- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
В езикова гимназия уча, няма да кажа името точно. :Д
То това с писмата нищо не е, държат ни много строго :Д
Ох, яде ми се от новия шоколад на Милка, с някакви бонбонки вътре, изглежда вкусно на картинката. Веднъж ще ми се дояде шоколад и няма да мога да го намеря никъде :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Кво му е строгото?! При нас за 20 неизвинени могат да го изгонят. Има си ред и трябва да се спаза, не може един да е редовен, друг да си вири шапка и да са на едно дередже! Никъде го няма това!
Айляшко ми еЧатим си , лафим си , забавно е с пичУете и пичките !
maDamn
По-добре не съм се чувствала от бая време насам. Деня ми беше пълният мед, а утре е време за следобедна разходкаМисля да си сваля някое филмче, да го изгледам и бам в леглото.
айляк ! спечелих си изгубените пари обратно на покер и е време вече да се вдигам стабилно отново :Д иначе сега ще се орпавям да излизам , нямам търпение да се видя с нея , един забавен weekend се очертава , нищо че в университета не е хубаво поожението :Д
Понякога да си стабилно пийнал не е чак толкова лошо, помага да осмислиш някои неща в живота си. И все пак... не попълва липсите.
Welcome to the Jungle...
Чак пък да помага да осмисляш...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като съм стабилно пийнала единственото, за което мисля е да легна да спя и да боготворя човека измислил леглото, завивката и възглавницата...
Иначее.. ся ми е едно тъпо и убито и нищо не ми се прави.
Първоначално написано от antifashionshit
http://www.youtube.com/watch?v=9QWOc0HnItM - just think about it..
Chacho не знам... може да е измамно.
soo strange and sooo attractive....
K. човек не може да те издири из обичайните места.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-18-2012 на 01:14
Welcome to the Jungle...
Мамка му! Влюбен съм!
Последно редактирано от Irti : 03-18-2012 на 06:41
Ау, оправяй се бързо!
Добре съм, малко ми е съвестно за нещата, които й написах, ама с ръка на сърцето мога да кажа, че нищо не съм преувеличила. И баща ми ми вика "Намери днес половин час да си поговорим"... кво, конско ли ще ми чете? В случая съм права. Няма все тя да се изкарва жертвата.
НЕ! Просто не вярвам.
И никоя висша или крайно низша сила,дори всички възможни сили взети заедно няма да ме накарат да повярвам...
Това,в което човек сам се е убедил,онова,за което многократно и без чужда помощ е намирал сигурни доказателства,то остава незаличима диря и необорими твърдения и това е.
Сега нека оставим архивата да почива най-сетне в мир.
...
Почвам с "чистенето",еректорите и глутеусите.Тоя път наистина-стига офлянкване вече.Нужна ми е още една хубава крайна цел,за която да полагам усилия.Усилия,които поне ще знам,че ще бъдат възнаградени.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добро утроЧувствам се горда със себе си,днес пак ходих да бягам,издържах мнооого повече
Пълна съм с енергия,ама като се знам няма да я вложа в ученето
![]()
Супер мързелива, трябва малко да почистя и да почвам да уча, а преди малко се лакирах и не мога да пипна нищо.![]()
Ми.. добре съм.
Чете ми се някаква любовна история.. ама... сега трябва да уча стихотворението..
хм.. и ми се пише някаква история.. апък и трябва да си завърша онази другата...
иии... ми е едно слънчево.. от тръсвам се от всички тъпотии..
Пее ми се .. :д .. танцува ми се..
иии йеппп .. танца стана много готян :д .. ^__^ всички които ме нараняват да се наврат в кенефа при.. те си знаят кое.. ^__^
Приятен ден на всички <33
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Времето навън е перфекциозно. Ех ако нямаше мач и не ме мързеше толкоз...
Welcome to the Jungle...
Вчера си начесах крастата, та вече съм удволетворена и щастлива, затова е време да седна и да се съсредоточа върху наистина важните неща. Заредила съм се с цигари, кафе и шоколад, подхващам учебника след малко и нека силата бъде с мен!Друг е въпросът защо си вярвам, че за един ден ще успея да изям учебника, но пък, ако не ми пари под опашката не е достатъчно интересно.
Нещо не мога да сбера хората на едно място. Тва да координираш хора те кара да се чувстваш като пъдар. Помежду другото, някой тук да се занимава с 3d анимация или програмиране?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Болна съм.. ужасно много ме боли главата, няма да излиза днес, поне се радвам на хубавото време на двора. (:
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добре съм, гледам Клюкарката и си почивам.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay