.
Затворена тема
Страница 55 от 120 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Дядо ми като имаше проблем с белите дробове го караха да вдишва водна пара, разширявало дробовете и помагало при болки , настинки и тн.Не съм пробвала лично,на него му помагаше до някаква степен,сега е ОК.Както и да е отплеснах се! Пробвай дори и да не помогне,няма да навреди! Мисля да си похапна още...до ся ядох,ама ми се яде още. Баща ми готви божествено и ще маам зеле със свинско +винско и ми е гоУем кеф!Пък и шоколад след тва, ах въй!
    Инхалациите помагат. Аз във водата слагам и лайка, подбел, нещо чайно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Инхалациите помагат. Аз във водата слагам и лайка, подбел, нещо чайно.
    Мда.

Ох, чувствам се ужасно. Нови проблеми се задават на хоризонта, сама съм, няма с кой да говоря и обсъда тази тема, не знам въобще какво да правя, и както винаги трябва сама да разсъждавам и да струвам! Ужасно се чувствам. Искам да изкопая дупка и да си пъхна главата вътре.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Скучно ми ееееее! >.<
    http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Добре съм,обаче утре не ми се ходи на даскало,писна ми вече,само още 2 месеца...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

леко ми е че си споделих най-накрая чувствата и всичко останало;
    искам да продължа напред.
    и някой да се погрижи за мен, метафорично да ме завива с одеяло всяка нощ и да ме гали за "лека нощ" по косицата :ь и да ми целува челото иииииииии да се грижи за мен.
    въпреки че.... да. на никого нее му звучи привлекателно да се грижи за някой друг.
    ама това са си някакви мои дефицити.

искам да започна наново.
    предполагам понеделник е добро начало.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Скучно ми ееееее! >.<
    http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо
    Йооо ти си от карлово Съседка си , хубав ден на всички утреее!
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Йооо ти си от карлово Съседка си , хубав ден на всички утреее!
    Са ша я нападнат педофилите и ша та изедат и тебе със се дреите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Някаква надежда и малко успокоение ме обзе, но знам че бързо ще се изпарят...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    вали сняг на парцали. на парцали! сигурно е кучи студ навън, но от вътре изглежда много готино. ей сега като изляза ще си променя мнението сигурно :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Преди малко станах,сега убивам времето преди да тръгна за училище (мнооого навреме разбира се )
    Да видим как ще мине деня ми...дано е хубав поне малко.

Мега фен Аватара на mynichka
    Е не, като съм решила, че цял ден ще си почивам и ще се излежавам- защо в 7 без 10 да не се събудя и да се чудя какво да правя.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако някой ми гледа сънищата отстрани, ще ме помисли за тотален психопат...

Нямам мотивация за нищо. Едва се вдигнах да си направя кафе, а трябва да ходя на семинарни... Онова докторантче не знам как ще го изтрая.

Следващите 2 седмици ще са емоционален ад за мен. Дано накрая всичко да се нареди.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Irti
    Направете дизела 10лв литъра, бе. Ние всички сме паралии и ще си даваме заплатите за гориво. Направете, когато се разхождаме да трябва да си вземаме билети! Подигравка с народа! Протести и пак протести и нищо. После бягат българите.. ми к'во да правят тук? Аз не знам каква е тая държава. КУР ЗА БЪЛГАРИЯ! Хубава била... какво ти е хубавото, родино мила? Майко земя? Хубава си била преди много, много години.. само природата ти остана, а и тя изчезва, защото сме свинье! Нищо друго...

Ей го.. нов грип са пуснали. Постоянно пръскат болести и сеят по небето с глупавите си самолети. Chemtrails... еми ще ни шибат докрай.

Както и да е... като изключим това съм добре. Още 15 дни и ще има почивка и забавления!

"Нарича се дума
    без значение къде я казваш
    знаеш, че ще бъдеш чута..."

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ ммм дам...

