- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Зле, искам да го гушна... да е добре, да му мине , искам да е добреПф...
maDamn
боли ме коремчето. умерено продуктивна съм днес![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Колата все още в сервиз....писна ми вече...
Иначе,ми е баси тъпото,скука....
>>DjBelev<<
След малко ще се разцивря от болка. Полудявам! Дано шибаните болкоуспокояващи подействат по - бързо. Дано нямам сблъсъци с никого тази вечер, защото.........
Супер.^^ Неска времето беше уникално,всичко мина сууупер ^^ .. Само дето трябва да се стегна и да уча малко повече .. ^![]()
Изморено ..,но рождения ден беше много весел!Сега имам да уча,а как само ме мързи..Не ми звъни,не ми пише и трудно ми е да си го призная,но ми липсва адски много!Усещам как чувствата му вече не са същите..!Сега си пускам последната излязла серия на дневниците и ще спинкам,че съм много изморена!
Доволно. Хубав ден, сладка дрямка с по-сладко събуждане. Кой да очаква, че изпросеният масаж може да бъде с толкова happy ending(s).
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Болна... Стоя си вкъщи, гледам филми, лежа, спя. Нямам сили за нищо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
enchanting честит рожден ден тая бонбона още стоеше заклещена в зъба ;дд аа иначе яка волейболна тренировка и скучен ден
Ох, и аз пак съм гладна, ама няма да ходя да тропам да търся храна. Поотпуснаха ме болките, което е добре. Не мога да се оттърва от неприятното усещане, че не биваше да му позволявам да ме вижда в такова състояние. Нищо де, ако ми се яви още веднъж до края на седмицата, значи не е било пагубно.
Пълен релакс. Чакам да почне Teen Mom, после може да почета малко или да мина на чисто записките от вчера. Имам и 20 минутно аудио с лекцията на даскала към края.. Вече почвам да ги записвам с телефона.
Първоначално написано от antifashionshit
Прибрах се от работа. Полагат ми се два дни почивка - добра са ми дошли.
Ухааа... навън е студено и ободрително. Чудя се дали да си легна..
Нямам търпение да си я видя днес.
Повече от всичко обичам малките, сладки, неочаквани, разтуптяващи сърцето ти моменти! Ехх дано винаги има такива моменти. Точно те ме карат да се чувствам жива.
дано днес да съм по - добре и да не колабирам на тренировката!
Днес даскало се очертава тъпо и скучно. Ще си взема скицника да оползотворя до някаква степен времето. Пак портфолиоЗащоооо, омръзна ми вече.
Може и да не е тук мястото, но разполагам с тестове по психология за различни аспекти на човешката психика. Става дума за наистина професионални тестове разработени от видни световноизвестни психолози, а не псевдо тестчетата дето ги пишат по вестници и списания. Ако на някой му е интересно - мога да направя тема където да публикувам и въпросите и ключа към тях. Стига това да не противоречи на раздела. Радко?
Иначе след малко отивам на курс по готварство и ми е добре. Може би утре ще се видя с Надето и Калоян.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И питаш? Пускай ги, човеко! На мен ще ми е интересно да ги сканирам.
Учудващо добре. Станах с кеф от леглото, имах време за всичко. + супер якия сън. Лекциите също минаха доста забавно. И днес мисля да си почина у дома- ще помогна на мама да сготви и ще си гледам филмчета.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^
И на мен ще ми е интересно да видя въпросните тестове.
Противоречиво. Напоследък съм доста емоционален. Радвам се, че се видяхме. Добре е, че взех въздух, поразходих се и взех запланувания брой мартеници.
Дано се срещнем пак с тази сладка малка рускиня от автобуса. Дееба, що никога не съм го учил тоя език...
Welcome to the Jungle...
Вихрих се до сега.. да чистя, пък още ми е сънено някво. Сънувах, че правя секс хъх...
Сега чакам Живко да дойде, щял да ме черпи с храна ммммм (дано само да не е някой боламач).
И аз искам тестовете !!
Първоначално написано от antifashionshit