.
Затворена тема
Страница 52 от 120 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2992
    Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    ^лоша песен на Тривиум няма и да намериш :Д. по начало си ги бива просто. ( =
    Подкрепям.Дори песните,които поради някаква причина са отпаднали от официалните албуми са повече от ставащи за слушане.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Irti
    Екстра. Трябва да си оправя съединителя. Скоро количката ще иде за вторични и ще си взема нещо малко по-добро и още нещо по-голямо да ми върши работа.

"От удари в главата вече не ме боли. Дори на старини да съм, като Мохамед Али. (Няма да спре да ми върви) "

http://www.youtube.com/watch?v=oVgVgqs9a2A

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз нз как,станала съм в 5:30 и от тогава не съм се спирала,баси дееня..Сега май ще ходи да се *празнува*,утре как ще стана не занам,но имам нужда да се разсея малко.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на shmatarok
    BOxoxoxo.
    утре ник'во даскало. вкъщи. трябва да си намеря бележка и за днес иначе ще ми вземат кинтите. пффф.
    с'а само 1 мъж ми трябва. лягам си, че изтрещях.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    аз те питах от любопитство. да не си в общежитие или пък в чужбина?
    Не, не живея в България. Но не, не живея и в общежитие. Живея си в нас... В момента прекарвам по-голямата част от денонощието в университета. Имам много изпити и домашни и ми е много по-лесно да се съсредоточа вечер/рано сутрин от колкото през деня. Понякога се намират няколко идиота които решават че библиотеката е място за гледане на филми и за смях...

Още малко и края се вижда... Хаха..

А иначе по-темата... На изпита който беше в събота и учих цяла нощ имам A-, за което съм доста радостен, след като си мислех, че съм го оклепал....
    Последно редактирано от Nakadah : 03-08-2012 на 21:58

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изпита имаш предвид! Поздравления! Как издържате хорааа, имала съм периоди ,в които съм спала 3-5 часа на денонощие и щях да пукна!? Не ,че сега е по-различно,но не ми е толкова натоварено,мога да дремна и през деня час-два!Тоооолкова ми е заспало,взех си душ , дремах и сега си мисля ,че наистина ми е време за сън!
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    ^Свиква се. Пък и когато нещо важно ти зависи от това.. няма как. Аз предимно спя през деня, защото бацам нощни смени все.. настройваш си мозъка и си бомба.

Аре, бе.. де сте? Кое време стана? Гледайте колко е късно.. тц, тц.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Подкрепям.Дори песните,които поради някаква причина са отпаднали от официалните албуми са повече от ставащи за слушане.
    между другото беше пуснала една много добра песен на Rammstein, за която съм ти благодарна много (не я бях слушала преди).

добре съм, отивам след малко на два приятни часа да си поблъскам главата в задачи и след това изчезвам и няма да им се занимавам с глупостите. всичко е измислено с точност до секунди, както винаги. цял ден ще сме си двамата, само двамата, май скоро не ни се беше случвало така. ( =
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Добре. Чудесна вечер. Но, както всичко останало, не можеше да мине без издънка. Не ги знам как ще се погледнат днес в очите.

За първи път от доста години се чувствам добре на този ден. Засега.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на djipsito
    Стоя и се чудя на голямото възмущение на някои хора как Софи Маринова щяла да ни представя на Евровизия, как можело и се сипе помия на поразия. И същите тези се срамуват, че певица от ромски произход щяла да ни представя, ама не се срамуват да пишат на шльокавица, не знаят как се пише БЪЛГАРИЯ и в едно изречение правят 20 правописни грешки.

Иначе съм чук.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Така е.

Добре съм. Петък е, свършвам даскало след малко и ще ходя с приятеля ми на вечеря с техните. Ще бъде хубаво, надявам се

Отпочинала!Днес чак след като се прибрах от училище разбрах,че нямам никакви планове за деня,затова реших да се поглезя.Направих си кратката тренировка,изгледах си сериала,взех си един горещ душ и в момента си оправям ноктите!Малко ми е кофти,че пропилях такъв ден и не се поразходих на хубавото слънце ..Утре се очертава победа - жалко,че няма да е извоювана от мен,но все пак ще се радвам! : ))

Едит:Да,да много е хубаво чувството като разбереш,че са излизали и не са ти се обадили,пфф развали ми се настроението!
    Последно редактирано от sun251 : 03-09-2012 на 16:44

Мега фен Аватара на mynichka
    Много добре си изкарахме снощи, ама тази сутрин ставането беше кофти. Забавен ден беше като цяло, следмалко лягам да спя.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мързелът е велика сила, по-велика дори и от никотиновия глад. Пуши ми се и две не виждам, ама като си помисля, че магазинът е на майната си и губя всяква мотивация за действие. Че и никакви резерви да няма, ебаси.

чувствам се.. разгонен axhaxh

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Супер много ме мързи.. ще си седя вкъщи и ще си почивам. (:
    Той, като гледам, отново ще ходи да пие, така че по-добре без мен. Започнал е да пуши.. лигльо! Ще го убия!!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на babity
    Психически нестабилна. За момент загубих контрол и сега ми е малко трудно да си овладея емоциите. Трябва да се стегна!

Голям фен
    След много дълго време , най-накрая се завърнах :Д Утре е специален ден , дано стане както трябва

много странно. днес е някакъв силен, зареден ден така, обаче направих грешката да изям СТРАШНО МНОГО СЛАДКО и после легнах да спя (тва след даскало..) и се събудих с едно гадно чувство на гърлото и в лошо настроение; а бях преди да спя 38479353 часа в уникално настроение. сигурно това спане хиляди часа разваля настроението + многото захар. някъде бях чела, че тя е основен виновник за променливото поведение на жените. странно.

сега се чудя какъв филм да си пусна. чудя се между Апокалипсис сега и The sunset limited. И двата би трябвало да са някакви тежки и смислени, обаче не ми се гледат лигави или неангажиращи неща. Дори да се сдухам, май е по-добре да си пусна нещо смислено.

миии, накратко - добре съм, пооправих се, чух се с приятел :ь той ми писа едно мило смс-че така. сега ми е гузно че аз не му отговорих много мило .. ама изпратено е вече, ще се реванширам утре. ддз и аз. абе некво странно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    Germany
    Петък вечер е,как да се чувствам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Денят беше СТРАХОТЕН! Чувствам се ужасно щастлива и влюбена!!!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Геройски.....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Доста отдавна не бях писала във форума.Добре съм.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    между другото беше пуснала една много добра песен на Rammstein, за която съм ти благодарна много (не я бях слушала преди).
    Забелязах аз,че колкото по-се ровя из Рамщайновата дискография,толкова повече се убеждавам,че по-непопулярните им песни просто са недостатъчно високо оценени...Dalai Lama-та си е хубав пример-радвам се,че ти е харесала =))

А аз...еех,умирам си за сън значи.Мисля да направя нещо по въпроса. xDD
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не помня откога не съм ставала толкова рано, без да имам конкретна задача за вършене.

Чакам си разходката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си