.
Затворена тема
Страница 55 от 120 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2992

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Очите ме болят, а не ми се спи.

Готина вечер беше, разцъкахме ги.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на mynichka
    Хаха и неделя на лекции- мразя, мразя. Всяка сутрин все по- трудно ставам- но днес пък бързо се оправих и ми остана време да се поровя из форуми.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Ще се боря.. Няма да оставя нещата така, и двамата не го заслужаваме, ще се боря докато знам, че все още ме обича, ще се боря, защото вярвам в нас....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Станах точно в 10и43! Не ядох гладно съм, ама след малко ще , мухахахах Имам да пиша ЕСЕ по философия на няква брутално тъпа тема. Но както винаги-ще се справя!
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    Надумках се супер много за закуска още. Отивам да поспя в автобуса и после трябва да си намеря няк'ва работа в общежака.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Т'ва беше мега якият уикенд <3 Аууу, много съм доволна. Чудесна терапия се оказа, олекнах много брутално покрай тоя шопинг, ама... Даже не ми направи впечатление отказът от онези... макар че решението им пряко изобщо не ме засяга, все пак щях да се зарадвам да ме приемат Ениуей, пия си сега кафенцето, после може да поизляза малко, ама няма да е фатално и ако пропусна... петък и събота ми бяха достатъчно ;д

Супер фен Аватара на LeprikonA
    смея да твърдя, че жестокичко се изложих и не съм доволна... ще видим де, но все пак нямам добро чувство.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Оле, защо, бе?! Защо пак филми?! Тъкмо се отърва от един и ми се лепва друг, честно ли е, питам!?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Страшно объркана,от всичко което се случва около мен.Вече не знам какво да правя.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina Виж мнението
    Страшно объркана,от всичко което се случва около мен.Вече не знам какво да правя.

+1 Чудя се как така живота ми се преобърна наопаки за 1 месец няма и месец, къде се намирам как попаднах тук забога? Дано нещата сами си се подредят, защото психиката ми няма да издържи още дълго
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Щастлива и влюбена..така се чувствам! ^_^ Дано дълго да е така (:
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

anonymous708973
    Guest
    Малко скофтено, ама се преживява. Липсва ми.
    И му планирам нещо... мухаха.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ами изнервено .. боли ме кракът и утре съм на училище .. Колко хубаво .. дано утре деня да бъде приятен
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Скучно ми ееееее! >.<
    http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Скучно ми ееееее! >.<
    http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо
    Йооо ти си от карлово Съседка си , хубав ден на всички утреее!
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Йооо ти си от карлово Съседка си , хубав ден на всички утреее!
    Са ша я нападнат педофилите и ша та изедат и тебе със се дреите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

леко ми е че си споделих най-накрая чувствата и всичко останало;
    искам да продължа напред.
    и някой да се погрижи за мен, метафорично да ме завива с одеяло всяка нощ и да ме гали за "лека нощ" по косицата :ь и да ми целува челото иииииииии да се грижи за мен.
    въпреки че.... да. на никого нее му звучи привлекателно да се грижи за някой друг.
    ама това са си някакви мои дефицити.

искам да започна наново.
    предполагам понеделник е добро начало.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Някаква надежда и малко успокоение ме обзе, но знам че бързо ще се изпарят...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    вали сняг на парцали. на парцали! сигурно е кучи студ навън, но от вътре изглежда много готино. ей сега като изляза ще си променя мнението сигурно :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Преди малко станах,сега убивам времето преди да тръгна за училище (мнооого навреме разбира се )
    Да видим как ще мине деня ми...дано е хубав поне малко.

Мега фен Аватара на mynichka
    Е не, като съм решила, че цял ден ще си почивам и ще се излежавам- защо в 7 без 10 да не се събудя и да се чудя какво да правя.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако някой ми гледа сънищата отстрани, ще ме помисли за тотален психопат...

Нямам мотивация за нищо. Едва се вдигнах да си направя кафе, а трябва да ходя на семинарни... Онова докторантче не знам как ще го изтрая.

Следващите 2 седмици ще са емоционален ад за мен. Дано накрая всичко да се нареди.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Irti
    Направете дизела 10лв литъра, бе. Ние всички сме паралии и ще си даваме заплатите за гориво. Направете, когато се разхождаме да трябва да си вземаме билети! Подигравка с народа! Протести и пак протести и нищо. После бягат българите.. ми к'во да правят тук? Аз не знам каква е тая държава. КУР ЗА БЪЛГАРИЯ! Хубава била... какво ти е хубавото, родино мила? Майко земя? Хубава си била преди много, много години.. само природата ти остана, а и тя изчезва, защото сме свинье! Нищо друго...

Ей го.. нов грип са пуснали. Постоянно пръскат болести и сеят по небето с глупавите си самолети. Chemtrails... еми ще ни шибат докрай.

Както и да е... като изключим това съм добре. Още 15 дни и ще има почивка и забавления!

"Нарича се дума
    без значение къде я казваш
    знаеш, че ще бъдеш чута..."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ...
    Щом ти прочетох поста, се сетих за това

Меланхолично ми е. След неколкочасово наблюдение, след снощния разговор особено, съм ужасена от мисълта да се превърна в малък човек. Малък по душа, по разсъдък, злобен и изкривен, без надежда, без порив или по-скоро, воден единствено от поривите и нагона си без да вкарва грам умисъл в действията си и да се интересува от заобикалящия го свят. Отчайвам се, наистина. Не очаквах от точно тия хора такъв цинизъм. Дори на мен ми идва в повече. В момента съм се нагърбила да се занимавам и с литература, която допълнително долива масло в огъня и ме кара да си мисля, че явно не съм реалист, както си мислех доскоро, а живея в сапунен мехур.
    Горчи ми да го кажа, но дано след години спре да ме жегва толкова, дано претръпна и се превърна в поредния с широко затворени очи. Дано! 'Щото иначе е мъка...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Щом ти прочетох поста, се сетих за това
    То си е така. Ние сме гробари, които без труд закопават нищожната си държавица.

Днес съм на работа. Навън е мраз. Ще отскоча по-късно до един човечец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си