- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Изморена,ходих на 3153165 места.![]()
Шефа,лекo ми ядоса,но въпреки това съм добре.Сега едно кафенце и сядам да решавам тестове,а и трябва да си избера ролклята вече...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скучничко ми става вече у нас. :Д
Толкова скучно, че цяла сутрин пея: "I've had time of my lifeee and I oweee it all to youuu".
Гърлото ми минава, ударих над 13 часа сън снощи и сега просто нямам какво да правя... Весело ми е много. Еуфорично едно такова, в много добро настроение съм от вчера още.
Поне имам време да си напиша дъъъъългата домашна от курса, само не знам кога ще стане :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Добре ми е!Но нищо съществено не се случва в последно време .. Само на мен ли ми е толковааа скучно ежедневието.От кога не съм се смяла истински и от смях чак да ме боли корема.Искам да стане нещо,някаква тръпка,някакво действие ..не издържам вече - толкова ми е еднообразно всичко,но явно ще си остана само с чакането ..!
Последно редактирано от sun251 : 03-13-2012 на 19:03
Хахаха , хубави мисли си вкарал
Иначе , добре ми е! Малко съм уморена , след 1 час и половина волейбол ръцете ми парят...Буквало са червени на домат!Сега малко релакс, хапнах доволно като прасенце и после ще уча по физика,ах каква идилия!
maDamn
Бясна съм на задръстения ми баща, не мога да го дишам да му се невиди. Цял ден седи на телвизора, лежи на дивана и ми диша във врата, немога да го понасям мамка му
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
разочарована от себе си + уморена
днес така зле се представих на контролното по история и описването на графика по немски.. и на двете ще имам по 4,50 , особено по история-някакво чудо ми трябва, за да е 5,50, ама и аз си знам,че няма да стане.. уффф :/
имам да уча и за утре,ама първо ще легна малко да почина :}
а как ми се ядат ягодкиииии ://
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Повечето покрай мен ги е хванала някаква "пролетна" умора,а на мен ми е някакво живо и весело,даже нямам нужда от много сън![]()
Оо не мога да повярвам,че аз съм в добро настроение
![]()
![]()
Напоследък положението е най-подходящо да се опише с "Внимавай какво си пожелаваш!". 'Щото исках, исках, исках, пък накрая, като взех да получавам, се чувствам като Алиса в страната на чудесата - 1001 питанки и чудене по кой път е най-удачно да се тръгне.
И докато за едни неща вечно се лутам и колебая, за други съм абсолютно сигурна, като това, че някои хора просто спират да съществуват за мен. Яко курвенски номера и удари под кръста.
Добре изцедена,точно като след хубава тренировка.
Едно приятелче пак реши да ми прави въртели,но вече взех да му свиквам-в крайна сметка не аз съм тази,която става за смях...
Цикълът на Кребс ме зове...Малко теми за преговаряне останаха-тези,свързани с метаболизма са ми фаворити,така че няма да е ми е такава мъка да ги попрочета пак.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Супер бързо ми мина тоя ден. Бахти айляка в момента... с малко туршия :д
ужасно. скапано. болно.
38.6, едвам мърдам, очите ми сълзят и скапаните лекарства не действат и утре ще се тикам да седя права 3 часа при лекарката, защото там ВИНАГИ е пълно.
целият ми ден беше такъв, баси. не знам как издържах 7 часа, после проспах останалия ден. не искам да съм болна >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ горе-долу същото за това сега си зареждам мп3-ката с песни да мине по бързо времето...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чувствам се много щастлива.Чувствам,че почвам да обичам човека до себе си(което ме прави още по-щастлива.. Изморена съм от постоянното обикаляне насам-натам ..
Разочарована.
Ама какво да се прави, няма да рискувам заради едната глупост. Просто прекалено висока цена за нещо несигурно, ами не, благодаря. Ще се задоволя с това, което имам, то е почти същото... само дето струва повече пари.
АЙЛЯК.Чакам утайките от групата да гледаме мача![]()
добре, прекрасно.
свободно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Само като си помисля, че утре ще изляза в 6.30 сутринта и ще се прибера след 22.00 и ми се реве.
Поръчала съм си ранобудни сандвичи и съм заредила чантата с ябълки. Все ще преживея някак. Друг е въпроса, че въобще не ми се спи, защото спах като заклана миналата нощ и сега спокойно мога да си карам 2-3 дни без легло.
Преливам от енергия.
И спря да се върти за миг земята..
Предавам се. Поне за тази вечер. Не мога и не искам да върша нищо повече. От друга страна като знам колко още ме чака ми иде да тегля една на екипа и да изчезна от лицето на земята за следващите седмици.
В другия аспект се колебая между напълно обречена и цветно-обнадеждена. Времето ще покаже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахахахаа![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Странно, пропилях си шанса ииииииии.......не знам.........![]()
Преди малко се прибрах. Беше натоварена нощ с доста работа.
Трупирам се да спя.