- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
^човек, прави ми впечатление, че все подобни постове пускаш тая в тема. някак си, оплакваш се за някви несъществени неща :д толкова ли лесно се дразниш?
абсолютно не се заяждам, а питам.
добре и малко изморена, че не мога да си доспя добре последно време.
ама си направих Ок днес контролното по математика, позанимавах се и със скорошното ми хоби, изкъпах се сега и ползвах някакво специално масло на Икаров, дано има ефект и косата ми стане няква яка.
много ми се спи и като се изсуша ще откъртвам.....![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Омръзнало ми е от хора, които нямат представа кога трябва да са сериозни и кога могат да си позволят да се отпуснат.
И спря да се върти за миг земята..
Доволна. Наредих си плановете за месец напред, дано само не се скапе нещо. Наистина ми е нужно да изчезна някъде за няколко дни.
Everything changes, but beauty remains ...
Да! Имам прекалено добър слух и шума ме дразни адски много! Особено като е в 2 сутринта(като вчера) и се намира в библиотеката където трябва да е тихо! И да, много ме дразни мляскането. Като искаш да мляскаш няма да ми ядеш в Computer Lab(както му се вика тука), ами ще си киснеш в къщи пред телевизора.
Знаеш ли още какво ме дразни? Да слушам музиката на някой кретен идваща от слушалките му или BOVING, особено ако е от някоя кола която е на пътя близо до мене.
Докато за тебе те не са съществени, за мене са... И това, че обичам тишината няма нищо общо с някой норми които хората трябва да следват... Има и други неща които ме дразнят...
Междо другото не забравяй, че в момента имам около 2-4 часа average спане на ден...
Пааак не ми се спиУтре пак ще ми се реве. Обещах да си легна, ама... да, нищо няма да обещавам, че не ги спазвам тея неща.
Сега пък ме удари и хормонът много жестоко. Ах, къде я видях онази снимка х.хПо-добре да си лягам, че ей сега ще ме избие пак на онова настроение, "самотното".
п.п. утре контролнаужас.
Раздразнена леко. Разни хора се опитват да ми се наложат как да се държа, а се държат обсебващо, държат ми сметка, все едно съм длъжна да пиша/говоря/давам обяснения/отчет..... Да си ебат майката ! Някой път се чудя за кво съм толкова търпелива все когато не трябва, а когато трябва от нетърпеливост оплесквам всичко. Да си ебат майката още един път.
Псуването помагало, ще ме прощавате.
Мисля да гледам Pimp my ride с Xzibit да си опъна краката, да запаля цигара и да не се занимавам с НИ КОЙ !
Първоначално написано от antifashionshit
Ох, имам 2 контролни днес - по история и биология - и едно есе по политика за утре, и айде по живо да идва петъка, че да си почивам безцелно.
сравнително добре, ставам рано, не съм доволна от това, но какво да се прави...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Как да се измъкнеш от топлото легло в 6 сутринта когато някой те е гушнал толкова сладко? Просто нямаше начин. А и, както самия преподавател се съгласи, тази лекция е нечовешки рано. Нищо, другия път ще се постарая повече.
Хубаво кафенце с хубаво настроение за закуска. Дано днес успеем да се свържем, да изясним детайлите, да ме въведе и да започвам. Нямам търпение!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Развълнувана за утре. Имам едно такова приятно затоплящо, гъделичкащо чувство в корема...
срааааааааааааам ме ееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Pamaa : 03-08-2012 на 21:00
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
срааахтеее?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първо честит празник на всички дами !![]()
В ужасно настроение.Не мога да си обясня на какво се дължи,но съм адски раздразнителна,дразнят ме и малки жестове от определен човек и не вече НЕ МОГА да понасям лигавщините им,все едно са 2 годишни лапета,ужасно много ме дразни това държание.Днес получих неочакван СМС и бях приятно изненадана - жалко,че знам,че едва ли се е сетил сам,а и пожеланието му не беше искренно,може би го е направил по задължение! Чувствам се кофти,цяла седмица съм така - изобщо с една дума сдухана седмица..да минава по-бързо и дано следващата е с по-приятни емоции!
Чудя се как е възможно да съм си мислела,че това http://www.youtube.com/watch?v=-lnzUZP9oPk е била единствената непоносима песен на Тривиум...
Не,не-не че съм намерила друга,която да ми е трудно да изслушам![]()
Просто...сега не мога да спра да си я пускам O.o И си мисля колко е мощна и как хармонично трепти тъпанчевата ми мембрана(и стъклариите вкъщи) под нейно въздействие...
<3
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^лоша песен на Тривиум няма и да намериш :Д. по начало си ги бива просто. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Честит празникДобре ми еее, на топличко съм и ми е happy!
maDamn
Обядвах и не съм гладен вече.Вечерта ще водя момиче у мен , няма как вече
аз те питах от любопитство. да не си в общежитие или пък в чужбина?
аз съм си добре. малко изнервена по неясни за мен причини, въпреки че не би трябвало да ми идва скоротъпча се с шоколад, поизморих се днес, но пък ходих на галерия, напълних очи с изкуство, пробвах днес малко рокли за бала, видях се с един приятел и дори отидохме на тайландски ресторант (тези неща не се случиха в тази последователност).
сега умирам за сън, но като знам че В. ще се обади и ще трябва да се видим...
пфу.
иначе отделно много му мисля. много. ама как да е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чувствам се като най-ужасният човек раждал се някога, въпреки че знам, че не е така.....
Въй, какъв сън. Въйвъй.
Т'ва момченце... защо го сънувам така.Искам.
След малко излизам да пийм, утре никакво даскало. След днешните нерви, не. не.
Иначе избухнах с контролната по математика хъхъ![]()
Бясна съм. Не мога да повярвам просто колко ме ядоса баща ми. Егати, аз единственото, на което имам право е явно да изпълнявам всичко абсолютно сляпо без дори да се интересувам защо е решил нещо или защо ме наказва без абсолютно никаква причина, само щото не е на кеф. Писна ми жестоко, все едно съм в армията.
Everything changes, but beauty remains ...
Тестовете минаха страхооооотно! Особено този по биология! Сега ще полегна май малко да поспя, по-късно ще стана да си напиша есето.![]()
Очертава се интересна нощ. хохо
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Цял ден ме избива на лигавщина и много се радвам, че ги има, иначе кой ще ми се връзва на простотиите?
Тоя уикенд за последно си налягам парцалите и после monday - party, tuesday - party :д.
Взех и пари, така че тия дни ще ходя по магазините, за да се направя щастлива.