- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Не действа, просто не става дееба! :# Ще си се свивам и самосъжалявам...
maDamn
Пий активия :P
Чувтствам се като вчера , как да се чувствам . Скача ми се с бънджи ама нъцки :]
И кво , ще ми спре менструалните болки ли , кво?!
Иначе имам да уча тоооноооове литература и да препрочитам 20 страници...
maDamn
Днес говорих с прекалено много хора.
Не е здравословно това.
Утре си се затварям в моята си крепост, зареждам няколко хубави филма и се пренасям в друг свят.
Дума няма да обеля с човек. Ще си мъркаме с котката.
И спря да се върти за миг земята..
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер.Днес женска вечер.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бой с възглавници по пижами?
edit: granger , easy girl , easy .
по катерици
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
вдъхновена
мотивирана
наплакана
добре.
спокойна.
ще пия чай и ще сядам да уча след малко :ь
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако ми дадеш теб да те млатя с тия възглавници, на драго сърце!
Иначе,то боли,керванът си върви, а аз изтъпявам на макс!
maDamn
В личен план всичко е такъв мармалад, че няма повече накъде. Неопределено ми е. Не знам какво правя. Какво чувствам. Трябва ли да чувствам нещо. Имам нужда от знак, че вървя в правилната(или пък грешната?) посока. Имам нужда да ми бъде поне загатното какво ще се случи занапред, 'щото това, да чакам и да се надявам хич не ми харесва. Пренавих се от очакване и от празни надежди, и от чудеса от време на време. Или пък се лакомя? Изядох шоколадов бонбон след тонове лимони и съвсем оглупях.
Благодарна съм все пак, че във всички останали сфери от живота ми всичко тръгна в правилното русло(инак щях да се побъркам). Заела съм се с 101 неща и колкото хора научат, само ахват и се чудят как смогвам, ама... хъх, ако не си ангажирам времето максимално, съвсем ще ми избият балансите.
Не обичам мляко с ориз.Не защото никога не съм опитвала,не защото досега не съм попадала на мляко с ориз с приличен вкус.Не твърдя,че мразя мляко с ориз,за да се правя на интересна/оригинална/не като останалите.Просто не ми харесва да го ям-нито на вкус,нито на консистенция,нито на цвят ми допада-в каквато и да е вариация,който и да го е приготвил и ако ще в диамантена чашка да ми е сервирано-просто няма да ми хареса.
Когато някой дойде да ми опява как млякото с ориз било Божия благодат и само плебеите не могат да го оценят се дразня.Ако в продължение на година,знаейки,че ненавиждам мляко с ориз ми го поднася всеки ден с тайничката надежда,че ще му стана върл фен,няма да се получи нищо-просто ще си прахоса времето,усилията и енергията да впечатли с продукта си човек,който не на нужната вълна...
И когато след изтичането на годината изпадне в истерия,заради неуспеха си(който още в началото е бил предвидим),аз няма да имам вина-никога не съм крила,че ми се повдига от мляко с ориз... Не беше нужно да го прави-и му го казвах всеки божи ден.
........................
Damn,нямам вина за нищо...когато някой категорично откаже да приеме реалността и се побърка,в най-буквалния смисъл,в опитите си да я прекрои по свой вкус,последствията си ги поема самия той...
Малко метафора вкарах в тоз километричен пост-поне си излях,каквото имах :/
Сега ще дишна малко чист въздух без изпарения от мляко с ориз...Животът е хубав.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^отначало си помислих, че наистина става дума за мляко с ориз. оО втф.
права си иначе, няма сми да си с някой, който ще се опитва да те променя.
така и не учих, слушам музика и се вдъхновявам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Хъх,реших,че с метафора бих го изразила по-убедително...
Стари истории бяха това,проблема е,че днес разбрах как момчето още живее и се терзае от мисълта,че се е провалил в мисията си да направи мен-най-явния враг на "млякото с ориза" почитател на това "ястие"...
А пък минаха години :/
Самоубеждавам се,че угризенията тук са излишни
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Naaa,just need little love,that's all.
пък как ми се правят едни работи .... как преди съм траел толкова дълго време...ужас...то не че нямам с кой,ей сега отивам и я оправям,ама ми писна от тея глупости вече,иска ми се вече нещо истинско.
>>DjBelev<<
Обичайките клишета, обичайните сюжети...и сега идва точното време![]()
още една поредица от 4 скапани дни. само аз не си падам по многото ваканции май.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Вчера беше отвратителен, гаден и крив ден. Нощната ми не се получи, но въпреки това се наспах и днес съм весело и позитивно човече. ^^
^^^
Бургас <3
Ок, минаха и двете олимпиади вече. Сега хапвам шоколад (ммммм...:Д), после се отдавам на четене [шахът също е опция] и всякви благинки.
П.п: тия хора тотално не са добре, отношенията им са под всяква критика. Радвам се, че държа подобни изцепки далеч от себе си.