- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Е какъв по-хубав подарък от old school Super Mario?Голямо ми е съкровище!
Вдетенявам се и той няма нищо против. Даже ми купи шоколад за награда.
Ако можеше и другите аспекти от живота ми да са толкова безоблачни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Схванала съм се от студ и пренатоварване. Всичко ме боли.
Тази седмица буквално изцеди всичките ми сили. Остана ми една капка енергия, която ще ми стигне точно да си стигна до леглото. А утре като за последно тая седмица от къде ще черпя воля за да си отворя очите и да преживея още един ден... ами НЕ ЗНАМ.
И спря да се върти за миг земята..
Приповдигнато ми е и не ми се спи, а трябва. Да минава и урешния ден, че да си поема малко въздух.
^^^
Бургас <3
Доста добре.
Една цигарка искам с ментов чай ще ми дойде перфектно, но само чайче ще пийна. Нещо се разболявам май. Имам да уча сууупер много :Д
Everything changes, but beauty remains ...
хайде всички да се почерпим с малко тревица хахаххахахааааааааааааааа ааа
момиче
Чувствам се зле.... оказва се, че може да си готов да дадеш на една жена целия свят, но тя да иска луната.....
Кофти, защото няма днес да си го видя ...
Стоя и се опитвам да се съсредоточа в най-тъпата лекция, с най-бавно говорещата лекторка![]()
Блазе ти. Аз вече нямам търпение да започне семестъра. Изкуфявам вкъщи.
Скучно ми е, не ми се учи по френски и не ми се занимава вече с графиците. Просто не мога да намеря начин да съчетаем всичко. А искам да поема и още един ангажимент. Май ще се пусна по течението.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
адски много ми се разхожда- ама следмалкоооо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Перфектнооооооооооооооооо ооооо!
maDamn
добре, правя си вечеря, наприказвах се като за една седмица напред (:Д) и го чакам да се прибере и да ми пише, че вече се притеснявам какво става с прокетия автобус..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да речем, че събуждането ми беше хубаво, за разлика от първите 15 минути след него.
Денят се очертава да бъде отвратителен, за това пък вечерта ми ще е къде, къде по-хубава.
Утре ще е Рай.
И спря да се върти за миг земята..
Засега добре, пия мляко с кафе :d Хапвам вкусни бисквитки и си почивам!
maDamn
confused!
драми постоянно.
ама ми е интересно поне
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пф, болна съм и днеска няма как да изляза... Тъпа работа![]()
Не трябва да се разболявааааааааааааааааа аам!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Преди два-три месеца( за 1-вата ни година) бях най-добрия, бях единствения и неповторим, искаше да постигнем още много заедно.
Започнах да се старая още повече.... два месеца по-късно станах най-лошия..., първо искаше да поживее за себе си, после имала нужда от др неща, по последна информация след като ме опознала вече не харесвала характера ми и интересите ми..... (facepalm) ......
Някой може ли да ми обясни как става така, че 1 година ти не можеш да ме опознаеш, и за 2 месеца всичко се обръща с краката нагоре..., като се има предвид, че започнах да се държа още по-добре с нея...
Последно редактирано от PLAMENKO : 02-18-2012 на 12:01
Зле. Болна съм, имам 8 рисунки за правене и 1 седмица срок. ужас.