- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Зле. И физически и психически. Това главоболие край няма, а в сегашното ми състояние това само още повече ме напряга и не знам колко още ще издържа преди тотално да се срина.
Искам да заспя и като се събудя всичко да е било един лош сън.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Приятно изненадана. Дано поне всичките нерви са имали някакъв смисъл.
За другото ми е криво, защото мразя да съм си направила плановете, да се радвам като малко дете и те да се провалят. Чаках я тая ваканция от месец и нещо и има още толкова до нея, ама шанс. Идея си нямам какво ще правя.
п.о.н.е.д.е.л.н.и.к.
Ужас. Пак се очертава тежка седмица. И тази няма как да се скатавам вече![]()
Вчерашното излизане беше толкова яко <3. Ето заради такива неща все й прощавам, после знам, че пак ще си чупя главата, ама...
Днес се чудя какво занимание да си взема за часовете. Имам някакво вдъхновение, може би листи и моливи х.х Понякога ми се ще да правим нещо реално в тези часове, поне да не си губя времето в глупости. Ама не...
Денят започва доста добре за понеделник, да се надяваме, че и в даскало нещата ще са добре![]()
^ На месеци ли сменяте смените?
И добре и зле. Като инвалид съм..30мин до магазина да не можеш да идеш, но говедото си е говедо и ще мине, като на такова. (chuckle)
Тъпото е, че сега не работя и ще ми спрат помпите и тренировките.. шанс.
Жал ми е за колата.. и от КАТ да го духат.
Мерси!
Скоростната кутия избуши тотално.. амортисьора (мисля, че само левия) замина.. и другите са тръгнали.. но те са евтини за поправка.. мигач и огледало (и те също не са много скъпи), но самата кола е стара.. и един камънак като удари пода направи доста голяма дупка, защото отдолу всичко е в ръжда..
Не знам дали си заслужава да се оправя.. сега е спряна от движение и май ще тръгне за вторични..
Може да беше отрошляк, ама си беше моя отрошляк..
Ненаспана, а всъщност си спах доста и не отидох на училище... 'баси... Дано да има някой навит да излезем довечера, че ще си умра вкъщи.
Ихиии имам си костюм за балабаси якия,никога не съм обличал костюм и ебаси якото дето ми стой
А най-якото,влязох в магазина,видях го,облякох го,стана ми идеално и го зех
цар съм направо,още първия който пробвах беше моя
![]()
>>DjBelev<<
Ох, няма такава скука...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Цяла зима не валя сняг, а сега - посредата на март месец -ебати снежната буря вилнее навънка. Какво е това време?
Майка му ше еба, нема ли ден в който не треа да плащам секви глупости??? Плата сметките, пия 2 бири и пак дошло време да ги плащам. Мамка им ненаситна!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Irti, бързо и успешно възстановяване!
Слушам си музичка, пия количка, до сега бях на кафенце след даскало, едно хубаво време,айй ай ай <3
Защо всички смятат да учат и никой не иска да излиза по-късно? Тъпо.
Цял ден кипя от енергия, на едно място не съм се спряла. Хубав ден, слънчев.
Не ме изкефи интригантската история обаче. Вярно, че ми каза каквото мисли в очите, ама много жестоко се е объркала. Не го очаквах, особено от нея. Колко странно... като си гаден, всички мълчат, започнеш ли да се държиш по-отпуснато и приятелски, почват да те използват, като ти омръзне и кажеш "не" - ставаш лошия.
Еми добре, така да е. Ама ако ще съм гадна и лоша, то наистина ще е така. Просто тая допусна жестока грешка днес. >.<
Прекрасен ден. Слънчице ала-бала супер е. След малко мисля да обличам нещо по-лятно и да се разходя с някой, че не ми се ходи само по кафета, пък може да взема кучето на съседите и да го разходя сама.![]()
Скапана. Станала съм в 6 часа, прибирам се сега от курс, искам да спя, обаче трябва да уча...Оффф, просто ми иде да зарежа всичко и да си легна, обаче няма как! Спи ми се :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аз пък се наспах като меченце и като се доразсъня мисля да сядам да чета, въпреки, че кел файда, дет' се вика, като вече се оаках. 'Ма не съм се отчаяла, нито потропвам нервно с краче, вярвам, че все някак ще се закърпи положението. Подозирам, че или ме е напекло, или съм се надишала с полени, 'щото безумно тежко преживявам всеки провал по принцип, пък сега ми е едно приповдигнато и щастливо.
Компенсирах издънката с пазаруване. Купих си прекрасни нещица за мен си, за хапване, за пиене и съм щастлива, мда.
Да, а втора смяна е кошмар. Днес обаче мина супер, сигурно заради слънчевото време и произлизащото от това добро настроение. Стига си се жалвал за колата, радвай се, че ти си наред!
Хах, днес с една съученичка обсъдихме сума ти момичета и тя ми начеса егото по доста приятен начин :д Нааайс :Д