.
Затворена тема
Страница 65 от 120 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2992

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    От една година съседа е продавал наливни цигари върху 15ст. и аз чак сега разбирам... направо му треснах 30 лв и му изкупих наличните за днес. Пафкам си и ми е екстра.

По-късно една приятелка и един другар ще дойдат да зяпаме филм, а после ще спазаря аверката да остане да спи при мен (да СПИ.. спи, като спи.. сън.. Сънчо.. нани-на.. ).

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изключително отегчена. Напоследък все не съм в настроение.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Като тъпачка,въобразявам си неща които въобще няма да се случат,защо,по дяволите съм толкова наивна?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Хороскопът ми е нечовешки як и ако вземе да се сбъдне ще е много готино.

И да, искам повече от 24 часа.

искам да оздравея само.
    и да се мотивирам малко от малко, че да не се изложа на тоя предварителен..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Гаден, гаден, гаден, гаден, гаден дееен. ;( Мразя го, мразя я, мразя ги! Добре, че поне не ходих на училище..

Наливна цигара означава цигари на бройка. Можеш да си купиш две цигари, а може и да си купиш 15 и ти ги дават на ръка - избягваш да купуваш цяла кутия, ако не искаш. Срещат се все по-рядко по магазинчетата и понеже този я дава за 15, а по принцип са 25ст.. си е бая далавера.

Качеството бива, но на мен са ми малко слабички. Специално тези са без бандерол. По принцип наливните си имат бандерол.. просто продавача разпечатва една кутия и от там си дърпа кой колкото иска.

Пича ги е докопал отнякъде и си върти некъв бизнес.
    Последно редактирано от Irti : 03-21-2012 на 19:06

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Наливна цигара означава цигари на бройка. Можеш да си купиш две цигари, а може и да си купиш 15 и ти ги дават на ръка - избягваш да купуваш цяла кутия, ако не искаш. Срещат се все по-рядко по магазинчетата и понеже този я дава за 15, а по принцип са 25ст.. си е бая далавера.

Качеството бива, но на мен са ми малко слабички. Специално тези са без бандерол. По принцип наливните си имат бандерол.. просто продавача разпечатва една кутия и от там си дърпа кой колкото иска.

Пича ги е докопал отнякъде и си върти некъв бизнес.
    Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
    Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов.
    Заклет пушач няма да спре да пуши, ако ще кутията да стане 10лв и заклет шофьор няма да спре да кара, ако ще дизела да стане 5лв. Мечтите ти за розов свят пропаднаха.

Инак оферта е, да, ама ще видим докога.. че, ако го гепят без този бандерол..

Колко е хубаво да осъмнеш с някой и да го гледаш как все още спи.

То какво все още.. 6 часа е.

По кафетата капучиното е към 2лв,а аз си взех 20 бройки за 1.80... да живей, живей Кауфланд

Супер фен Аватара на Glamour92
    И аз не искам да пиша глупости на предварителния... ;/
    А пък като гледам как лежерно сме я подкарали цялата компания кандидатстуденти тука,май ще има да цвъкаме бисери по темите...
    Добре,че имаме после още 2 шанса.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имам чувството, че е 1-2 през нощта, а то е все още 22... Тая скука ще ме довърши, отдавна не ми е било чаааак толкова умряло.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Леле. Как неприятно се обърна денят. Пълна трагедия. А имаше такава хубава перспектива.
    Смятам да си взема един горещ душ, да си изям вечерята, заради която пак отнесох конското и все пак никой не я и опита, и да си пусна нещо разтоварващо, че ... ужас просто.
    И отказът, който получих, беше толкова неочакван. Оо Както и да е, не ми пука особено, просто ми е странно от какъв зор точно такъв отговор. Да мине утре. Просто да мине утре. х.х

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://img4.imageshack.us/img4/9955/87743024.jpg

Утре ще опитам нещо подобно със софийска панорама. Пожелайте ми успех в ранното ставане (6 часа за да хвана изгрева) и след това в хубаво време за снимки. Показаната панорама е снимана в Пловдив от.. не помня кое тепе

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ехе, Владо, доста добро! Ще чакаме и софийската да качиш!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В мислите на хората
    Ем... ако успея да се събудя.. навреме ще я кача. Инак тук си намирам разни стари снимки и си експериментирам Ето още една, тоя път е софийска.

http://img802.imageshack.us/img802/4713/47141631.jpg

Не е толкова добра.. но пък какво.

