- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Притеснено ми ееееее...искам да е добре , оффф
![]()
maDamn
Супер якия ден с нея!
ААА хайде да свършва работа вече, искам да го видя.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Все едно ме е газил валяк. Вярно, че днес станах раничко, ама все пак... Искам само да си взема едно душче, да се порадвам малко на Мат Боумър и да си припадна на топличко.
Студено ми е, мрън-мрън![]()
Искам горещ шоколад, ама някой го е изпил, мрън-мрън.
Утре контролна и ше се преписва стабилно, мрън-мрън
Добре ми е. Изморено и мързеливо.![]()
Къде вали сняг вече? Уф, дано и тук да дойде... ама ще е мокър, гаден и ще стане киша...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Значи идва, чудесно... дано поне не е пак -15 градуса...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Буден
Дано да и хареса изненадата, дето съм и подготвил ^^
Бодра... и натровена от миризмата на лак по безбожно рано време :д
Обичам да си говорим до късно... довечера най-вероятно ще съм в леглото в 10, ама няма значение. Само се надявам на него да не му е трудно да си изкара деня в университета.
Прибрах се от работа преди 3 часа.. уморен съм. Тази нощ беше изпълнена с предостатъчно идиоти. Съответно всеки си получи наградата...
Малко разтягане ми трябва, че всичко ме боли.
Чаша кафе.. голяма чаша.
Блаженство...Това е то човек да се събуди по пладне,да отиде да потренира,като знае,че след това няма да има кой знае колко задачи за деня
[^_______________________________^]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Побърква ме ! Изкушение........ ахх !! Как се устоява на това..хмм? И аз съм хора![]()
ммм добре ( рожденичка ;]] ) ии Честита Баба Марта на всички!
^ честит ти рожден ден![]()
Кафенце, мафенце... айде още един месец се почна, не остана вечеНяк'во носталгично ми стана.
Enchanting честит рожден дени Честита Баба Марта. Кеф ми е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като зомби... Слънцето скоро ще изгрее а аз още уча... Прекалено много испити и домашни по 1 и също време.... Време е да се пребирам, че да поспа няколко часа...
ЧРД на рожденичката
Опитвам да си пренастроя биологичния часовник на не-разплуто-мързелив режим. Време е да спра да спя по 10 часа на денонощие. Ама защо ми е толкова трудно?
Иначе добре. Очаква ме доооста интересен семестър с още по-интересни проекти. Нямам търпение.
ЧРД на рожденичката и честита Баба Марта на всички.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Шопите са ми интересни.Момата сама ми даде телефона си , а приятелят и ми се дъха хахахахха
^и гадни.
Боли ме глава, но съм добре. Честит рожден ден на рожденничката и честита баба марта на всички!
Студено ми е, мързи ме да си запаля печката, постоянно съм гладна.. мрънкаво ми е. Ебаси филмовия маратон 'дето правя днес. Дано утре не ме боли толкова, че да ида да се раздвижа.