.
Затворена тема
Страница 53 от 120 ПървиПърви ... 34349505152535455565763103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2992
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    да станеш рано в събота сутрин си е прецакване, още повече като в неделя ще ти се налага да ставаш рано.. иначе ми е добре, държи ме още от хубавия ден вчера, за пръв път от много време приятелка ми казва докато и разказвам какво съм правила, че звуча весело и оптимистично. има си виновник за това ^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    да станеш рано в събота сутрин си е прецакване, още повече като в неделя ще ти се налага да ставаш рано..
    Няма да ми се наложи да ставам рано утре. Иначе не го водя прецакване, защото ще имам повече време да свърша всичко планирано. Съответно излизането ще ми е награда.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Irti
    Че какво му е на ранното ставане? Супер си е. Аз съм станал още в 5. Всеки ден ставам в 5-6, а когато съм на работа се прибирам в толкова.

Оправих се колата и днес ще се пътува много. Трябва да се обръсна и да се приготвя.

Времето е приятно, мрачно и тъжно.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Добре чаках с нетърпение почивните дни,имам нужда от почивка,че много ми се насъбра тази седмица...Оказах се много по-силна и отколкото очаквах,чак се гордея със себе си,че се научих да приемам нещата такива каквито са и въпреки,че ме заболя,приех всичко

anonymous708973
    Guest
    Ай <3........

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чаша хубаво ароматно ИСТИНСКО кафе, а не разтворимите шитове.

Нервно ми е заради крайните срокове и онова другото, но мисля, че ще се справя. Стига най-сетне да се засечем и да задействаме нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като за неспал се чувствам направо страхотно. След малко ще обърна едно силно кафе, че имам да свърша това-онова. Разхожда ми се някъде из района с приятна компания...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Като за неспал се чувствам направо страхотно. След малко ще обърна едно силно кафе
    Same here.
    Заблудила съм се, че "Писмо в бутилка" е от 13.00...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Амчи,нормално ми е :d Станах в 10 , пих кайве, ядох...сега ще плюскам шоколад и ще си пийна нещо...абе айляче ми е!
    maDamn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ И на мен така, само дето и чистих. Имам толкова неща да върша, а просто искам да легна и да гледам филми... ах този weekend...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ужасно.
    плаче ми се
    немотивирана съм, страх ме е; не знам какво искам от бъдещето си, а съм 12 клас и не знам по кой път да поема. ужасно ме е страх. ужасно ме мързи, нямам мотивация и някак не ми се мисли за това, страшно ми е апатично. не ми се полагат усилия, в много гаден етап съм, не знам вече защо искам да отида в Сф, какви са ми стимулите и пр.
    просто НЕ ЗНАМ.
    нямам време за хобита, за нищо, трябва да мисля за кандидатстудентския по бел, а се чудя дали да се пъна или само с матура да кандидатствам, а у
    минавам през кофти период в личен пплан, чудя се дали да пропусна една година и всякакви лайна, страх ме е от софия и това как ще се обърквам там, вече не знам какъв ми е стимула да искам там, чудя се дали да остана, просто НЕ ЗНАМ супер объркана съм и ми е много нервно и едва ли не истерично.

и ще пийна малко валерианец и така.
    реве ми се.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Днес това мрачно време продължава да се опитва да ме депресира, но няма да стане! Тренировката ми беше буквано газ до ламарината. Супер яко ми е сега, приплакнах окото с онова якото мъжле. Довечера ще излизам, а в момента се наслаждавам на концерта на Адел <3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    По-рано имах ебати отвратителния пристъп, не можех да си поема въздух и се задушавах, което допълнително ме панира и ме накара да го ударя на размисли за разни неща.
    Като изключим кратките екшън моменти, умирам от скука. По-рано се чудех дали е възможно буквално човек да умре от нещо такова. Не мога да излизам, не мога да пия, не мога да пуша... Мих чинии, пусках прахосмукачка, подреждах, после преподреждах, гледах филми, почнах да чета книга, после втора, говорих по телефона... Заточена в нас, имам цялото време на света, за да свърша всичко, за което досега не съм успяла, а... не искам. 'Щото като свърша всичко вече наистина няма да имам какво да правя и ще се побъркам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре съм, измислих си какви ще са трите ми ястия за изпита на 22-ри. Даже сега готвя едното от тях

Ще ми се да получа писмо от едни хора.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Всичко ми е сиво и базразлично.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    почти не съм спала снощи, днеска тоя шопинг ме довърши и май след малко ще отивам в леглото..
    мнооого ми се спииии :[
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тооолкова ми е уморено след тоя семинар. ;хх
    Ехх да можех да остана и за купона, ама не зависеше от мен.
    Иначе ми се падна хипер якия лектор мм.. Голям късмет беше, че за Елект Вицепрезидентите ни бяха избрали интерактор за лектор, а не като за другите длъжности, някакви пенсионери.
    Нямам търпение да влизаме в нова година и да си заема длъжността!! ;дд
    Последно редактирано от Pamaa : 03-10-2012 на 19:07
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Деня ми започна зле, но завърши прекрасно. Станах с отвратителна кавга между съседите, но после се видях с един приятел, пийнахме си, полигавихме се, позабавлявахме се и така.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Добре съм, измислих си какви ще са трите ми ястия за изпита на 22-ри. Даже сега готвя едното от тях

Ще ми се да получа писмо от едни хора.
    Готвач? Nice!

Приятен следобед в приятна компания. Свърших си работата по проектите за тази седмица, остана само скалата за вторник, но не ми се занимава тази вечер.

Гушкаво ми е. И обмислям изнасилване.

П.П от половин час ме присвива в долната дясна част на белите дробове, усещането е като свиване и отпускане на мускул. Идеи?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    В мислите на хората
    ^Почти готвач. На 22 март ми е финалния изпит. Изнасилването се връзва чудесно с гушкането! Инак нямам идея за долната дясна част на белите дробове.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lubovvv
    Мисля, че той ме забрави. Къде му е акъла? Не ми пише вече 3-ти ден, нито се обажда...Аз ли съм виновна?
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Дядо ми като имаше проблем с белите дробове го караха да вдишва водна пара, разширявало дробовете и помагало при болки , настинки и тн.Не съм пробвала лично,на него му помагаше до някаква степен,сега е ОК.Както и да е отплеснах се! Пробвай дори и да не помогне,няма да навреди! Мисля да си похапна още...до ся ядох,ама ми се яде още. Баща ми готви божествено и ще маам зеле със свинско +винско и ми е гоУем кеф!Пък и шоколад след тва, ах въй!
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Мисля, че той ме забрави. Къде му е акъла? Не ми пише вече 3-ти ден, нито се обажда...Аз ли съм виновна?
    Обади му се ти?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Обади му се ти?
    Не знам дали е уместно....той е зает
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си