- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Анализът и презентацията към него са готови. Отнеха ми по-малко от 2 часа. Не виждам защо всички се жалваха от това задание... Ебато мързеливия народ.
Сега съм готова за калорична бомба и хубав филм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изморена,отново безпаричнаПоне сутринта си се наспах,колко е хубаво 12 клас
,ама утре трябва да отида по-рано,все пак трябва да вляза в цели 3 часа
![]()
Офф и този идиот днеска пак ме изнерви,кво толкова ме зяпа...
^ ми ние с тези проверки? :/ по цял ден стоим. пък лекарката не ще да дава бележки вече... <.<
Лягам си след малко, утре ще е поредният скучен ден, но поне след даскало ще се излиза. ^^ Дано да не ми се развалят плановете само. <3
Имам 2 учебника и половина + задачи за следващите 2 седмици, а лазя като охлюв по страниците. Тва време, ако се позабави малко, нема да му се разсърда, въобще не мога да го догоня. За заплатата не важи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Необяснимо свежа, след като цяла нощ сънувах някакви странни сънища и се събуждах през половин час.
Леко стресната от пристъпа снощи, дано всичко да е наред... Не ми се ходи по лекари.
Иначе добре, пием си кафенцето по пижамки с моя и се кефим на слънцето. Хубава сутрин.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пролет,еееех...
Как да се чувствам? И сезона в скейт парка открихме снощи,и времето се оправи и...да,още мъничко и всички изпити ще бъдат напъхани в аналите на историята.
Как да не е доволен човек,при такава хубава наредба на нещата? ^_____^
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Доволна от себе си. Направих си фитнес, вярно, че беше само един час, но ми стигаше. Заради едни мързеливи шматки не можах да си направя упражненията за крака, защото бяха решили, че уредите са мястото, на което трябва да си правят мухабета. Карай. Доволна съм. Сега ям домати със сирене и зехтин и гледам сериал преди даскало. Ебати кефът, честно!
тъжно ми е едно.. хич не ми се иска да излизам, а съм на даскало
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
малко тъжно.
разболявам се.
дааам.. най-вероятно това е моята хронична ангина. чак се чудя да ги махам ли тея сливици най-сетне.
малко ми е криво.
от ония дни, дето се чудиш правилно ли си постъпил. в които се разколебаваш за решението си.
при мен сякаш нищо не върви напред, а се върти в кръг.
но пък, надявам се тези мисли да са просто провокирани от лошото физическо състояние, в което съм.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Доволно. Подремнах, решавах задачи, а сега ям сладолед с ядчици и плодчета.
Хвана ме яко мързел и не ми се мърда от монитора, ама нямам избор. Ще имитирам, че правя нещо.![]()
Доста сдухх.. може би заради други хора .. така наречени '' приятели '' нещо ми се губи от ден на ден начина ми на живот който беше до преди 1 месец..![]()
Йее, хубав ден ^^. Харчих пари, разходки, а-у, после се прибрах, дремнах час и нещо и сега съм репичкааа![]()
12-годишната ми сестра ми направи бахти якото Мохито. Кадърно дете, бе :д Поне ще знаем, че ако не стане нищо от нея, бъдещето й като барман е сигурно![]()
^ Ой, обожавам Мохито :Д Правя го супер яко. Сега ми се допи!!!
Изморена съм. Днес страшно тичане падна. Наляво-надясно цял ден... Искам да си почина мъничко :Д
Everything changes, but beauty remains ...
повръща ми се. буквално. ужасно е, не минава, за какво по дяволите ми беше...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Последно редактирано от Irti : 03-20-2012 на 19:56
Ебахти якото парти дето беше ... И алкохола на ниво, и обстановката, само малко музиката на моменти беше зле. Тоя път не се напих, даже почерпена не се чувствам, но си ме мота главата, дано до утре да ми мине. А и най-хубавото беше, че годеника ми беше с мене, без него едва ли щеше да ми е толкова яко. Айде аз отивам да си го доотпразнуваме в по интимна обстановка![]()