4 см. Не е зле и продължава. На мен миналата година по това време ми изби една част от един мъдрец, сега друг се е напънал... Толкова ми е ужасяващо гадно. Само пулсира и се подува и е цялото бяло...ще никне гадината и няма да мога да спя ...ФЪК! Искам да се гръмна!
    maDamn

Мега фен Аватара на mynichka
    ами променящо се настроение имам днес, ту ми е някакво весело- след 1 час ми става криво и така цял ден
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ужасно....
    Не бъди тъпак - ела ни виж

В много труден период... надявам се да отмине .. ;(

Повече от фен Аватара на stylo
    Денят ми беше нещо ужасно. Представях си началото на седмицата отвратително предвид обстпятелствата ,но това надмина и най-смелите ми очаквания... Цял ден съм с главоболие,правихме едно неочаквано контролно,което допълнително засили кефа от другото.Повръща ми се,лошо ми е не знам вирус ли е или стесът ми идва в повече вече. Изпитът мина,смятам сравнително добре,но ще разберем доста по-нататък. Последното съвпада с рождения ми ден и това хич не ми се струва добре.Ще видим,ще видим.А с тея момчета просто не ми е ясно.Не ми се занимава с лекуването на разбити сърца,аз себе си не мога да оправя,то.. Искам да видя с другото какво ще стане,ама не тая големи надежди (песимизъм пауър йеа). Искам да я чуя,да я видя,ама и това ще се случи края на тая седмица за нещастие.Дано поне седмицата бъде по-лека,защото след тея изпити изобщо не съм във форма..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Not Bad.

anonymous708973
    Guest
    Имам да свърша един куп неща, а вече е 21.18 и не виждам кога ще ми остане време.

Няма значение. Щастлива съм. Камък ми падна от сърцето днес... и мисля да си прекарам вечерта, кроейки зли планове за утре, мухахаха!

Повече от фен Аватара на flawless_
    Супер, малко ми е нервно за утре, но ще мине. Искам да си го видя вече!!! <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    За разлика от сравнително скучния ден, вечерта ми беше повече от прекрасна. <33
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Мнооогооооооо гладееенн и отееееееегчеееееееенннннн нннн.

Вече само отегчен.
    Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-13-2012 на 23:31

Супер фен Аватара на Irti
    Върнах се от работа преди един час. Изкъпах се и се избръснах. Скоро ще полегна да поспя, че днес пак пак съм нощна.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пълна скръб. Всички ме дразнят, не искам на даскало, искам лято... поне последното ми изглежда достижимо, навън грее едно хубаво слънчице... <3 Ама тря'а се ходи на дск. -.- Как да е, довечера поне очаквам нещо интересно, въпреки че ще реша в последния момент какво да обличам, което е много тъпо, ама така е - като не съм ходила скоро на пазар се отчайвам, че нямам нищо подходящо

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Стомаха ме е свил.. болна съм още..
    притеснявам се ужасно много .. ще откача..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ДОообрем. Честит празник,който, каквото празнува!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Перфектно!!! Чака ме една прекрасна вечер прекарана с любимият човек Първият ни Свети Валентин заедно Нямам търпение!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Болка, цял ден лежа и имам чувство, че ми става по- зле. Искам, искам да го видя поне утре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    болезнено душевно празна

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Изумена,как може да има такива същества и вече демонстративно се изнася,и на кой го прави и какво показва!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Страхотно! Взела съм си изпитите по Biologishe Psychologie и Einführung in die Psychologie. Няма такова облекчение просто... Остава пустата му статистика утре, но за нея изгубих надежда още вчера. Каквото, такова. Отивам да пия вино и да пуша цигара след цигара. Ех, че радост.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Чудото, което обожавам/ах... се сгоди и на мен ми е унииииикално яко . Самичка , а той... можеше и аз да съм , но уви ! ) Хайде, наздраве на всички и да се обичате много :*:*:*

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    хъх като си помисля какво ме чака утре, искам да имам машина на времето, с която да мога да прескоча предстоящите два дена :// мм.....

бтвв честит св. Валентин

оф.
    кога ще порасна
    кога?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Страхотно. Уморено, ама страхотно! Невероятен следобед си прекарах... още като ми отвори вратата с розата...
    И как направи оня неговия звук на задоволство, като си видя подаръка... Ех. Прекрасен е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си