.
Затворена тема
Страница 32 от 120 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2992
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Весела ^ без никаква причина, седя си тука и си се кефя .. Междувременно и особено мързелива, за 10ти път ме викат да излизам, а на мен не ми се мърда от стола

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много ми е зле, ужасно ми е тежко на стомаха, повдига ми се... не знам защо така,допреди няколко часа си бях добре...не съм яла много от преди да ми стане така...направо е ужас...само като помириша храна ми се повдига,пък за парфюм да не говорим!
    maDamn

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    чудесно! радвам се, че приключrх с тоя проект

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Много ми е зле, ужасно ми е тежко на стомаха, повдига ми се... не знам защо така,допреди няколко часа си бях добре...не съм яла много от преди да ми стане така...направо е ужас...само като помириша храна ми се повдига,пък за парфюм да не говорим!
    Сезонът на вирусите е. По-добре вземи нещо преди да стане по-зле.

Мързеливо ми е и ме е яд за това. Вкъщи е кочина, а аз нямам намерение да си мръдна задника.
    Вече ужасно много ми липсва хубавото време. Искам пролетна разходка по плажа...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Леко изнервена .. ;(
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Град
    Beyond reality
    Звънях на личната и ми каза за едни прахчета,имах ги вкъщи, то удома е цял аптека Нашите имат от всичко явно ...но още ми е зле. Само на течности съм ... ще ми мине,ама иска чакане явно.
    maDamn

Странно. Осъзнах, че понякога има хора, с които искаме да сме повече от приятели, но няма начин. И когато това не може да стане е по-добре да запазим тези хора до себе си. Просто защото са ценни и си струва комуникацията и общуването с тях. Защото ни е добре заедно и защото се обогатяваме взаимно.
    Трудно е, но на дали е невъзможно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на babity
    Не може просто да не ми пропадне идилийката, няма как. От пълна самодостатъчност и безтегловно щастие, само за една вечер преминах към апатия с наченки на депресия. Не мога да повярвам, че той все още може да ми влияе по този начин, защото всичките пъти съм си мислела, че не ми пука за него и че е само прищявка. И наистина не съм мислела, че някога тооолкова ще се блъскам между разум и чувства. Сега не знам какво да правя. Ще се оставя на него, вероятно ще ми подаде какъв ще е изхода от тази ситуация.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Зле...още чакам...ама няма да ме огрее хаха и на всичкото отгоре,аз съм виновна на всички за всичко! Fuck it...
    Пак същата история! Ем такова е...чакам,ама КУР!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щастлива и доволна Видях се с моя, отпрахме няколко часа заедно, изпихме по една бира и се прибрах в нас. Взела съм си пуканки и нестии, така че днеска пак ще се гледа филм, и дано е по хубав от снощният .... И утре пак си имам оправдание да ида в тях ( не че ми трябва такова ) - забравих си жилетката в тях и се усетих чак като се прибрах в нас и си махнах якето Поне от понеделник насам вече и в университета ще мога да го виждам всяка почивка Остана ми само да сбарам един ИП адрес и да се захващам за работата, която бях замислила от снощи.

Спомних си времето, преди няколко години, когато бях по-свободна по цяла събота и неделя бях навън с приятели, насам-натам... зачудих се кога всички станахме толкова заети? Искам пак да съм на 16 ей така за 1 ден само...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Един ден бездействие и полудявам! Направих си равностметка за доста неща и мисля, че вече ми се спиии...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Бясна !! Направо ми се вие свят от ЯД !!!! Не помня скоро да съм се ядосвала така,дано да е запоследно !!! как може да има толкова СМОТАНИ същества,как ??? и как все ги намирам АЗ ?!?!??! ЗАЩОО /!?!??!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен
    супер оооеее
    момиче

Мега фен Аватара на Hilary_
    Точната дума е - странно .. хмм не съм го изпитвала скоро ..

anonymous708973
    Guest
    Раздразнена малко. По неясна причина.
    Опитвам се да не гледам отворения и все още неизяден (омг!) шоколад на раклата...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Опитвам се да не гледам отворения и все още неизяден (омг!) шоколад на раклата...
    аз отдавна разбрах, че не мога, за това купувам като ми се яде(един), защото ако купя повече и го оставя някъде постоянно ме дразни от вътре :Д.

добре ми е, сдобих се с баси яките ръкави, не знам майка ми как е нацелила, обаче са страхотни ^^^^^. с малко повече късмет довечера ще си го видя и ще му се радвам много.
    Последно редактирано от LeprikonA : 02-19-2012 на 08:43
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прекараааааах страхотна нощ/сутрин (каквото и да беше) с приятеля ми. Чувствам се страхотно! Сега сядам да си чета и уча.

Мега фен Аватара на babity
    Мисля, че ще съумеем да си оправим отношенията. Обичам го по супер нетрадиционен и мой си начин, но го обичам. А с малко повече късмет в петък ми се очертава едно здраво... виждане с ходещия ми вибратор. Само дано не се разминем!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    наядох се
    сега съм изморена, искам да легна да дремна малко, ама имам задачи да пиша
    и цяла сутрин си мисля за него :/ дано да ми вкара някоя добра оферта за понеделник..или поне тая седмица..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Съвсем изключих,че днес е неделя и колко мнооооооооооооого имам да уча :Д
    В прекрасно настроение съм, пия си горещ шоколад,слушам музика и изпуших преди малко една цигара, просто...почивам си от вчера,от цял ден сигурно един час само съм прекарала у нас.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Beyond reality
    Still Waiting...иначе бивам
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    Довечера съм на работа, а до преди малко прекарах на един приятел дърва и вкарахме по бира.

Време е за кафе и цигара.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Никак ,как да съм утре съм на училище и пак ще гледам БЕЗБРОЙ скапани физиономии...... :Х НЕ искамм !!
    и сега се моля всичко да мине добрее и да се разберем и да се уредят нещата и ще съм много доволна и щастлива... ДАНО ДАНО ДАНО !!!!!!! МОля сее и стискам силно палци
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Уморено, същевременно тъпо и радостно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си