- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
в процес на подготвяне, изненадващо не намерих червеното, което исках, но и това ще мине, без това няма да държи дълго :Д. всичко друго е готово мисля, сега остава само ученето. станах доста рано и то без проблеми тая сутрин, чувствам се добре от тоя факт, ако и за напред е така ще е страхотно. ама надали.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Доста съм доволен.
Смазах си последния изпит и доста успешно извърших задачите, които бях планирал въпреки ЕБАТИ ШИБАНОТО ВРЕМЕ.
Пък и скоро си е прибирам <3
Утре ще трябва да ни отриват изпод снега. За 20 минути сняг на парцали е натрупало 3-4 см. Не е зле и продължава. На мен миналата година по това време ми изби една част от един мъдрец, сега друг се е напънал... Толкова ми е ужасяващо гадно. Само пулсира и се подува и е цялото бяло...ще никне гадината и няма да мога да спя ...ФЪК! Искам да се гръмна!
maDamn
ами променящо се настроение имам днес, ту ми е някакво весело- след 1 час ми става криво и така цял ден
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ужасно....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Денят ми беше нещо ужасно. Представях си началото на седмицата отвратително предвид обстпятелствата ,но това надмина и най-смелите ми очаквания... Цял ден съм с главоболие,правихме едно неочаквано контролно,което допълнително засили кефа от другото.Повръща ми се,лошо ми е не знам вирус ли е или стесът ми идва в повече вече. Изпитът мина,смятам сравнително добре,но ще разберем доста по-нататък. Последното съвпада с рождения ми ден и това хич не ми се струва добре.Ще видим,ще видим.А с тея момчета просто не ми е ясно.Не ми се занимава с лекуването на разбити сърца,аз себе си не мога да оправя,то.. Искам да видя с другото какво ще стане,ама не тая големи надежди (песимизъм пауър йеа). Искам да я чуя,да я видя,ама и това ще се случи края на тая седмица за нещастие.Дано поне седмицата бъде по-лека,защото след тея изпити изобщо не съм във форма..
Имам да свърша един куп неща, а вече е 21.18 и не виждам кога ще ми остане време.
Няма значение. Щастлива съм. Камък ми падна от сърцето днес... и мисля да си прекарам вечерта, кроейки зли планове за утре, мухахаха!
Супер, малко ми е нервно за утре, но ще мине.Искам да си го видя вече!!! <3
За разлика от сравнително скучния ден, вечерта ми беше повече от прекрасна. <33
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мнооогооооооо гладееенн и отееееееегчеееееееенннннн нннн.
Вече само отегчен.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-13-2012 на 23:31
Върнах се от работа преди един час. Изкъпах се и се избръснах. Скоро ще полегна да поспя, че днес пак пак съм нощна.
Пълна скръб. Всички ме дразнят, не искам на даскало, искам лято... поне последното ми изглежда достижимо, навън грее едно хубаво слънчице... <3 Ама тря'а се ходи на дск. -.- Как да е, довечера поне очаквам нещо интересно, въпреки че ще реша в последния момент какво да обличам, което е много тъпо, ама така е - като не съм ходила скоро на пазар се отчайвам, че нямам нищо подходящо![]()
Стомаха ме е свил.. болна съм още..
притеснявам се ужасно много .. ще откача..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ДОообрем. Честит празник,който, каквото празнува!
maDamn
Перфектно!!! Чака ме една прекрасна вечер прекарана с любимият човекПървият ни Свети Валентин заедно
Нямам търпение!!!
Болка, цял ден лежа и имам чувство, че ми става по- зле. Искам, искам да го видя поне утре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Изумена,как може да има такива същества и вече демонстративно се изнася,и на кой го прави и какво показва!![]()
Страхотно! Взела съм си изпитите по Biologishe Psychologie и Einführung in die Psychologie. Няма такова облекчение просто... Остава пустата му статистика утре, но за нея изгубих надежда още вчера. Каквото, такова. Отивам да пия вино и да пуша цигара след цигара. Ех, че радост.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Чудото, което обожавам/ах... се сгоди и на мен ми е унииииикално яко . Самичка , а той... можеше и аз да съм , но уви !) Хайде, наздраве на всички и да се обичате много
:*:*:*
хъх като си помисля какво ме чака утре, искам да имам машина на времето, с която да мога да прескоча предстоящите два дена :// мм.....
бтвв честит св. Валентин![]()
оф.
кога ще порасна
кога?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Страхотно. Уморено, ама страхотно! Невероятен следобед си прекарах... още като ми отвори вратата с розата...
И как направи оня неговия звук на задоволство, като си видя подаръка... Ех. Прекрасен е.