.
Затворена тема
Страница 45 от 120 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2992
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По-добре, хубава седмица, ползотворна,имам нужда от почивка :d
    maDamn

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Осъзната,трезво мислеща...Разбрах,че нямам късмет в любовта и историята си се преповтаря,така че най-после осъзнах че трябва да се откажа и съм твърдо решена скоро да не допускам нещо да ме разсейва,предстоят ми много важни неща.Така че най-сериозно съм си обещала да се стегна,да се подготвя за матурите и изпитите...та предстои ми един изпълнен с учене уикенд

Супер фен Аватара на shmatarok
    valdes, и на мен ще ми е интересно да ги видя тези тестове

иначе празен ден, нищо не свърших, само си загубих времето в даскало, точно както си и мислех. сега ще мързелувам спокойно.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    valdes, и на мен ще ми е интересно да ги видя тези тестове
    присъединявам се към клуба :Д
    Ок съм, добре мина, както и очаквах. След малко почвам да чета. Утре ше е напрегнато, ама след тва следва блаженство. ;d

Супер фен Аватара на LeprikonA
    отпуснато. такава шестица по физика никога не съм изкарвала, добре че не си пропилях времето да я науча оная глупост, че днес щеше да ме е яд :Д.

наченки на нови идеи - йейй^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Glamour92
    И на мен ми се ще тестовете да видят бял свят.Би било интересно. =))
    А как се чувствам? Силна. Усещаща смъдяща болка в един парещ белег,но непозволила този белег да се отвори отново в старата гноясала,болезнена до агония рана.
    Никога повече това няма да се случи-не и в този живот.Ако аз съм диамант,няма да дам да ме третират като евтино блестящо стъкълце.И нито стари чувства ще ме накарат да си променя мнението по въпроса,нито сладки спомени,нито каквито и да било чужди убеждения,доводи и аргументи...
    Не съм от хората,които се опияняват от нещастието,затова не бих позволила то да ме застигне.Има ли проблем-споделя се с цел,да бъде разрешен-не за да бъде драматизиран!
    Ако миналото ми се опитва да оживее-тая няма да я бъде...Имало е времена,в които е било актуално,времената обаче се менят.Аз също.

Да живее настоящето.
    Последно редактирано от Glamour92 : 03-02-2012 на 18:16
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Уууууникално.. супер весела и щастлива и тнт ... но и бая изморена

Мега фен Аватара на babity
    Айляааааак! Тренировката беше супер! Адски приятно се изненадах, че не съм загубила форма, както очаквах да е. Естествено, Марияна пак се постара да ни вземе и последната силичка, но аз се справих добре. Утре ще си видя и любииимата инструкторкааааааа. (sun) Цеееели два часа! Сега се надявам да успея да си запълня времето, защото ми е ааадски скучно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре тогаз. Заемам се да ги кача на компютъра в текстов вариант(разбирайте ръчно набиране). Очаквайте най-скоро да има тема с тестове. Ако някой се интересува точно какви са - нека ми пише на лично. Или ако има други въпроси.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Боже! 4 години съм си губила времето.
    Като казах "Боже", дай ми сили да постигна и аз толкова много, колкото хората, които ме вдъхновяват!
    Да постигна нещо, да овладея някакво ниво.
    И светът след време да ми е (все) до колене. И повече вдъхновение. И независимост. :ь

Айде, излях малко позитивизъм, да има!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Много ми е тъпо.
    Приятеля ми замина на Зимни, аз отказах (facepalm).
    Голям съм идиот, и с тия 4ти рпу-та и телевизии. Бля. Кофти седмица. Самотна.

тъпотия, нормална седмица и заслужена почивка...почивка,почивка, ама трябва да пиша есе/ЛИС, а музата напълно ме е напуснала. трябва ми малко време да преосмисля целия си живот досега
    много промени, нови хора, нови мисли, нови занимания, всичко ново, а аз все още между старо и ново

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ебати яката вечер
    вкусна салата+вкусна текила+вкусен портокал, шоколад, бира, уникален разговор, дълга разходка
    супер вечер
    ама като знам че утре имам доклад+3 теми по история /германия,италия,русия 1919-1939/ и ми се приревава отсега..
    абе утре за утре, ся първо да се наспим
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на djipsito
    Пак съм се втренчила в Teen mom. Супер релакс ми е, опната на дивана, краката на масата ииии ароматна цигарка. Все едно наргиле пуша ммм...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Последното, с което ми се занимава в момента, е изпит по английски, при това устен.
    Като бомба със закъснител съм, само някой трябва да драсне една клечка кибрит близо до мен...

