.
Затворена тема
Страница 41 от 120 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2992
    Объркана. Пак някой не ме доразбрал и си направил грешни изводи. Еми не мога повече... не мога все аз да се поставям на мястото на другите...
    Ама нищо, квото съм си надробила, това ще си сърбам...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Доволна от себе си.
    Как мина фитнеса? Изпотили?

21:00.. и мирише на разврат. Изчезвам след час.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не мога да си го избия от мислите ми, а и не искам. ^^

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Най-накрая София.Гладен съм и след малко се нахвърлям на пържолите и салатата.Мария погрозняла много

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    май се разболявам... след малко си правя един чай и ще си чета книжката

Бях хиляди пъти Жулиета. Само че накрая не умирах...
    Милост ли ? Проклятие е, Боже, че след любовта оставаш жива.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Glamour92
    Soon...първи март-честита баба Марта и именния ден на човекът,дирижирал живота ми в продължение на година.Един от най-мъчните и мрачни периоди в съществуването ми,но и етап,през който научих много,вълнувах се много,чувствах много...Времето,за което все се молех и надявах да мине и повече никога да не се завърне обратно .Сега всичко е просто един жив спомен.Мечтата ми да се събудя някоя утрин и да се видя как възприемам всичко това като минало се сбъдна,но все се питам...ще дойде ли ден, в който някое друго човешко същество ще успее да разтупти сърцето ми по онзи начин...не,не по същия-по подобен,също толкова интензивен.Възможно ли е това изобщо..?

После идва първи април-международният Trollday,в който аз на майтап ще ходя на изпити xDD Ех,веселба...документите вече са подадени,и регистрационния номер си знам,сега само преговора остава.

^_____^
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

anonymous708973
    Guest
    Сигурна ли си, че изпитът не е майтап :Д

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сигурна ли си, че изпитът не е майтап :Д
    Никак.Даже като разбрах,че е на тая дата си представих как в 2 следобед всички сме се строили мирно и си чакаме листовете,когато влиза квесторът ухилен като репичка и изстрелва с 22-каратова усмивка: " Шегичка,деца... Прибирайте се бърже сега и утре тука по същото време" xDD

Все се надявам от СУ да нямат чак толкова болно чувство за хумор.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    изморено. тия 8 часа ми ебават майката много жестоко. искам баня и сън, само баня и сън. ама няма.. чак след 6 часа е това, сега на ред е друго, дано поне е хубаво..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Irti
    Добре. Разкарвах се по града с един приятел. Видях една приятелка, която продава мартеници. Побъбрихме и взех две за 60ст.. дадох й два лева и тръгна да ми връща ресто съответно, но отказах и й оставих 1.40 бакшиш един вид. Много се зарадва и заеквайки измъца "М-м мерси".

Хората седят на студ и вятър по цял ден и се опитват да направят някакви мизерни парици. И това е труд и то не малък. Оставих 1.40 не само за дружката ми, а и затова, че някой клетник ги е правил и се е ебавал там да омотава конци. Повече хора си ги правят през годината и после ги продават.

Снобите, връзкарите, мързеливците и децата на мама - може само да се засрамят. Може да имате пари, но обикновените хора са доста по-качествени от вас.
    Последно редактирано от Irti : 02-28-2012 на 12:59

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Тея дебили от групата ми ме дразнят с всеки изминал ден повече.Трябва да си хвана и аз момиче , мамка му.Ще видим с кого ще ходим в Плаза тая седмица

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мързелувам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо ми е и нямам търпение да дойде утре.

