- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Очите ме болят, а не ми се спи.
Готина вечер беше, разцъкахме ги.
Първоначално написано от antifashionshit
Хаха и неделя на лекции- мразя, мразя. Всяка сутрин все по- трудно ставам- но днес пък бързо се оправих и ми остана време да се поровя из форуми.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ще се боря.. Няма да оставя нещата така, и двамата не го заслужаваме, ще се боря докато знам, че все още ме обича, ще се боря, защото вярвам в нас....
Станах точно в 10и43! Не ядохгладно съм, ама след малко ще , мухахахах
Имам да пиша ЕСЕ по философия на няква брутално тъпа тема. Но както винаги-ще се справя!
maDamn
Надумках се супер много за закуска още. Отивам да поспя в автобуса и после трябва да си намеря няк'ва работа в общежака.
Т'ва беше мега якият уикенд <3 Аууу, много съм доволна. Чудесна терапия се оказа, олекнах много брутално покрай тоя шопинг, ама...Даже не ми направи впечатление отказът от онези... макар че решението им пряко изобщо не ме засяга, все пак щях да се зарадвам да ме приемат
Ениуей, пия си сега кафенцето, после може да поизляза малко, ама няма да е фатално и ако пропусна... петък и събота ми бяха достатъчно ;д
смея да твърдя, че жестокичко се изложих и не съм доволна... ще видим де, но все пак нямам добро чувство.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Оле, защо, бе?! Защо пак филми?! Тъкмо се отърва от един и ми се лепва друг, честно ли е, питам!?
Страшно объркана,от всичко което се случва около мен.Вече не знам какво да правя.![]()
Щастлива и влюбена..така се чувствам! ^_^ Дано дълго да е така (:
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Малко скофтено, ама се преживява. Липсва ми.
И му планирам нещо... мухаха.
Ами изнервено .. боли ме кракът и утре съм на училище .. Колко хубаво .. дано утре деня да бъде приятен
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Скучно ми ееееее! >.<
http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
леко ми е че си споделих най-накрая чувствата и всичко останало;
искам да продължа напред.
и някой да се погрижи за мен, метафорично да ме завива с одеяло всяка нощ и да ме гали за "лека нощ" по косицата :ь и да ми целува челото иииииииии да се грижи за мен.
въпреки че.... да. на никого нее му звучи привлекателно да се грижи за някой друг.
ама това са си някакви мои дефицити.
искам да започна наново.
предполагам понеделник е добро начало.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Някаква надежда и малко успокоение ме обзе, но знам че бързо ще се изпарят...
вали сняг на парцали. на парцали! сигурно е кучи студ навън, но от вътре изглежда много готино. ей сега като изляза ще си променя мнението сигурно :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Преди малко станах,сега убивам времето преди да тръгна за училище (мнооого навреме разбира се)
Да видим как ще мине деня ми...дано е хубав поне малко.
Е не, като съм решила, че цял ден ще си почивам и ще се излежавам- защо в 7 без 10 да не се събудя и да се чудя какво да правя.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако някой ми гледа сънищата отстрани, ще ме помисли за тотален психопат...
Нямам мотивация за нищо. Едва се вдигнах да си направя кафе, а трябва да ходя на семинарни... Онова докторантче не знам как ще го изтрая.
Следващите 2 седмици ще са емоционален ад за мен. Дано накрая всичко да се нареди.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Направете дизела 10лв литъра, бе. Ние всички сме паралии и ще си даваме заплатите за гориво. Направете, когато се разхождаме да трябва да си вземаме билети! Подигравка с народа! Протести и пак протести и нищо. После бягат българите.. ми к'во да правят тук? Аз не знам каква е тая държава. КУР ЗА БЪЛГАРИЯ! Хубава била... какво ти е хубавото, родино мила? Майко земя? Хубава си била преди много, много години.. само природата ти остана, а и тя изчезва, защото сме свинье! Нищо друго...
Ей го.. нов грип са пуснали. Постоянно пръскат болести и сеят по небето с глупавите си самолети. Chemtrails... еми ще ни шибат докрай.
Както и да е... като изключим това съм добре. Още 15 дни и ще има почивка и забавления!
"Нарича се дума
без значение къде я казваш
знаеш, че ще бъдеш чута..."
Щом ти прочетох поста, се сетих за това
Меланхолично ми е. След неколкочасово наблюдение, след снощния разговор особено, съм ужасена от мисълта да се превърна в малък човек. Малък по душа, по разсъдък, злобен и изкривен, без надежда, без порив или по-скоро, воден единствено от поривите и нагона си без да вкарва грам умисъл в действията си и да се интересува от заобикалящия го свят. Отчайвам се, наистина. Не очаквах от точно тия хора такъв цинизъм. Дори на мен ми идва в повече. В момента съм се нагърбила да се занимавам и с литература, която допълнително долива масло в огъня и ме кара да си мисля, че явно не съм реалист, както си мислех доскоро, а живея в сапунен мехур.
Горчи ми да го кажа, но дано след години спре да ме жегва толкова, дано претръпна и се превърна в поредния с широко затворени очи. Дано! 'Щото иначе е мъка...