.
Затворена тема
Страница 39 от 120 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2992
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    като за половин ден свърших все неща, от които съм доволна. до довечера имам още няколко да довърша и утре е понеделник и всичко започва от начало. предпочитам в училище, от колкото вкъщи. поне да бях сама вкъщи, че да ми е спокойно..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Чувствам се влюбена, щастлива и малко нещастна. /Пак смесени чувства, но не мога да се оплача. /

Мега фен Аватара на xoxi
    Почти няма сняг вече. Доживя ми се. В тези преспи и ледени пързалки се чувствах като в затвор.
    От няколко дни не съм близвала алкохол, газирано и сокове. Само вода пия и се чувствам изненадващо добре.
    Имам мускулна треска от вчерашния ден. Хладкият душ вчера не помогна, за това сега ще опитвам с горещ. Искам да изляза от банята червена като рак и да се разтопя на най-близкото диванче.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Току-що научих една безкрайно радостна новина, но не чувствам нищо...

anonymous708973
    Guest
    Това хубаво време определено ме стимулира да се хвана да спортувам. Бахти мързела съм. Няма вече. Обещах си, че тая година ще се вкарам във форма. Фитнес. И без (толкова много) шоколад. Честно. Ама наистина.

Имам да пиша 3-4 страници тема по немски, а умирам от глад. И си търся оправдания. :д

И забелязах, че имам склонност да се сдухвам в неделя вечер, изпращайки го за София. Бахти лиглата съм. Все едно отива на война.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Въобще пука ли им,на нея - НЕ ! Ако ще трактор да ме сгази пак няма да и запука егати НЕПУКИСТКАТА ;х;х завиждам им на такива хора, които сърцето им не трепва от нищо и никого : (
    И утре е понеделник ии ме боли корема и не ми се гледат противните фейсове на някой хора и не ми се слушат глупостите им
    ОФФФФФФФФФФФФФФФФФффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф фффффффффф

егати депресарката съм станала напоследък,кога ще свърши този гаден период ??????????
    Последно редактирано от Wwwooow : 02-26-2012 на 17:54
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

това беше уникално тъпо, баси, очаквах поне малко подкрепа....
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Не искам да си лягам рано ми е. Нищо, че утре трябва да ставам супер рано. Просто ме е срам да си легна по това време. Мразя неделните вечери. Като няма за какво да се сдухам, както правя по традиция всяка неделна вечер, сега имам ужасно неприятното усещане, че забравям нещо много важно. Ама може и да си легна все пак, тоооооолкова ми е тъпоооо.........

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер тъпо се чувствам.
    Утре трябва да се вдигна в 7:30 сутринта и ще се прибера по това време вечерта. Изобщо не успях да си почина, сдухано ми е, изморено и като се сетя как утре ще съм цял ден вън, още по-изморено ми става. От няколко дни умирам от болка в гърба и ми трябва як масаж.
    И понеже съм мързел и цял ден не успях да си донауча каквото трябваше, сега, когато искам да се отпусна малко пред компютъра и да си почина просто, трябва да уча. :Д
    Да не казвам колко ми е сдухано заради скапаното ми положение в момента, искам нещата да стават по-бързо, писна ми да чакам.
    Искам почивка.
    Яко съм се размрънкала нещо :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    tolkova mi e tupo 4e se 4udq dali da ne si otida utre obratno v sf tam pone ima dosta material hahahaha

Супер фен Аватара на shmatarok
    Свърших с тъпото портфолио, не е истина как ми писна да се занимавам. пф. квото искат да ми казват, омръзна ми да се чудя как да направя нещата да изглеждат перфектни и после никой да не го оценява.
    Много ми стана кофти, сетих се кво сънувах вчера... Пфпфпф, много гаден сън, какво ли означава.. искам да се обадя на баба да й кажа, да я питам... много ми стана мъчно.
    Толкова ми е самотно... баси, как всички са мега егоистите... искам само някой да ме прегърне и да ми каже, че всичко е наред.
    Имам нужда от промяна в живота си. Радикална.

Едит: :@ тоя мой бивш.. ебати филмирания. писна ми от него. пикльо.
    Последно редактирано от shmatarok : 02-26-2012 на 21:41

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Току-що научих една безкрайно радостна новина, но не чувствам нищо...
    Да не си станал вуйчо бе cold ?

тоооооолкова ми е объркано че направо не знам..ако продължа - лошо .. ако ли не - пак не ми се струва добре
    офф оф оф оффффффффф ..

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Да не си станал вуйчо бе cold ?
    Рофл, няма сестра.

Тъжен съм, че сбърках 3 въпроса. ;( Poor me - Hollywood Undead. При това бяха най-лесните, а взех да ги гледам в детайли и най-важното изпуснах.

пия кафе и чакам да тръгвам. искам да минава училището и да се върна пак да спя. пфу..

Уее няма да ходя на училище ) Цял ден ще се разкарвам с майка по магазините.Какво по хубаво от една шопинг терапия точно в този момент.... хихи винаги може да ми оправи настроението :д Един ден за мен.Един ден без да се притеснявам.Един ден далеч от всичко в друг град .....с една дума - Един прекрасен ден

Супер фен Аватара на djipsito
    Чувствам се сънена... ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това хубаво време определено ме стимулира да се хвана да спортувам. Бахти мързела съм. Няма вече. Обещах си, че тая година ще се вкарам във форма. Фитнес. И без (толкова много) шоколад. Честно. Ама наистина.
    В момента в който си го написала това е трябвало да излезеш да потичаш. Това "от Понеделник почвам" нали знаеш, че никога не действа?

Добре съм. Две нощни една след друга. Днес почивка и после три една след друга. Разкарах се с колата из града, че ми се караше.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    спи ми сее
    и има някакъв отвратително шибан вятър навън
    искам да не ходя на училище...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на mynichka
    Много съм щастлива, усещам как наистина малките неща ме карат да се смея и плача от щастие, отдавна на ми се беше случвало. Последните няколко дни са толкова хубави. Обичам да се усмихвам часове наред без дори причина
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Чувствам се сънена... ;д
    Тру, а съм станал от немалко време. Ръфам си филията и гледам пичовете на строежа срещу мен кво си бачкат, след малко излитам насам-натам по задачи.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мързелът побеждава за сетен път. Дано с началото на семестъра успея да се вкарам в релси защото вече и сама не мога да се трая.

Влюбено ми е. Искам да избягаме някъде само двамата за ден-два. Без телефони, компютри и ангажименти. Ще си остана само с мечтите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер кофти ден.. уж тръгна добре.. а после какво стана сякаш се отчаях от всичко : (

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Малко ми е уморено , мислех да легна да си подремна, ама нееее...имам някои задълженийца и трябва малко да си попрегледам инфото по презентейшъна След това се очаква комшията да се опита да ме тероризира с чалга,но неееее! Гадинката аз вързах домашното кино и ще му издухам главата с Антракс , Металика и Рамщайн! Да живеят технологиите!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Нахранена.
    Сега НЯМА да отида и да си купя шоколад. Не.

Бившият ми трябва да се обади и се ядосвам, че не го прави, а се бяхме разбрали да се видим тоя следобед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си