Супер фен Аватара на cyclops
    Много добре. Обожавам умората след тренировка. Захващам се да правя вечеря сега и го чакам да дойде

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Изнервено, дотежало , дотегнало.. аман, всичко около мен - любов, любов, любов. Дори хороскопът ми не издържам..сякаш всичко около мен нарочно ми натяква факта, че съм сама.е, бива ли?
    радвам се, за останалите..пожелавам им все така да са щастливи заедно, but kinda i'm sick of it. не разбирам какво ми е, blah
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Радвам се че се видяхме..но защо не ми каза че ще идва .. и ако не бях излезнала дори нямаше да ми каже че е идвал (предполагам)

Карай ...... нали се видяхме

anonymous708973
    Guest
    Още съм на средата на страховито дългата тема по немски, а в главата ми само розови сцени. Бахти зависимата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пф...нормално тъп ден, някви филми покрай мен, няква ревност от страна на няква шматка...въх. Не знам кво става,просто е тооолкова зле. But whatever! Утре ще е много по-добре!
    maDamn

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Чувствам се тооооолкова незабележима. Никой не ме отразява, ебаси. :/
    You are broken, I can fix you...

Тъпо ..как може да има такива хора!Днес деня определено беше по-хубав от вчерашния,но искам още емоция,още забавления - искам лято!Чувствам се зле,че днес не се обади,дори не писа в скайп..знам,че не сме в толкова добри отношения,но се чувствам някак празна ако не говоря с него - липсва ми,макар че нищо не може да се получи между нас !

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дори и за да плетеш интриги се изисква ум и съобразителност. Ако бяха налице, щеше да ми стане интересно да видя какво ще стане, ама при сегашното положение всичко е толкова гротескно, че няма повече накъде.

Напоследък наистина взеха да ми се насъбират много неща за вършене и меко казано, се уливам - с цигарите, със сладкото, със... съня. Хората пият кафе, за да се разсънят, аз пия кафе и лягам да спя. Това последното в случай, че мога да си го позволя. Вече идея си нямам какво да направя, че да оставам адекватна през нощта и да си чета пълноценно.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Празен ден, ъгейн. Почна да ми се оправя настроението, малко ми трябва, смятам да се държа добре от сега нататък, коооолкото и да ме дразнят някои хора. Чудно ми стана, оная к'во изревнува днес от мен, пф, вече не може да се говори пълноценно с човек от противоположния пол, без да те замесят в интрига. И как му се скара после, ще кажеш, че съм тръгнала да го целувам пред нея Оо много прости хора има.
    Изморена съм, спи ми се. Искам днес да сънувам някакъв хубав лигав сън, не кошмарите от последната седмица. И баба какви ми ги говори.. пф. Няма да обръщам внимание на такива работи, че иначе съвсем ще ми замине и настроение, и всичко.
    Искам на скиииииииииии.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ах, тъпи кифленски истории , придружени със злоба и ревност, ах не мога ли да ви разкажа игратана вас?! А?! Да не се казвам Пламена,ако не ги навра тея простакеси в кучо ...дупе! Интригантки смотани,мога или не мога да ги направя за смях,и да ги накарам да си потънат в дън земя само с една моя дума...*злобен смях мухахахах* Утре..утрее...ох, утреее, дали няма да им разкажа играта!
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Несигурна... Ужасена...
    Очакват от мен да планувам бъдещето си за след три години напред. Как да се случи като практически нищо не зависи от мен? Та аз въобще не съм му в плановете на човека. И защо да бъда като не съм му никаква? Да, знам какво искам от бъдещето си, знам с кого искам да бъде обвързано то, но само с искане не става. Трябва ми поне малко сигурност, нещо на което да се опра, за да не се чувствам толкова... сама? безпомощна? обезнадеждена? А не мога просто да тръгна. Не мога да понеса мисълта, че ще бъда абсолютно зависима от някого. И къде оставам аз в тази ситуация? Като каква се явявам? Ръчен багаж? Компаньонка?
    Знам, че алтернативите са две. Знам и коя е рационалната, правилната. Но защо ми е толкова трудно да я приема? Защо търся само негативите? Защо поне веднъж не си позволя да погледна нещата от онази светлата страна, която всички ми изтъкват? Защо съм толкова сбъркана?

П.П ползвам темата за душевно кошче, не ми обръщайте много внимание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си