.
Затворена тема
Страница 47 от 120 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2992
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Объркана.
    Чак не мога да си обясня...как в един момент съм супер сигурна и убедена, а в следващия просто ...не,че съм разколебана,а се чувствам виновна,а няма причина. Нищо лошо не правя. Имам нужда от съвет или не точно, не знам и аз...
    Офф...не може ли веднъж за винаги всичко да се нареди. Супер гадно ми е...
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Кирилицата е задължителна

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 03-05-2012 на 04:40

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бивам, днеска си прекарахме много готино с моя, а утре заедно на уни. Като цяло всичко щеше да е перфе, ако оня идиот брат му, не ни се беше намесил пак в отношенията ни. Ей писна ми от тоя ... някой път ще стана и ще му тегля един бой ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оооо най-накрая открих как да махна тъпия таймлайн във фейсбук и да се върне старото. Добре де.. не го махам наистина, инсталирам си добавка към браузъра, която ми показва всички профили във фейсшита по стария начин.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ох, тва таимлайна е голяма глупост. Добре че не го инсталирах.

Чувствам се скапано - седмицата ваканция свърши, и от утре съм пак на даскало. Цял ден вървя по задника на брат ми. Майка ми утре има рожден ден и ме довърши с една нейна реплика -.- Добре че не съм при нея. Да си лягам час по скоро

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    раздразнителна.
    и то много.
    за пореден път не се организирах о време и сега тепърва ще сядам да чета(нищо, че в 6 трябва да съм на линия), все крайно непотребна информация, но не за това иде реч. Дразня се, 'щото си пилея времето. Не с глупави дейности, 'щото като се усамотя и вглъбя започвам да се забавлявам и мога така да откарам дни наред.
    Заобиколена съм от глупави хора и това е страшното. Те ми обсебват времето, пространството, мен самата. Задушават ме и ме карат да мечтая да оглушея поне за миг, за да спра да слушам глупавите им брътвежи. Толкова време прекарвам на денонощие с тия хора, че вече чак имам чувството, че и аз затъпявам. А те са нереално, наистина безобразно бавни, повърхностни, глупави и за да е картинката пълна - безумно нагли и претенциозни. Все си мисля, че е някакъв период, 'щото от време на време ме избива, ама... не е. И май наистина се нуждая от коренна промяна.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Объркана Мислех, че всичко е приключило, а сега излязоха нови неща. Ох! Побърквам се, буквално.

И първа смяна утре ;( ох. ох. ох.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    оффф.. побърква ме ;ххх
    всяка вечер седи най-малко до 2 часа, днес си легна още в 11.. лигави се и ми честити четвъртъците и вторниците, но рожденния ден още не ми е честитил ))): .. Дано поне да си изпълни обещанието и да ми направи деня повече от прекрасен <333
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на shmatarok
    Олеле... Легнах си доста късничко, ама станах някак си Въй, много е яко да станеш по-рано и да ти стигне времето да си изпиеш кафето, ей го, имам време и да се облека и да не закъснея (много) за даскало. Като знам каква тъпня ще е там обаче... как да не ти се ще да закъснееш. Ох, ох, сега пак си прегледах нещата и пак изглежда ще имам проблеми. Параноята ме хваща с пълни сили.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пама, честит рожден ден; жива и здрава

спи ми се, не искам да ходя на училище аррргххххггхх
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бездействие. Не е работа да си се наспал, но да се самонавиваш да останеш в леглото, просто защото не ти се прави нищо друго.

Как ще изтрая семинарните не знам. Само онова докторантче да не започне пак да се прави на всезнаещ и всеможещ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Бездействаща - утре имам доста сериозен тест по химия,а още не мога да се наканя да седна да уча,толкова ми е скучно всичко,просто нямам никакво желание!Днес направо ми преля чашата - как може да съм заобиколена от такива детски мозъци?Разбирам няколко пъти в името на настроението да направиш някоя детинска постъпка,но прекалено им зачестяване вече ме дразни..чувствам се зле от факта,че това държание на мен не ми харесва!Сега хапвам Nutella,поне нещо хубаво през този ден <3 ! Oh,shit ..i hate mondays! (:

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Днес май е всеобщ мързелив ден.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ при мен в добавка върви и скучен и унил. нямам желание да живея, баси, такова чудо не ми се беше случвало от адски много време..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ужасно изморена,беше безкрайно това училище Ахх колко е трудно да се опитваш да си втълпиш нещо...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    @bloodyF, Мерси, мерси! :**
    Сутринта тоооолкова много ми се спеше, закъснях с 15 минути за първия час и като влязох всички започнаха да пеят ахахах. ^^
    Иначе още чакам моя да си изпълни обещанието, ама като гледам няма да е
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Отпускам си още 10-15 минути бездействие и се захващам да чета. Имам толкова много материал за учене, а така да ме мързи и да не ми се занимава..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Колкото и да съм спокоен, на моменти много сериозно ми писва от редовните роднински драми, забъркани от разни ментално увредени личности. Добре, че стоя настрана от цялата тази помия.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на djipsito
    Раздразнителна. Освен че не се наспах, не ми е ден. Ще изкрещя след малко. Излизал е, а не ми се обади... едва се сдържам да не си излея яда на него, ама ще е прибързано, първо тря да знам. Кво да знам... оправданието кво е. Намери си "компания" и аз пак съм бита карта. Ако дойде пак да ми се оплаква и да иска съвети, ще го пратя да го духа! Бахти, пък аз му звъня като най-голямата тъпачка в петък вечер... а преди тва се бяхме разбрали да ми се обади............ и ми вдига оня другия капут.... че и ми затвори, без да мога да се разбера като хората с другия..

Тря да избирам... или да се движа с простаците, при които се намести или да си стоя сама и да се побърквам вкъщи. Вдигам ръце вече от всичко.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    уфф... много изморена и изтущена. Тази седмица започва ужасно, да видим нататък... :/

ПП. Pamaa Честит рожден ден и от мен

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Разбита,не съм очаквала,че в мен се таят такива чувства!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Зле ми е...има някъв вирус във класа ми и май съм пипнала , и май съм го пипнала и ми е ужасно!
    maDamn

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Зле ми е...има някъв вирус във класа ми и май съм пипнала , и май съм го пипнала и ми е ужасно!
    Козичке, на теб винаги ти е зле.... Дее тоз късмет, ходи да ти направят заклинание за здраве! ;D

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не ми е винаги зле,ама ся наистина ми е отвратително...чувствам как скоро ще изригна като Етна нееднократно
    maDamn

Мега фен Аватара на mynichka
    Добре ми е. Липсваха ми тези разговори, обичам го тооолкова много
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си