Тоолкова ми се спи. Как може такова чудо, да има хора, които не се съобразяват с нищо и никой. В 3 сутринта, неделя срещу понеделник, нормалните хора спят, защо имам толкова изчанчени съседи 2 ч. и половина сън за 24 часа, хич не им се кефя. х.х После що съм била като зомби...
    Тая седмица ще е яко гърч в даскало, всеки ден трябва да ходя . Тъпи инспекторати, сетили се кога да ми правят проверка.
    Като изключим всичко това, подсъзнателно усещам, че съм добре. Сега ще си дремна следобедно такова хубаво и довечера пак ще откачам.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ...
    Щом ти прочетох поста, се сетих за това

Меланхолично ми е. След неколкочасово наблюдение, след снощния разговор особено, съм ужасена от мисълта да се превърна в малък човек. Малък по душа, по разсъдък, злобен и изкривен, без надежда, без порив или по-скоро, воден единствено от поривите и нагона си без да вкарва грам умисъл в действията си и да се интересува от заобикалящия го свят. Отчайвам се, наистина. Не очаквах от точно тия хора такъв цинизъм. Дори на мен ми идва в повече. В момента съм се нагърбила да се занимавам и с литература, която допълнително долива масло в огъня и ме кара да си мисля, че явно не съм реалист, както си мислех доскоро, а живея в сапунен мехур.
    Горчи ми да го кажа, но дано след години спре да ме жегва толкова, дано претръпна и се превърна в поредния с широко затворени очи. Дано! 'Щото иначе е мъка...

anonymous708973
    Guest
    Благодарна, че най-смотаният ден, който съм имала от седмици, свърши. Ама... така де, трябваше да бъда наказана за най-прекрасния уикенд евър, нали? Ебати малоумния изпит по немски, направо... Нищо. Аз съм позитивно настроена. Позитивно. Да.

И съм малко разнежена... като направи нещо толкова миличко, ми стопля душичката.

По-спокойна след като драмите отминаха, защото нещо ми дойдоха в повече... а много мразя селските пазари...
    Сега съм си ок... утре се очертава да съм айляк! Радвам се, че уредих въпроса с роклята, мисля че направих правилния избор.
    Ииии колко е мило да срещнеш някой познат, който не си виждал толкова време... и той се е променил към хубаво... еххх как лети времето..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на LeprikonA
    прекалено много Пикасо за една вечер :Д. мисля, че нещо не си направих задачата като свят и се отклоних много от темата, ама си заслужава все пак. каквото и да стане нито може по-добре, нито по-зле.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен
    Все аз попадам май на обвързани момичета.

Обаче настрани от това си припомних колко е яко се запознавам с нови момичета в дискотеката Може да ми помогнат да забравя Ася

Голям фен Аватара на ♥
    Чувствам се заспала ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Болна съм. Не минах без да се разболея, а точно в събота казвах как тази година не съм боледувала :Д
    Заспало ми е, отпаднало цял ден и едно такова...влюбено и детско едновременно, добре съм като цяло като изключим гадната болка в гърлото.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Щом ти прочетох поста, се сетих за това
    То си е така. Ние сме гробари, които без труд закопават нищожната си държавица.

Днес съм на работа. Навън е мраз. Ще отскоча по-късно до един човечец.

anonymous708973
    Guest
    Боли ме коремът. И ми е разгонено.
    Айляк е иначе :д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Никога до сега не съм била по-твърдо убедена, че искам да променя решението, взето преди месеци. Трябва просто да го променя. Такава убеденост, че допускам грешка, не съм имала. Дано да има вариант.

На даскало тъпотия, прибрах се. Днес ще уча, обещавам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Толкова готино и пролетно е навън, а аз няма как да изляза да му се нарадвам... Прецакано

Очаква ме чудовищно голям research, а не съм започнала още. Мързеливо

Ако този от Еконт ми звънне за пратката докато съм на семинарни ще му избия зъбките... или ще го разцелувам. Зависи от момента.

Емоционално нестабилна съм тези дни. Дано нещо/някой не ме извади от едва поддържаното равновесие защото ще му се изсипе адът на главата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си