- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
размишления:
Какво значи израза "да пуснеш някого на свобода"? Че той кога е бил твой или не е бил свободен? о.О По-скоро "оставяш го намира"", "оставяш го да си тръгне" и т.н.; Но не и "пускаш го на свобода". Да не е бил в клетка дотогава...
*учудващо да го напише един Рак, предполагам. който все иска да има нещо в щипките :д*
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тъжно. Самотно. Липсващо. Нуждаещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Притеснено, желаещо, мечтаещо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Чувствам се забравена.... няма ли да се сети вече да се обади....
Супер якият ден, видях си я, нагушках си я, бяхме целия следобяд заедно + bed talking in the end.
Влюбено ми еутре пак!
Похотлива, секси, изкусителна и... незадоволена. Мисълта ми в момента е винена до голяма степен, но не искам да съм с мъжете, с които съм. Незадоволена съм. Искам повече страст! Искам поне това, което аз предлагам, ПОНЕ - знам че заслужавам повече.
like a boss
Естествено, твърде хубаво не е на хубаво. Трябваше тази сутрин непременно да се случи нещо, което да помрачи щастието, само за да е сигурно, че няма да ми е прекалено яко. Не искам повече да се прибирам в нас, въпреки че там няма какво да правя по цели уикенди. Не искам да живея в тоя дом и ден повече. Просто... няма как да стане да не си идвам.
Сънено, тея дни така и не мога да се наспя, все имам нещо за вършене сутрин.
Welcome to the Jungle...
Гладен и отегчен.Вечерта дано бъде добра.Макар , че се запознах със симпатично момиче
Объркано. Пак онова чувство, че нещо съвсем скоро ще се обърка. Все пак не може всичко да е наред. Винаги трябва да има и малко лайна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Захвърлена като мърляво коте :х защо не ми обръща капка внимание?
24.12.2010
Яд ме е , бясна съм,направо ми ида да изплющя един шамар на някого. 1 час си играя да свързвам шибаното домашно кино , пък кабели къси , пък не става в едната букса,ай в дугата , 10 пъти се препотих и най-накрая на майка ми не и харесвало как звучи ,било много шумно. Ми да еба майка му ... тва е домашно кино, не тонколонки за копютъра...Много гърмяло....оф не знам вече , побеснявам... бащата дето не чува, поне той дано е доволен. Най-накрая след тая игра ,ще ме накарат да го разкача и да го продам... деба и шибаната история. БЯСНА СЪМ!
maDamn
цял ден ми е криво, много много криво, скапан цикъл, скапан ПМС.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кофти ми е ,малко ми е мъчно ... не знам що. Искам си да го гушна и други неща... искам да го има до мен.
maDamn
Изморен, но доволен от хубавия ден.Добре, че проблемната ситуация се размина..
Welcome to the Jungle...