- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Объркано. Като цяло май никога няма да разбера защо момчетата се държат всеки път по различен начин.![]()
влюбено, влюбено, влюбено ^^^^^^^^^^^^^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
От 7 сутринта съм навън и чак сега се прибирам, да ми е честито. Цял ден оцелявам на кафе и цигари от чиста липса на време и съм меко казано скапана след цял ден работа, обаче пък нещата се получиха мнооого добре, което ми донася някво чувство за известна удволетвореност.
Утре ще трябва някак да сбутам в графика да отида на фризьор и козметик, 'щото с тоя проект в последно време съвсем съм го ударила през просото и никак не се чувствам красива и прекрасна, пък когато не се чувствам привлекателна, ставам и страшно зла, та е хубаво час по-скоро да отделя време за себе си. Един от колегите ми е метнал око и хич не го бърка грозна ли се чувствам, или хубава, атакува си и тваЙ. Тия дни ще му се предостави шанс да ме впечатли, пък дано се представи прилично.
Станах преди малко. Ще се измия и оправя и излизам за няколко часа, че имам малко глупости да свърша.
Жива съм за всеобщо разачорование на всички
Иначе съм си все същата. Ама днес съм на даскало. Абе, днес и утре и айде пак weekend-а да идва.
Още ми е сънливо, но прекалено много ме мързи да си направя кафе. Надявам се довечера да се получи добре като изпълнение. Само 'дето още не знам как да си наглася задачите за да ми стигне деня.
Лялялял, много добре, още една офертичка, чудесен подарък за добро утро. Пак елементарна за изпълнение, почвам да се чудя кое да избера.
![]()
Добре съм иначе. Онова малкото идиотче ми липсва Оо Доста ми е странно да го кажа, ама имам нужда някой да ми търпи простотията и на свой ред да вкарва малко такава, че да ми поддържа настроението приличноЧудя се днес да закъснея ли за даскало и с колко, щото ми се иска да засека аверчето по пътя, нещо ми е до приказки с него
![]()
Разболяваща се.
На косъм от депресията. Не знам какво ми става тия дни... то вчера и днес де. Доста черногледа съм в момента без никаква причина.
ИДЕАЛНООО!Предложиха ми в края на месеца за 6 дни , с двете ми дружки да летим до ИТАЛИЯЯЯЯЯЯ! Направо ми е идеалишен.Иначе в даскало супер банво ми мина,но последняи час това ми оправи настроението.
maDamn
брат ми се забавява и се хили като побъркан, че и аз прихващам :Д. приятно е всъщност.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
болна х.х пък днес нищо ми нямаше... всичко избухна в рамките на два часа.. ' баси чудото.
пълна апатия, безразличие и всичко ме боли. пф.
Добре съмПрекарах си най-невероятният Свети Валентин в живота ми!!! А подаръка, който му направих му хареса, а той ми подари една много сладка и готина плюшена играчка
Е, малко скипнахме университета на 15ти, ама като стояхме до 5 и 30 нормално в един да не успеем да идем. Днеска, след уни ме заведе на една много готина пицария, а после пихме по едно кафе, обсъдихме 1-2 по сериозни теми за бъдещето ни и утре ще се занесем с колежката ми и него да си платим семестриалните такси за летният семестър, докато не е станала опашката голяма ( административната седмица, ходим само зайците главно и народа е значително по малко, че после стават опашки до асансьора .... ),а после айде у тях
Като цяло очертава се един хубав ден
Дано само няма опашки на касата ...
Страшно стресирана...Уффф тая тъпа математика зле съм със задачите, а скоро идва теста усещам,че ще нанкам с учебника.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada