- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Aко знаех, че ще заспя след 3 и половина, изобщо нямаше да лягам. И без това беше 'баси и въртенето.
Тъпо ми е. Отивам за първите два или три часа и се прибирам, не мога да им гледам днешните физиономии - и на учителите, и на учениците х.х
^ Сгодила си се без да сте живяли заедно ? Мм.. странно, ама честито все пак!
Не съм мигвала, добре съм, ще чистя, ще чета и ще си измисля нещо за правене през цееелия дълъг ден.
Първоначално написано от antifashionshit
Странно е и още как. Може би малко детинско и неосъзнато, но живи и здрави.. те си знаят.
Заспала .. болното ми мъжле ме събуди преди 1 час... |(
Боли ме гърлото. Майка ми успя да се скара с мен още преди да съм се събудила... мега яко. Мисля да полентяйствам още час-два, а после да си оправя краката и да излизам.
Наспах се много добре, чух си го снощи преди да заспя и тази сутрин. Накарах една схваната приятелка да прави днес упражнения с мен- накрая взеха, че и харесаха![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На моменти съм адски щастлива от факта, че не притежавам лично оръжие.
Емоциите поне се поуталожиха, но вече ще си отстоявам мнението и ще действам, като се съобразявам на първо място със себе си. Обещавам си, че ще защитавам решенията си с нокти и зъби. Аман от кухи лейки и фурнаджийски лопати!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честито, ДрагънЛейди, дано не се разтури работата след като поживеете заедно известно време.
Добре ми е, направих една съученичка щастлива :д, сготвих, че довечера пак ще съм у моя и ми става неудобно майка му да ме храни, все едно ме е осиновила... Та, ще си помързелувам и после на даскало![]()
Ужасно .. вече втори ден ставам в 7 и половина за да правя пищови и да уча! ;хх
Спи ми се ..
Разочарована от себе си. Толкова много искам да се получи, а от притеснение да не сгафя сама се отказвам. Последен ден за събиране на кураж и от утре с рогата напред.
И днес просто трябва да преборя мързела. Но е тоооолкова еднообразно. Поне се успокоявам, че следващите части ще са по-интересни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мерси на всички за пожеланията
Ирти, на наще им дойде като гръм от ясно небе, но го приеха след 2 дни.
по темата:
Добре съм, наспах се като пич изтървайки 1вата лекция, но ще ида за другите 2 упражнения. Сега мисля да се пооправя, да звънна на моя да го видя на къде е, и като отида до университета да си го видя поне за 5 - 10 мин, а след занятията и за повече.
DragonLady, честито и поздравления за смелостта!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Предозирах си съня,вследствие на което се чувствам(и се държа) като абсолютната мърда...И съм мрачна като финландец,че и повече...Ще се старая да не дрънкам много-много,да не изям някой пердах...
Сънувах My Precious.А това не се беше случвало от дълго време...Дреболия,защо ли изобщо го споменавам...Ако беше толкова маловажно обаче,щях ли да си спомням съновидението така живо-със всичките му там детайли,цветове,емоции и така нататък.
Значи какво става в последно време-през деня съм фемботът с логично работещ разум,който отдавна е забравил миналото си и който отрича всякакъв остатък от чувство или ако не го прави му намира най-рационалното възможно обяснение.
Вечер-това,което е потиснато,оживява.Това,на което му е открит механизма и закономерностите по които работи,разбива всички досегашни уж нАучни представи за себе си.Напомня за себе си периодично,не позволява да бъде забравено.Поне не напълно.
Докато си заравям главата в пясъка,така ще бъде.Докато се опитвам да овладея и да смачкам нещо,което е неподвластно на когото и да било-също.Такива неща просто се приемат и не се човъркат.
Толкова много имам да работя над себе си...
Хубавото е,че го осъзнавам.
Ех,и тоя ПМС..................
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
DragonLady -честито
Чувствам се меко казано ужасно!Ядосана съм ..на себе си.Как можех цяла година да се излежявам и да си отлагам материала за учене за други дни,а сега когато ми наближава изпита нищичко да не знам!Толкова ме е яд - затънала съм.А уж до вчера се хвалих,че съм много "умна".Не виждам изход,как ще се справя един господ знае..дано само да взема изпита,че направо не знам!Едно такова ми е сега ..плачливо :д ..2 поредни седмици не ми се случва нищо интересно - скучно ми е супер много !![]()
^ същото.
Прекалих с "дрямката", сега ми е лошо. Какви бяха тези кошмари... Ох, ужас, добре че поне родителското тяло няма да се прибере скоро, а и утре няма даскало![]()
Амии много относително настроение днеска ... днес бе успях да го видя ии ми е малко кофти,ама утре ще си го видя предполагам ии ще се разтоваря малко.Крепи ме това,че утре е най-сетне ПЕТЪК,малко почивка след тежката седмица ...
многоо добре / пия си чайа от малини и почивам ^_^
Изморена от дългият ден, но щастлива
Отивам да си взема пицата от кухнята, която смятам да изям докато съм на компа, да си помързелувам малко и айде в леглото, че ми се спи та 2 не виждам. А да и да се оплача любимите ми ботуши ми спретнаха 2 сантиметрова пришка, от която имам чувството, че ходя като куцо пиле ... И ся треа и слагам лепенки, а какво ги мразя ... само задушават раната и не и дава да диша, ама иначе чорапите и завивките ( като си легна ) ще и наравят още по голема бела, абе избирам по-малкото зло.
В личен план нещата са наакани като детски памперс.
Проектите ми обаче си вървят с пълна пара, та поне има някаква компенсация.
Имам си и бонус - безсъние без време и съм толкова неадекватна от сутрин до вечер, че чак нямам време да недоволствам.
Някой жив? Не ми се ляга особено, ама май ще се наложи. Утре ще снимам бебчето на един приятел в момента, когато го изписват. Готино ще е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бравос! Мисля след малко да полагам морни кокали! Ще видим,както дойде, ще сипусна един епизод на How I met your mother и ще отнасям плувката май-май! Петък е, а на мен ми е щастливо!
maDamn