Мега фен Аватара на Chacho
    Айде бе, speaking-ът е най-приятен. Малко психическа пренастройка и си в джаза.

Язе си задвижих проекта, само треа да посъбера част от хората и се почва. Па и тренировките пак ще се появят в ежедневието ми. Всичко си идва на мястото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    9 часа то испита... няма да се спи и тази вечер... А ме боли глава....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    3 теми по история /германия,италия,русия 1919-1939/ и ми се приревава отсега..
    ее, това е интересно! :Д

егати умрялата сутрин, ставам аз, поглеждам си прозореца и навън е мрачно, а е 9 сутринта в събота. излизам на терасата духва вятър и замръзвам в пижамата си. явно няма да се мърда днес.. жалко. ще се хвана и аз да довърша по история, че ме чака мнооооого математика, може да си побутна стаята дори.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добро утро и честит празник , мили хора
    Тъкмо ставам и си давам сметка,че вън е такъв клинч, че най-много да ида до магазина , за да си напазарувам и туй то. Може да привикам другарчета удома малко да хапнем и да пийнем,ама на заведение никъде не ми се ходи.
    Оф, трябва да ставам...а леглото ми е тооооолковс топлооо ;(
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Вече съм добре. Мина тоя тъп спийкинг, изведох песа, хапнах 2 кивита, сега мисля да си сваля някое филмче и/ли да отскоча до фитнеса.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    ее, това е интересно! :Д

интересно, ама дъъъъъъъъъъъълго и тегаво

оф пия си кафенцето, след малко почвам да пиша, че до довечера да свърша поне с русия

а времето е перфектно и направо ми е гадно, че не мога да изляза аррргххх
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Честит празник! :}

Слънчевичко, топло и приятно е, затова след като ми изсъхнат нескопосано лакираните нокти излизам на разходчица.
    Супер много ми се щеше довечера да излезем, да пийнем и да си побърборим по женски, обаче моята девойка я тръшна някакъв вирус, пък не ми се ще да звъня на оная другата, която само би ми опъвала нервите.
    Но за довечера ще се измисли нещо. Трябва.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Снежна виелица за закуска и ясно небе с пролетно слънчице за обяд? Мартенско време

Едното нещо взе да се поизяснява. На теория е много добре, да видим как ще се справим с практиката и ще има ли развитие.

Как може за броени минути да премина от еуфорично добро настроение към приспивна апатия?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    прекрасноо / егатии... вятъра :/

ПП. Честит празник! и благодаря за поздравите ^^

смесено между добре и зле.
    има прогрес, значи!
    размишлявам над интересните личности. ще ми се и аз като Мариус да кажа: "Аман от интересни хора!", но не мога. те са интересни и вълнуващи. само дето ме карат да се замисля доколко интересна съм пък аз и кой би ме предпочел, след като съм не-толкова-интересна и вълнуваща.
    накратко - намирам си пак поводи да се комплексирам пред другите момичета и като цяло пред другите. и някак си се чувствам недостойна за Него. и че винаги мога да бъда заменена. защото не съм интересна.
    не знам.
    поне съм и мотивирана малко, живее ми се повече;
    и някак осъзнавам, че не можеш да вържеш никого насила. трябва да пускаш хората да си отидат. никой не е твой, никой не ти принадлежи. не можеш да заставиш някого да остане.
    няма нищо сигурно в живота.
    и поне за себе си осъзнавам, че само хората без самочувствие искат да са единствени.
    а любовта не е ли нещо божествено? поне трябва да бъде? лишена от его, от желание да притежаваш някого или да принадлежиш на някого? трябва просто да обичаш човека, да го оставиш да диша, да бъде дори без теб, да се радваш че той съществува и че е щастлив, без да му се натрапваш.
    да, малко крайна идея, но това е идеал.
    а ние сме на земята и тук всичко е толкова объркано..

размишления просто.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си