.
Затворена тема
Страница 30 от 120 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2992
    Объркано. Като цяло май никога няма да разбера защо момчетата се държат всеки път по различен начин.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от MusicalCherry Виж мнението
    Объркано. Като цяло май никога няма да разбера защо момчетата се държат всеки път по различен начин.
    "Защото няма тръпка."

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Цитирай Първоначално написано от MusicalCherry Виж мнението

Ахахахахаха... По скоро вие момите ги въртите тия номера.. Днес ми е навита утре я боли главата пф.. Или ше си винаги в готовност или пътя чантата и за "ляб"

Ииидеално.. Всичко е на 6 както винаги

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    скучно ми е, дано да пише някой, че..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    влюбено, влюбено, влюбено ^^^^^^^^^^^^^^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    скучно ми е, дано да пише някой, че..
    С писане скуката не се оправя.. Друга му е цаката

Повече от фен Аватара на flawless_
    ЛЕТЯ!!! ^^

Супер фен Аватара на NambyPamby
    От 7 сутринта съм навън и чак сега се прибирам, да ми е честито. Цял ден оцелявам на кафе и цигари от чиста липса на време и съм меко казано скапана след цял ден работа, обаче пък нещата се получиха мнооого добре, което ми донася някво чувство за известна удволетвореност.
    Утре ще трябва някак да сбутам в графика да отида на фризьор и козметик, 'щото с тоя проект в последно време съвсем съм го ударила през просото и никак не се чувствам красива и прекрасна, пък когато не се чувствам привлекателна, ставам и страшно зла, та е хубаво час по-скоро да отделя време за себе си. Един от колегите ми е метнал око и хич не го бърка грозна ли се чувствам, или хубава, атакува си и тваЙ. Тия дни ще му се предостави шанс да ме впечатли, пък дано се представи прилично.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Зле,зле,зле,зле..
    За чий чеп ми трябваше да припадам? Тъпо ниско кръвно...
    Сега, и бала ще пропусна, и с НЕГО няма да се видя, а и с даскалото ще увисна,като се има впредвид к`во ни причиняват, няма да е зле да се замъкна утре на училище, ако кръвното ми няма нищо против, естествено..

Супер фен Аватара на Irti
    Станах преди малко. Ще се измия и оправя и излизам за няколко часа, че имам малко глупости да свърша.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Жива съм за всеобщо разачорование на всички

Иначе съм си все същата. Ама днес съм на даскало. Абе, днес и утре и айде пак weekend-а да идва.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    С писане скуката не се оправя.. Друга му е цаката

е то от писането тръгва всичко де

тъкмо си допих кафето, хубаво ми е, отивам да чета книга, денят ще е прекрасееееееееен (:

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Леко болна

Мега фен Аватара на babity
    Още ми е сънливо, но прекалено много ме мързи да си направя кафе. Надявам се довечера да се получи добре като изпълнение. Само 'дето още не знам как да си наглася задачите за да ми стигне деня.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Лялялял, много добре, още една офертичка, чудесен подарък за добро утро. Пак елементарна за изпълнение, почвам да се чудя кое да избера.
    Добре съм иначе. Онова малкото идиотче ми липсва Оо Доста ми е странно да го кажа, ама имам нужда някой да ми търпи простотията и на свой ред да вкарва малко такава, че да ми поддържа настроението прилично Чудя се днес да закъснея ли за даскало и с колко, щото ми се иска да засека аверчето по пътя, нещо ми е до приказки с него

Град
    Heaven
    ДЕНЯТ БЕШЕ УЖАСЕН!!!!!
    беше добре до преди едни тъпи същества от женски пол от моя клас да ме изкарат извън релси..
    още съм им бясна аргх.

anonymous708973
    Guest
    Разболяваща се.
    На косъм от депресията. Не знам какво ми става тия дни... то вчера и днес де. Доста черногледа съм в момента без никаква причина.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ИДЕАЛНООО!Предложиха ми в края на месеца за 6 дни , с двете ми дружки да летим до ИТАЛИЯЯЯЯЯЯ! Направо ми е идеалишен.Иначе в даскало супер банво ми мина,но последняи час това ми оправи настроението.
    maDamn

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Ужасно! Скарана съм с пиленцето ми и нещата не вървят към хубаво! ;(
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Супер фен Аватара на LeprikonA
    брат ми се забавява и се хили като побъркан, че и аз прихващам :Д. приятно е всъщност.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разболяваща се.
    На косъм от депресията. Не знам какво ми става тия дни... то вчера и днес де. Доста черногледа съм в момента без никаква причина.
    Дръж се.

Брой до три, глътни малко въздух и
    усмихни, махни със ръка встрани...
    Ай, ай, ай, ай-ай, и хич да не ти пука!

Хайде тез' да идват и да се разбием малко.

Супер фен Аватара на shmatarok
    болна х.х пък днес нищо ми нямаше... всичко избухна в рамките на два часа.. ' баси чудото.

пълна апатия, безразличие и всичко ме боли. пф.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Добре съм Прекарах си най-невероятният Свети Валентин в живота ми!!! А подаръка, който му направих му хареса, а той ми подари една много сладка и готина плюшена играчка Е, малко скипнахме университета на 15ти, ама като стояхме до 5 и 30 нормално в един да не успеем да идем. Днеска, след уни ме заведе на една много готина пицария, а после пихме по едно кафе, обсъдихме 1-2 по сериозни теми за бъдещето ни и утре ще се занесем с колежката ми и него да си платим семестриалните такси за летният семестър, докато не е станала опашката голяма ( административната седмица, ходим само зайците главно и народа е значително по малко, че после стават опашки до асансьора .... ),а после айде у тях Като цяло очертава се един хубав ден Дано само няма опашки на касата ...

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Страшно стресирана...Уффф тая тъпа математика зле съм със задачите, а скоро идва теста усещам,че ще нанкам с учебника.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си