- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
ии пак. оф.. започвам да се чувствам аз виновна вече..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
заредена
днес странен ден. рева, мрева.
в даскало ревах.
пуша цигари . драма
и какво. отидох на едно нещо си там (няма да споделям тук) и се заредих страшно много.
ще кажа само едно: art&cigarettes=win
не мога да повярвам как бях пред прага да се срина днес, да рева по улиците и едно нещо ми оправи цялото настроение.
искам да кажа на всички просто да намерят това, което обичат, и да го правят.
ПРАВЯТ, по дяволите. ДА ГО ПРАВЯТ.
най-доброто лекарство срещу депресии и лошо настроение.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Натегна ме голяма носталгия и философски мисли, който ще траят точно 3 минути. :P
Никак.Доста натоварени са тези дни и не съм спала от дни,чудя се кога ще ми се доспи,защото не издържам вече..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Страхотно, след около два часа ще си я видя и ще бъдем цял ден заедно! Първо в тях (леле само да ми падне ;d) и после на лекции (дано да не заспя).
ПП. вънка пак трупа сняг wtf
Изнервен и не от вчера. Ще се съдим с бившия ми работодател за обезщетение за неизползван платен отпуск. Скарахме се като цигани за 850лв., но за мен това не е малка сума и ще си я търся като наследство.
^Говеда има навсякъде, а 850лв хич не е малка сума. Успех.
Иначе аз се чувствам ОК.
Кофти. Трябва да ходя на гинеколог утре вероятно, а не умирам от желание.
Някакво смесено ми е настроението...
Everything changes, but beauty remains ...
Разболявам се май...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да бе.Аз ракия не пия.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако хипотетично съществува на света група хора,изпитваща вапиюща нужда от хранителен режим,то сега установявам,че аз трябва да съм в челните редици на тая знаменита тълпа...
Ясно,днеска ще е one of those days.И все пак ще трябва да постегнем дисциплината около храната и тренировките :/ Никакви домашни курабии в промишлени количества повече...днеска ще е подготвителен ден,а пък утре се започва...Хубаво е човек като знае как се влиза бързо във форма =))
Сега-задачите.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Получих гиНе мога да им се нагледам. Не ща на даскало, искам да си ги разглеждам цял ден.
Спах спокойно тая вечер, сънувах обикновените простотии. Чувствам се добре.
ТУК НАТРУПА 30 см СНЯГ! Пречуках се и ми е лилаво - син глезена...яко мляко!Имам да оправя скапаната презентация за Италия и сама ще си я правя...ама така е!
Днес беше забавно в училище голяяям Brainfuck!
maDamn
хич не исках да го изпращам още в 7 сутринта, но не е като да има друг вариант. поне му няма нищо. в училище беше трагично - безполезно и скапващо. искам да готвя, помага ми на настроението.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
а си мислех че съм се отказалавече и аз си се нервя
Студено ми е. Ама си накупих мартеничките... Кой да ми каже, че ако ги правя сама, стотина мартенички ми излизат някви смешни пари...
Искам да издивея някъде, но след известно време трябва да тръгвам на работа.. не знам как ще пътувам.
Преди и по време на работа се чувствам говедо, а може би защо съм!.. *мръщи вежди и лъха мотивация*
ПС: Мило ЕНЕРГО, да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята! Ти, което вземаш париците ни от нас бедните данъкоплатци и ни избавяш от тъмата.. АКО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ МИ СПРЕ ТОКА.. седми път подред за днес - някой от твоите подчинени ще си крои ковчега. Аман!.. тоез АМИН!
5 кафета съм пресушила досега, а още дори не съм се захванала да ги чета ония скучните неща.
Чувствам се притисната от времето, 'щото 1001 неща трябва да свърша за максимално кратък срок от време, а ме мързи, мързи... Имам да правя и една разработка, пък не ми идва музата, а не знам дали, ако го оставя за последния момент, надявайки се свръхнапрежението да си каже думата, всъщност ще ми стигне времето и за нея, 'щото паралелно с тва трябва да свърша и още куп неща. Някаква много забила история. Хем знам какво имам да свърша, хем не мога да се пренастроя и да направя някъв план как да станат нещата, така че да си оползотворя времето пълноценно. Не знам откъде да подхвана, ама пък съм сигурна, че като почна няма спиране, само... мх, трябва да си намеря стимул.
Размазаха ме на тенис на маса.Тея новите са някви бахти зарибените
Ужасно съм гладна- чакам мусакатаааааа. Иначе съм почти идеално, мразя тоя шибан сняг.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аууу ... маикоо ко ши прая ... много съм объркан просто , ще се застрелям .. чесно ... то хората хубаво са казали , чукай преди да влезеш ... как може простоо .... ;;ххх мноу мноуу ми е зле ...