- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Спи ми сееееее а след минути съм на даскало..![]()
Тряаше да си легна.. FUCK!![]()
Всяка сутрин по това време се чудя къде ми е бил акъла предишната нощ.
Ох. Искам да съм си в голямото, пухкаво, топличко, мекичко и неустоимо легло, а не на гадния твърд студен чин.
едит: чак сега си видях новия ранг. Йей![]()
Последно редактирано от shmatarok : 03-14-2012 на 03:21
премазано, в лошо настроение....
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Преспах два часа и съм бомба. Колкото по-малко спя - толкова по-добре се чувствам.
Спи ми се...
^Че организма ти ще се прецака.
Добре съм!
Де да знам.. ако спя повече от 5 часа ми е някаква мъгляво, супер мързеливо и без желание за живот. А като спя по-малко съм свеж, кат' кисела краставичка.
Насметен съм явно.![]()
Малко ми е кофти от снощната бира, но пък се чувствам спокоен. Тея нови завивки май само изглеждат добре и са за гъзария, нещо хич не се спи удобно в тях.. Следва ядене, кафе, чистене и евентуално лекции.
Welcome to the Jungle...
Ужасно. Повръща ми се ужасно, умирам от болка в корема, а след 15мин трябва да излизам, защото имам работа, която вече не мога да отменя. Оф, направо...нагълтах се с хапчета и нищо не помага, полудявам.
Everything changes, but beauty remains ...
Маце, помисли си дали наистина не можеш да я пропуснеш тая работа.
Реших да пропусна ученическия парламент днес и да поостана за още час вкъщи, че закъснях и без това... :Д
Нямаше начин наистина. Миналата седмица пак поради здравословни причини не я свърших и сега вече се наложи да отида. На косъм бях да си остана у нас, обаче... герой съм :Д
Мързелувам си с лаптопа в леглото и най-сетне ми поотмина леко болката. Хапва ми се салата, обаче не смея да мръдна :Д Умирам от скука вече и трябва да взема да си допиша нещата по английски и немски, че нищо полезно не върша цял ден.
Everything changes, but beauty remains ...
Оф от 6:30 Тръгвам за даскало прибирам се в 2 на обяд, ям и бачкам до 7 вечерта.... Тегаво е.. :X![]()
Тъпа работа.Нище не върша , а загубих малко пари на покер.Трябва да уча тая нощ
Кефя си се, че съм у нас. Днес имах прекрасен ден. Чувствам се прекрасно с тези хора. Единственото странно нещо е тази азсексуална фаза, в която съм. Но предвид това, че в момента няма с кой да се сексам, мисля да не се притеснявам толкова за това. Далеч от шума, далеч от интригите..... ммм...
Сънено и лениво ми е. Трябва да сядам, а как не ми се ще... Книга да беше проблеми нямам, ако се хвана сериозно мога 400 страници да погълна за ден, ама тия учебници, братче. 2 страници и започва да ми става неистово скучно, отвикнала съм нещо да чета.
Май нещо съм сбъркананапоследък все ми е някакво весело и живо,а нямам причина даже точно обратното
![]()
Ивчеее, с този аватар ме спечели! Направо ми се върна доброто настроение. Сега зарибяааавам!
Сгодих се partyyyyyyyyyyy Не го бях очаквала толкова скоро и така неочаквано от негова страна, но беше невероятно!!! Самият начин по който ми предложи същоА и пръстена ми хареса много! Определено е уцелил какъв тип бижута харесвам. Остана само в най-скоро време да се изнесем да живеем заедно, което няма да е никак лесно, но пък си заслужава!!!
тъп смешен идиот.. дразнител.. или пък наистина тоз другия е супер смешния индивид..Оф не знам вече не ме и интересува ! Имам друга цел в момента ари Чао на всички глупости в главата ми и лека нощ
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мисля, че избързвате. Трябваше първо да поживеете заедно, после да мислите за узаконяване на отношенията.
Лично мнение, де. Ваша си работа. Честито.
Свърших доста днес и пак ми се струва недостатъчно. Ще ме изцедят този семестър. А и искам да задействам другия проект, да видим как и дали ще успея да съчетая нещата.
Напрегнато ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Драгънче - честитка![]()
Само че нещо не ме кефи. Беливърчето е права - хубаво е първо да си подритвате чорапите, и тогава да се сгодявате. Инак честитка още един път![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House