- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Тъпо,хем не очаквам нещо сериозно от него,хем искам да ме търси и да се видим..а той не го прави от няколко дни о.О
Шофирай разумно - стигни жив!
Ох, така не ми е до това утре. Въобще не се виждам как ще стана рано-рано. Иначе днес ми беше много хубав ден, чувствам се много добре.
NambyPamby, коя книга четеш?
Утре си тръгвам. Най-сетне. Нямам търпение да съм далеч, далеч от тук и да се върна към нормалния си ритъм на живот.
От друга страна започва сесията и е крайно време да попрочета нещичко.
А и той толкова ми липсва... Къде е чак 9-ти...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дано неприятният сън, завършил не особено приятната вечер, е начало на един хубав ден.
Welcome to the Jungle...
Чуствам се супер - още няколко дена с наще и семейството ми, и после си хващам самолета обратно към стария ми, рутинен живот. Нямам търпение. Имам много да уча - орални изпити, национални, матури, тинтири минтири, но се чуствам добре и щастлива, че него го има!![]()
много,много добре. вчера беше един страхотен ден с най-добрата ми приятелка, много ми беше кеф с нея, а 8 часа не ни стигнаха да се наприказваме : D . днес малко учене, задачки, анализи (блях >.< ), после шопииинг ^^^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Чувствам се мързеливо. Като някакво мекотело.
За сега ядох два пъти и все още съм гладна.
Яде ми се, пие ми се, спи ми се, гледат ми се филми, лежи ми се...
Нищо друго не ми се прави. Даже ме мързи да мисля.
И спря да се върти за миг земята..
Вчера беше мега яката вечер и моментното ми притеснение, че нищо няма да стане се изпари напълно. Аууу <3 Дано да се получат нещата... Ох, толкова беше... незабравимо. И странно. Ииии филмовоооо
![]()
Ужасно объркана.. направо не знам къде да се дяна
Като си помисля, че и даскалото започва след няма и 5 дни, ранното ставане, тъпите домашни, малкото свободно време.. не,не.
Чувствам се просто отвратително.
Направо не ми се мисли как ще си прекарам вечерта, искам на планина, да се разсея...
Никак. Кофти ми е, но се старая да пренебрегвам лошите емоции.![]()
И също се надявам чувствата ми към него да изчезнат възможно най-скоро...
Нетърпелив! Днес ще си я видя най - сетне, че покрай тези изпити ..
Отделно сутринта станах в 4 да си доправя започнатото от снощи и успях. Има още малко за дооправяне, но това после като се прибера, че нещо ме домързя.
Натъпкана до ушите. Ужас, толкова ям последните дни... повече от бременна направо :д
Отделно трябва да се прибирам в Пловдив днес, а нещо не ми се пътува особено, като знам, че през уикенда ме чакат един куп задачи за правене, имам и един тон за учене, а няма да го видя и истерясвам вече... Оф.
все такива задачки прости да дават, ако и на втори кръг са такива ще е супер. много ми е добре, май се справих тоя път без особени мъки, даже беше просто. чувствам се доста доволно остават 2 дни от пролсловутите две седмици изтормозване. само два дни ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
hhhh ... засега перфектноо! (sun)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Добре,свърших си всичката работа още преди обяд.От няколко дни нямам никакво желание да излизам никъде с никого...имам нужда да си остана малко сама,но утре съм на рожден ден.
Ъмф...скапано ми е някакво. Станала съм много добра шофьорка,ама някакси ми е едно умрялоооо , искам гуш искам и да си поговоря с НЯКОГОНякво ми е random shit!
maDamn
Страхотно! Днеска най - сетне си я видях (h)А и изпадна още една оферта за работа, този път по - оптимистична
![]()
Уморена...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Бясна съм! Как можах така свински да си пресоля картофеното пюре?!?!?!1 Гррррррррррррр!
Пълен релакс. Спокойствие и тишина. Дори ученето не ме натоварва, а напротив. Точно от това имах нужда - няколко дни сама със себе си.
И нетърпението нараства. След два дни ще бъде само мой![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мислех, че съм изтрила всичките му снимки преди години.
А преди малко намерих една, която явно съм пропуснала.
И спомените се върнаха.. и отново се чувствам като глупаво, малко дете.
Яд ме е. Бих си забила един шамар, но ще боли.![]()
И спря да се върти за миг земята..
уморена в момента