- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
идеално ми е, станах в 7 без 10, упражнения :Д сега си закусвам и след 15 минути максимум излизам) ех, влизам си в режима
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувствам се добре.Денят ми започва с чаша горещо кафе![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Идеално.
Нещата с географията са направо страхотни, а аз пия чай, ям Lindt и чакам да стане прилично време, за да го събудя.
Снощи разговорът ни беше ... ммм.
Събудих се и осъзнах, че сме вторник.
Няма ли да идва вече сряда бе, липсва ми ;X Какво я чака, особено след снощния разговор![]()
Хаха, каква хорни страница.На всички ни се прави секс май.
![]()
Ох, сядам да уча по ботаника. Утре ще се случи велико чудо: Той ще седи в 3 часа зоология с мен. <3 Това е дори по-велик жест на саможертва от седенето в математика. :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
искам часове само от математика, писна ми от литератури, философии и всякакви безсмислени глупости, само да седим да си чешем езиците ей тъй, 'щото трябвало. безсмислено е просто.
за хорни хората - http://www.youtube.com/watch?v=Ap_qTILV2lc :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре,дразня се ,че станах толкова късно и сега освн за едно кафе нямам за нищо време...а мислех да уча..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Май ми е време да се постегна малко. Стига съм мързелувала, сесийно време е все пак
Как може да е толкова adorable последните два дни? Влюбена съм.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак се притеснявам. Ама май от толкова притеснения няма да ми остане време да уча.Трябва да се видя с този-онзи днес и утре дано да съм сама вкъщи и да мога да наваксам...
Оф и аз се присъединявам към хорни дружината. Не е реално как ми се... напоследък. Един хубав секс + сън биха ми дошли перфектно.
Welcome to the Jungle...
Бройте още един към хорни дружината. Само дето чак на 12ти след изпита ще имам възможност да го правя ...
Иначе съм адски бясна. За кво дадох 8 лева за учебник, в който има само половината от темите в конспекта за изпита ... Що за изродщина е това .... Накрая като побеснея още малко, ще заеба всякакво учене и квото съм научила толкос, другите 8 теми да си е**т мамата ... Аман вече
Поне има някакъв шанс да се видя за малко с моя да ми даде някакви негови стари лекции по право, белким прочета още поне 2 -3 теми от конспекта ... То се е видело, че няма да е целият. Надявам се поне това да ме успой, прди да съм изпотрошила всичко, което ми излезне пред погледа ... а както не си знам силата ....
как не ми се учи, пък е толкова много, пък е все за утре... но проклет мързел все за последния момент ги отлага тия гадости![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Както твърди един немски философ, работата изсмуква сексуалната енергия на индивида. Де да ми я беше изсмукала някоя жена, а не работата...
Айде сега малко рок и забавление, другото ще го мислим по-натам.
Welcome to the Jungle...
Пича, който исках си е хванал приятелка. Дали не превъртам играта в момента? Особено като прибавим, че съм адски нетърпима и не понасям никого понеже съм в онези дни... Ако сък бъдито ми беше под ръка, дали нямаше да си избия всичките нерви?!!?! А къде е то? На пичка си материна! Дали не превъртам играта?
По добре съмМоя дойде до нас да ми остави едни теми по право и ме поуспокой след като го видях и си поговорихме на тема изпита и тн. Олекна ми. Винаги знае как да ме укроти
Но как да не се успокоя като съм в прегръдките му
И на 12ти след изпита ще чака с мене резултатите ( ах какво ми е слънчице, малко мъже биха го направили ), а после отиваме някъде двамата да празнуваме надявам се взетият изпит
![]()
Супер! Днеска още откакто се събудих ми е някакво весело, може би защото днес ще си я видя![]()
Уу, наспах сеС'я отивам да изнервям съучениците на даскало, днес усещам просто енергията
Дълъг ден ще е за няколко хора, бягам да се обличам, мога да се засека с азсизнамкой, обичам да ходя с него на даскало ^^
Стискайте ми палци да съм изкарала над 5 на колоквиума. :S (и 5 бива).
Иначе ми е добре. Днес само след 3 часа зоология, ще си ме вземе от университета и най-накрая ще го завлека през тъмните алеи в нас и ще го вържа за кревата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сравнително добре, денят се очертава мързелив, пък аз имам да уча по история, ех... :д
Отделно той ме кара да го обичам още повече и да искам да го хвана и да го стискам като плюшена мечка, докато спре да дишаВероятно не е най-милият начин да му покажа колко означава за мен, ама...
Спи ми се още ,а след малко трябва да излизам.След като се върна трябва да залягам над задачите по математика ,че утре ми е изпита....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Събудих се в супер настроение, а и махмурлукът е неочаквано лек. Бях забравил колко е яко да затвориш някой бар.![]()
Welcome to the Jungle...
УЖАСНО изморена. Искам да поспя,а трябва да уча, пие ми се чайче и ми се пуши много, полудявам тия дни. Спала съм два часа(!!!), което за мен е повече от мъчение и пак няма да мога да се наспя довечера. Иначе като изключим това, съм в добро настроение.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Отвратително , не съм очаквала такива думи и отношение от най-близките си... няма с кой да си кажа 1 лаф ,и се чудя ,дали на някого изобщо му пука за мен ;(
maDamn
Тъпо ми е. Имам още само 200 стр за днес, а силно се съмнявам да успея да се справя с тях. Тея двамата разгоненяци ме вадят извън кожата ми, а на всичко отгоре снощи цяла нощ сънувах дрисльото...