- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
като за половин ден свърших все неща, от които съм доволна. до довечера имам още няколко да довърша и утре е понеделник и всичко започва от начало. предпочитам в училище, от колкото вкъщи. поне да бях сама вкъщи, че да ми е спокойно..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Чувствам се влюбена, щастлива и малко нещастна. /Пак смесени чувства, но не мога да се оплача./
Почти няма сняг вече. Доживя ми се. В тези преспи и ледени пързалки се чувствах като в затвор.
От няколко дни не съм близвала алкохол, газирано и сокове. Само вода пия и се чувствам изненадващо добре.
Имам мускулна треска от вчерашния ден. Хладкият душ вчера не помогна, за това сега ще опитвам с горещ. Искам да изляза от банята червена като рак и да се разтопя на най-близкото диванче.
И спря да се върти за миг земята..
Току-що научих една безкрайно радостна новина, но не чувствам нищо...
Това хубаво време определено ме стимулира да се хвана да спортувам. Бахти мързела съм. Няма вече. Обещах си, че тая година ще се вкарам във форма. Фитнес. И без (толкова много) шоколад. Честно. Ама наистина.
Имам да пиша 3-4 страници тема по немски, а умирам от глад. И си търся оправдания. :д
И забелязах, че имам склонност да се сдухвам в неделя вечер, изпращайки го за София. Бахти лиглата съм. Все едно отива на война.
Въобще пука ли им,на нея - НЕ ! Ако ще трактор да ме сгази пак няма да и запука егати НЕПУКИСТКАТА ;х;х завиждам им на такива хора, които сърцето им не трепва от нищо и никого : (
И утре е понеделник ии ме боли корема и не ми се гледат противните фейсове на някой хора и не ми се слушат глупостите им
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф фффффффффф
егати депресарката съм станала напоследък,кога ще свърши този гаден период ??????????
Последно редактирано от Wwwooow : 02-26-2012 на 17:54
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
това беше уникално тъпо, баси, очаквах поне малко подкрепа....
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не искам да си лягам рано ми е. Нищо, че утре трябва да ставам супер рано. Просто ме е срам да си легна по това време. Мразя неделните вечери. Като няма за какво да се сдухам, както правя по традиция всяка неделна вечер, сега имам ужасно неприятното усещане, че забравям нещо много важно. Ама може и да си легна все пак, тоооооолкова ми е тъпоооо.........
Супер тъпо се чувствам.
Утре трябва да се вдигна в 7:30 сутринта и ще се прибера по това време вечерта. Изобщо не успях да си почина, сдухано ми е, изморено и като се сетя как утре ще съм цял ден вън, още по-изморено ми става. От няколко дни умирам от болка в гърба и ми трябва як масаж.
И понеже съм мързел и цял ден не успях да си донауча каквото трябваше, сега, когато искам да се отпусна малко пред компютъра и да си почина просто, трябва да уча. :Д
Да не казвам колко ми е сдухано заради скапаното ми положение в момента, искам нещата да стават по-бързо, писна ми да чакам.
Искам почивка.
Яко съм се размрънкала нещо :Д
Everything changes, but beauty remains ...
tolkova mi e tupo 4e se 4udq dali da ne si otida utre obratno v sf tam pone ima dosta material hahahaha
Свърших с тъпото портфолио, не е истина как ми писна да се занимавам. пф. квото искат да ми казват, омръзна ми да се чудя как да направя нещата да изглеждат перфектни и после никой да не го оценява.
Много ми стана кофти, сетих се кво сънувах вчера... Пфпфпф, много гаден сън, какво ли означава.. искам да се обадя на баба да й кажа, да я питам... много ми стана мъчно.
Толкова ми е самотно... баси, как всички са мега егоистите... искам само някой да ме прегърне и да ми каже, че всичко е наред.
Имам нужда от промяна в живота си. Радикална.
Едит: :@ тоя мой бивш.. ебати филмирания. писна ми от него. пикльо.
Последно редактирано от shmatarok : 02-26-2012 на 21:41
тоооооолкова ми е объркано че направо не знам..ако продължа - лошо .. ако ли не - пак не ми се струва добре
офф оф оф оффффффффф ..
пия кафе и чакам да тръгвам. искам да минава училището и да се върна пак да спя. пфу..
Уее няма да ходя на училище) Цял ден ще се разкарвам с майка по магазините.Какво по хубаво от една шопинг терапия точно в този момент.... хихи винаги може да ми оправи настроението :д Един ден за мен.Един ден без да се притеснявам.Един ден далеч от всичко в друг град .....с една дума - Един прекрасен ден
![]()
Чувствам се сънена... ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Много съм щастлива, усещам как наистина малките неща ме карат да се смея и плача от щастие, отдавна на ми се беше случвало. Последните няколко дни са толкова хубави. Обичам да се усмихвам часове наред без дори причина![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мързелът побеждава за сетен път. Дано с началото на семестъра успея да се вкарам в релси защото вече и сама не мога да се трая.
Влюбено ми е. Искам да избягаме някъде само двамата за ден-два. Без телефони, компютри и ангажименти. Ще си остана само с мечтите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер кофти ден.. уж тръгна добре.. а после какво стана сякаш се отчаях от всичко : (
Малко ми е уморено , мислех да легна да си подремна, ама нееее...имам някои задълженийца и трябва малко да си попрегледам инфото по презентейшънаСлед това се очаква комшията да се опита да ме тероризира с чалга,но неееее! Гадинката аз вързах домашното кино и ще му издухам главата с Антракс , Металика и Рамщайн! Да живеят технологиите!
maDamn
Нахранена.
Сега НЯМА да отида и да си купя шоколад. Не.
Бившият ми трябва да се обади и се ядосвам, че не го прави, а се бяхме разбрали да се видим тоя следобед.