- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Идеално.Всичко малко по-малко ще се нареди,усещам го.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
С кафенце на слънчевата ми тераска с изглед към моренцето... Добро утро.
Дано днес да свърша нещото защото не се трая вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Начи... трябваше да ми се рестартира компютърът, нали... баш преди да си запомня документа. Пф.
Нищо де, имам още време, пак ще го напиша.
Хубав ден се очертава. Излизам да пия кафе със сестра си, трябва да мина и през банката, после през пощата, дано ми остане време за кино. ;]
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Потресен,просто потресен...как можа живота да ни отнеме един толкова добър приятел...С тази новина днес съм просто в пълен шах и мат...в такива моменти осъзнаваш колко е несправедлив живота и взима толкова добри хора...
>>DjBelev<<
ForzaFelipe, много съжалявам. Знам какво е
Не, не, не и НЕ! Не може да бъде, не искам отново, знаех си, че не трябва да се занимавам с бивши, сега усещам просто как всичко ще стане пак като преди и пак ще има сърдити и обидени, и депресирани, и самоубийствено настроени и какво ли не още. Язък за слънчевия ден! ПФ. пФ. ПФ. Дано да не ми пише/обади/потърси. Вече мина и ми хареса отново снимките, защо, защо, защоооо :х
Поредният загубен ден иначе, поне ми беше забавно, нищо, че не свърших никаква работа :Д Следобедът е пред мен, но смятам първо да си направя една хубава разходка... пък ако мойта приятелка се навие, и колела може да покараме. Чудничко време. <3
Слънчево ми е, очаквах деня да мине по доста по- различен начин да кажем.. Д. и С. ме изнервиха, можеше поне да кажат, че ще ходят там.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Приказваш нещо на някви хора, кимат ти глава и като спреш да ги гледаш, пак си правят маймунджилъците.
Поне снощи беше разпускащо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувствам се като човек ходил да бягамалко изморена,но въпреки това добре.
Вчера ми беше много разпускащо,направих си дължините в морската,гледах си сериала,поглезих се :д ..Днес обаче ми е нещо сдухано ,егати имам чувството,че не съм на 14,а на 30 - как може да се депресирам така и да си пропилявам годините в,които ми е време да се забавлявам.Ами,ха забавлението в последно врем е на заден план .. Групичката в училище вече ме изнервя ,поне да не ме изолират толкова видно.Абе в последно време се изумявам от себе си - днес установих,че не искам да идва лятото (знам,знам,че съм единствена и не мога да си обясня защо не искам :Д)!Жадувам да ми се случи нещо хубаво,неочаквано.![]()
Интересен ден. Симпатичното управителче ми вдъхна увереност, че може би няма да е чак толкова зле. Утре пак. Дано и в следващите обекти са като него.
Уж ми е спокойно, а нещото пак ме човърка. Още около седмица...
Как ми се пие фрапенце, ама много са ми малки чашките. Някой да знае от къде мога да се сдобия с чаши за фрапе (330мл) без да се налага да се разправям със заядливите представители на Нескафе?
Отиваш до Метро/Джъмбо и си купуваш обикновени водни чаши. :д
Добре ми е, денят пак мина супер бързо и слънчево. Утре съм на фитнес и се надявам да се доредя до козметичката да ми оправи веждите, че са кошмарни.
Мисля си и за ваканцията. Ако мине и на 1/4 толкова добре, колкото я бях планувала, ще е печалба.
Имам, ама са ми малки. Искам от онези огромните, тип буркан. Като тези - http://www.cafe-bg.com/images/frappe_fruit.png
Изморена съм. Търсенето на квартира продължава, в училище поне се движа добре. Мисля да се изкъпя и да си легна.
От една година съседа е продавал наливни цигари върху 15ст. и аз чак сега разбирам... направо му треснах 30 лв и му изкупих наличните за днес. Пафкам си и ми е екстра.
По-късно една приятелка и един другар ще дойдат да зяпаме филм, а после ще спазаря аверката да остане да спи при мен (да СПИ.. спи, като спи.. сън.. Сънчо.. нани-на..).
Изключително отегчена. Напоследък все не съм в настроение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма начин да те хване.По няколко на ден съм удряла, то има супер малко алкохол, а аз и го предпочитам с по-малко ром така или иначе. Но е супер свежо, перфектно е, за лятото особено.
Играя minesweeper. Не мога да повярвам колко много се побърках по тая игра, когато имам време, винаги изигравам по няколко. :Д
Изморена. Пак не успях да поспя малко, бая натоварена ми е тая седмица. Добре ми мина деня, обаче, времето е супер приятно и топличко. Седи ми се някъде на кафе, вън, и ми се пие фреш. Охх....утре или в петък. Искам да си почина! :Д
По някаква причина имам мускулна треска абсолютно навсякъде- крака, ръце, корем, кръст, дупе... Както и да мръдна, ме боли. Странно, нито съм се пренатоварвала физически, нито нищо. Тази седмица дори почти нищо не съм правила, само в понеделник скачах десетина минутки на въже, нищо не е това...
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 17:52
Everything changes, but beauty remains ...
Като тъпачка,въобразявам си неща които въобще няма да се случат,защо,по дяволите съм толкова наивна?![]()
Хороскопът ми е нечовешки як и ако вземе да се сбъдне ще е много готино.
И да, искам повече от 24 часа.
искам да оздравея само.
и да се мотивирам малко от малко, че да не се изложа на тоя предварителен..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Гаден, гаден, гаден, гаден, гаден дееен. ;( Мразя го, мразя я, мразя ги! Добре, че поне не ходих на училище..