Dr. Gregory House

Е пак е готина, предимно от панорамния ефект. Опция на апарата ли е или си има някъв чалъм да излизат по този начин?

Град
    В мислите на хората
    Е то панорамния ефект е идеята в случая. Езерото малко е криво, но ще го преживеете.

Инак не е опция на апарата. Техниката е удивително проста, но изпълнението... е малко играчка. Значи харесваш си областта, която ще снимаш за панорама. Започваш от най-ляво и снимаш една след друга 10-тина снимки като фотоапарата се върти САМО по Y оста. (тук много полезен е статив) Ключов момент е всяка следваща снимка да застъпва с поне 40% предишната за да може спокойно да се зашие след това. След като приключиш - фотошоп има опция автоматично да ми ги събере и ако някъде има изкривявания по готовата вече панорама да ги изправи пак автоматично. От мен се иска да я изрежа до желаната големина и да я запазя. Най-общо казано това е техниката. Вече има доста тънкости.. ако се интересуваш от фотография мога да ги споделя.

Dr. Gregory House

Ми даже нямам и апарат, с който да го практикувам и не съм се интересувал досега, но ми беше интересно специално за горните две снимки как е станал номера. То, ако в това се задълбоча, ще възникнат въпроси за още куп неща, та дай да го запазим за някой хубав ден, когато верно реша да се обогатявам във форографска насока.

Някъде бях виждал една доста интересна рисунка, която сигурно може да се приложи и за снимки (и сигурно се прилага). Същата панорамна идея, но сякаш апарата е въртян единствено по оста Х. Беше някъв морски свят, в който горната част от рисунката започва от повърхността, върти се до дълбините и се връща отново до повърхността, на пълни 360 градуса. Беше доста впечатляващо.

Град
    В мислите на хората
    http://www.geopalstudio.com/v2g/cont...vetaki_04.html

Предполагам имаш предвид нещо такова. Да, прилага се, при това доста успешно. Принципа на снимане в случая е маааалко по друг. Но пак е свързано с идеята да се въртиш като пумпал, щото тук искаш не искаш правиш пълен кръг на месността + още няколко допълнителни снимки.

Инак - когато решиш да се обогатяваш фотографски - свиркай. Кога ще пием бира с теб?

Dr. Gregory House

Аз даже се чудех дали да не ти пиша, че с umri си организирахме някви такива. Тая седмица съм банкрутирал, ама скоро трябва да взема заплата и съм навитак. Ако искаш ще ти пиша като се постабилизира положението.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз даже се чудех дали да не ти пиша, че с umri си организирахме някви такива. Тая седмица съм банкрутирал, ама скоро трябва да взема заплата и съм навитак. Ако искаш ще ти пиша като се постабилизира положението.
    Ами аз?

Доволна съм, направих един фитнес, ям и след малко се оправям за даскало, че усещам как ще закъснея.

Irti, сетих се какво значи, просто "наливна цигара" звучи смешно :д Как си ти, оправяш ли се?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-22-2012 на 10:02

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Отегчена...няма ли нещо интересно да се случи...?!

трябва да спра да чета постоянно за зодиите, защото само се огорчавам :д :/
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    В мислите на хората
    Не успях да стана навреме, даже не помня и как съм си изключил алармата. И утре е ден

Има и друг лаф, главно за шопите се отнася:

И 5 лева да направят бензина - па че карам. И без пари да го направят - па че го крадем.

В случая политиката против тютюнопушене надругаде трябва да се насочи.
    Последно редактирано от valdesbg : 03-22-2012 на 08:28

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си