.
Затворена тема
Страница 58 от 120 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2992
    Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Празен....

Супер фен Аватара на shmatarok
    Aко знаех, че ще заспя след 3 и половина, изобщо нямаше да лягам. И без това беше 'баси и въртенето.

Тъпо ми е. Отивам за първите два или три часа и се прибирам, не мога да им гледам днешните физиономии - и на учителите, и на учениците х.х

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Сгодих се partyyyyyyyyyyy Не го бях очаквала толкова скоро и така неочаквано от негова страна, но беше невероятно!!! Самият начин по който ми предложи също А и пръстена ми хареса много! Определено е уцелил какъв тип бижута харесвам. Остана само в най-скоро време да се изнесем да живеем заедно, което няма да е никак лесно, но пък си заслужава!!!
    И вашите как реагираха?

Добре съм, но кафето се е свършило и трябва да ида да купя, а после да го сваря..

На работа този път беше спокойно.

Трябва да изчистя и да си подредя покъщината. Подготвям си терасата за лятото и ще има много запивки и усмивки.

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ Сгодила си се без да сте живяли заедно ? Мм.. странно, ама честито все пак!

Не съм мигвала, добре съм, ще чистя, ще чета и ще си измисля нещо за правене през цееелия дълъг ден.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Странно е и още как. Може би малко детинско и неосъзнато, но живи и здрави.. те си знаят.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Заспала .. болното ми мъжле ме събуди преди 1 час... |(

Мега фен Аватара на babity
    Боли ме гърлото. Майка ми успя да се скара с мен още преди да съм се събудила... мега яко. Мисля да полентяйствам още час-два, а после да си оправя краката и да излизам.

Мега фен Аватара на mynichka
    Наспах се много добре, чух си го снощи преди да заспя и тази сутрин. Накарах една схваната приятелка да прави днес упражнения с мен- накрая взеха, че и харесаха
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На моменти съм адски щастлива от факта, че не притежавам лично оръжие.
    Емоциите поне се поуталожиха, но вече ще си отстоявам мнението и ще действам, като се съобразявам на първо място със себе си. Обещавам си, че ще защитавам решенията си с нокти и зъби. Аман от кухи лейки и фурнаджийски лопати!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Честито, ДрагънЛейди, дано не се разтури работата след като поживеете заедно известно време.

Добре ми е, направих една съученичка щастлива :д, сготвих, че довечера пак ще съм у моя и ми става неудобно майка му да ме храни, все едно ме е осиновила... Та, ще си помързелувам и после на даскало

Голям фен Аватара на ♥
    Ужасно .. вече втори ден ставам в 7 и половина за да правя пищови и да уча! ;хх
    Спи ми се ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Разочарована от себе си. Толкова много искам да се получи, а от притеснение да не сгафя сама се отказвам. Последен ден за събиране на кураж и от утре с рогата напред.

И днес просто трябва да преборя мързела. Но е тоооолкова еднообразно. Поне се успокоявам, че следващите части ще са по-интересни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мерси на всички за пожеланията
    Ирти, на наще им дойде като гръм от ясно небе, но го приеха след 2 дни.

по темата:
    Добре съм, наспах се като пич изтървайки 1вата лекция, но ще ида за другите 2 упражнения. Сега мисля да се пооправя, да звънна на моя да го видя на къде е, и като отида до университета да си го видя поне за 5 - 10 мин, а след занятията и за повече.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    DragonLady, честито и поздравления за смелостта!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

DragonLady, а бебе? Кога ще има бебок?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Предозирах си съня,вследствие на което се чувствам(и се държа) като абсолютната мърда...И съм мрачна като финландец,че и повече...Ще се старая да не дрънкам много-много,да не изям някой пердах...

Сънувах My Precious.А това не се беше случвало от дълго време...Дреболия,защо ли изобщо го споменавам...Ако беше толкова маловажно обаче,щях ли да си спомням съновидението така живо-със всичките му там детайли,цветове,емоции и така нататък.

Значи какво става в последно време-през деня съм фемботът с логично работещ разум,който отдавна е забравил миналото си и който отрича всякакъв остатък от чувство или ако не го прави му намира най-рационалното възможно обяснение.
    Вечер-това,което е потиснато,оживява.Това,на което му е открит механизма и закономерностите по които работи,разбива всички досегашни уж нАучни представи за себе си.Напомня за себе си периодично,не позволява да бъде забравено.Поне не напълно.

Докато си заравям главата в пясъка,така ще бъде.Докато се опитвам да овладея и да смачкам нещо,което е неподвластно на когото и да било-също.Такива неща просто се приемат и не се човъркат.
    Толкова много имам да работя над себе си...
    Хубавото е,че го осъзнавам.
    Ех,и тоя ПМС..................
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Умирам за почивка ..

DragonLady -честито
    Чувствам се меко казано ужасно!Ядосана съм ..на себе си.Как можех цяла година да се излежявам и да си отлагам материала за учене за други дни,а сега когато ми наближава изпита нищичко да не знам!Толкова ме е яд - затънала съм.А уж до вчера се хвалих,че съм много "умна".Не виждам изход,как ще се справя един господ знае..дано само да взема изпита,че направо не знам!Едно такова ми е сега ..плачливо :д ..2 поредни седмици не ми се случва нищо интересно - скучно ми е супер много !

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ същото.

Прекалих с "дрямката", сега ми е лошо. Какви бяха тези кошмари... Ох, ужас, добре че поне родителското тяло няма да се прибере скоро, а и утре няма даскало

Амии много относително настроение днеска ... днес бе успях да го видя ии ми е малко кофти,ама утре ще си го видя предполагам ии ще се разтоваря малко.Крепи ме това,че утре е най-сетне ПЕТЪК,малко почивка след тежката седмица ...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    многоо добре / пия си чайа от малини и почивам ^_^

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Изморена от дългият ден, но щастлива
    Отивам да си взема пицата от кухнята, която смятам да изям докато съм на компа, да си помързелувам малко и айде в леглото, че ми се спи та 2 не виждам. А да и да се оплача любимите ми ботуши ми спретнаха 2 сантиметрова пришка, от която имам чувството, че ходя като куцо пиле ... И ся треа и слагам лепенки, а какво ги мразя ... само задушават раната и не и дава да диша, ама иначе чорапите и завивките ( като си легна ) ще и наравят още по голема бела, абе избирам по-малкото зло.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    В личен план нещата са наакани като детски памперс.
    Проектите ми обаче си вървят с пълна пара, та поне има някаква компенсация.
    Имам си и бонус - безсъние без време и съм толкова неадекватна от сутрин до вечер, че чак нямам време да недоволствам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някой жив? Не ми се ляга особено, ама май ще се наложи. Утре ще снимам бебчето на един приятел в момента, когато го изписват. Готино ще е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бравос! Мисля след малко да полагам морни кокали! Ще видим,както дойде, ще сипусна един епизод на How I met your mother и ще отнасям плувката май-май! Петък е, а на мен ми е щастливо!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си