- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
По-рано имах ебати отвратителния пристъп, не можех да си поема въздух и се задушавах, което допълнително ме панира и ме накара да го ударя на размисли за разни неща.
Като изключим кратките екшън моменти, умирам от скука. По-рано се чудех дали е възможно буквално човек да умре от нещо такова. Не мога да излизам, не мога да пия, не мога да пуша... Мих чинии, пусках прахосмукачка, подреждах, после преподреждах, гледах филми, почнах да чета книга, после втора, говорих по телефона... Заточена в нас, имам цялото време на света, за да свърша всичко, за което досега не съм успяла, а... не искам. 'Щото като свърша всичко вече наистина няма да имам какво да правя и ще се побъркам.
Добре съм, измислих си какви ще са трите ми ястия за изпита на 22-ри. Даже сега готвя едното от тях
Ще ми се да получа писмо от едни хора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Готвач? Nice!
Приятен следобед в приятна компания. Свърших си работата по проектите за тази седмица, остана само скалата за вторник, но не ми се занимава тази вечер.
Гушкаво ми е. И обмислям изнасилване.
П.П от половин час ме присвива в долната дясна част на белите дробове, усещането е като свиване и отпускане на мускул. Идеи?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Промяна нямаше, но и трудно мога да го нарека болка. По-скоро... дискомфорт?
Преди това изядох стотина грама сирене фета с някакъв пикантен сос.
А тази сутрин няма и следа от присвиването.
ПТ: Напрегната, стресирана, уплашена... Не вярвах, че може да ми се случи, но е факт. Сега остава само да чакам и да се надявам на огромния ми късмет да ме извади от тази ситуация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тооолкова ми е уморено след тоя семинар. ;хх
Ехх да можех да остана и за купона, ама не зависеше от мен.
Иначе ми се падна хипер якия лектор мм.. Голям късмет беше, че за Елект Вицепрезидентите ни бяха избрали интерактор за лектор, а не като за другите длъжности, някакви пенсионери.
Нямам търпение да влизаме в нова година и да си заема длъжността!! ;дд
Последно редактирано от Pamaa : 03-10-2012 на 19:07
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Деня ми започна зле, но завърши прекрасно. Станах с отвратителна кавга между съседите, но после се видях с един приятел, пийнахме си, полигавихме се, позабавлявахме се и така.![]()
^Почти готвач. На 22 март ми е финалния изпит. Изнасилването се връзва чудесно с гушкането! Инак нямам идея за долната дясна част на белите дробове.
Dr. Gregory House
Мисля, че той ме забрави. Къде му е акъла? Не ми пише вече 3-ти ден, нито се обажда...Аз ли съм виновна?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Влади, готвиш и не си ме викнал :O Това ще го запомня![]()
Иначе аз съм си добре съм си![]()
![]()
Защо мамка му не мога да си махна/сменя подписа :@
Дядо ми като имаше проблем с белите дробове го караха да вдишва водна пара, разширявало дробовете и помагало при болки , настинки и тн.Не съм пробвала лично,на него му помагаше до някаква степен,сега е ОК.Както и да е отплеснах се! Пробвай дори и да не помогне,няма да навреди! Мисля да си похапна още...до ся ядох,ама ми се яде още. Баща ми готви божествено и ще маам зеле със свинско +винско и ми е гоУем кеф!Пък и шоколад след тва, ах въй!
maDamn
Ехе.... ти ядеш зеле със свинско? Идеалната жена си.А шкембе чорба сърбаш ли?
Инак дядо ти през носа ли е вдишвал или през устата?
Добре съм. Вчера ходих до Пловдив и Стара Загора, а после и на работа. Преди малко се прибрах и се чувствам свеж.. чудно.
Едно мъталяво кафе ще вкарам в резервоара.
Мда.
Ох, чувствам се ужасно. Нови проблеми се задават на хоризонта, сама съм, няма с кой да говоря и обсъда тази тема, не знам въобще какво да правя, и както винаги трябва сама да разсъждавам и да струвам! Ужасно се чувствам. Искам да изкопая дупка и да си пъхна главата вътре.
Никой не можеГреда!
Аз да питам -що си си написал така ника или е нарочно?!
maDamn
ми тоо ми е от супер много години така... тогава не знаех, че е грешно, впоследствие разбрах, ама си ми остана запазена марка![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gKdqA...eature=related
Детските от едно време (90-те и 80-те) са ми страст. Та сега си слушам цяла поредица от тях![]()
Dr. Gregory House
Чувствам, че утрешният ден ще е решаващ за депресионните ми състояния. Чудя се... 'що ли не им... таковам майката, 'ми съм им забрала дерт на всички. И трябва да се уверя, че това не е просто мууд, а наистина ми е писнало от тоя.