- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Свършиха ми предписаните болкоуспокояващи и сега почвам някакви хапчета..
Инак съм добре. Кафенца, цигарки..
Каква кака съм си сложил на десктопчето... мммм.
Какво задушено съм си направил с пържолки.. и придружено с..
http://www.youtube.com/watch?v=4WFRT...eature=related
С температурка и сливици,наедряли до размерите на топки за голф...
Тоя тропически климат от последните дни нещо много ме мъчи.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Няма нищо по-хубаво от топлото време с приятен студен ветрец след лекции.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз отново съм си щастлива.Чувствам,че взимам да се отдалечавам от приятеля си.Чувствам,че трябва вече да му кажа,че знам някои неща,но не искам да го изгубя пък ..
Охх имам нужда просто да се сгуша в някого...
Пак ми мина супер бързо денят. Сега ще се отдам на мързел, а гадния епилатор ще го оставя за утре сутрин :д
БЯСНА СЪМ! Тоя бастун по математика,да е** неговата майка! :@
Криво ми стана... не искам нещата да са така. Знам какво си мисли и как ще погледне на въпроса, а аз далеч не искам това. Добре, че утре си идва и ще можем да го обсъдим...
Колко е хубаво да зарадваш някого с нещо, което е маловажно за теб, а за някой друг е толкова съкровено.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Разходка, последвана от приятен филм, малко хубава музика, въобще всички предпоставки за добро настроение.![]()
Не ми харесва склонността на жените да са консуматорки - искат да получават всичко наготово, без почти никакви усилия.
Welcome to the Jungle...
колко хубаво беше вчера, доста се бяха постарали хората, такъв празник на града май не сме имали! всичкото хубаво, ама защо трябва да 'одя на училище :Д. ще се изгаврят с мен по всичко възможно,баси...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Петък ееее! Днес даскало, после кино, целия weekend ми е запълнен, а навън времето е хубаввооо и топличко. Супер съм!![]()
Нещо съм развълнувана. В настроение тип: "Искам го/Не го искам". Като сега преобладава "Искам го", а преди няколко дена го порязах. Много странна история значи... с тоя тип нещата ще са горещи явно и напрегнати. Само не ща да се опаря.
Баси странната ситуация, доживях и аз да се намеря в такава. Дори си струва и тема да пусна, ама 'айде, няма. Странно е как уж се привличаме, пък непрекъснато си споделяме като брат и сестра, и постоянно, ама постоянно хленчим за бившите си един на друг. И то искрено. И хем ще го почувствам като инцест да имам нещо с него, хем го мисля често-често. Много странно, честно. Голям филм :Д
Този път няма да се опитвам да си контролирам емоциите - не ме отвежда до нищо добро. Ще се оставя по течението без да предприемам много кардинални решения, нито ще се правя на незаинтересована, просто да върви някак... И без друго и да сме заедно, най-вероятно ще се разделим есента. Уж студентка ще ставам.
А денят ми почна прекрасно, невероятно слънчице, хубаво време, баси якия сън дето сънувах. Готиния Александър Скарсгард насън ми беше баща, и плачеше, че бил болен от рак о.О, а искал да ме види, защото наскоро бил разбрал, че съм му дъщеря, гушкаше ме, заведе ме в някакво имение, където правих каквото си исках. Много як сън, особено частта с гушкането. Ехх... Нататък съня стана някакъв странен, ама се събудих с усмивка на лицето! ^___________^ Ето го и "баща ми" насън: http://static.thehollywoodgossip.com...sgard-nude.jpg
Последно редактирано от jghgh : 03-23-2012 на 06:45
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скучно ми е. Нямам конкретни планове за деня, освен един семинар следобеда и не знам как да си запълня времето. А всички, с които бих искала да прекарам хубавия слънчев ден са заети из университетите.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
чувствам се ужасно ленива,не ми се прави нищо,не ми се става сутрин,не правя нещата който съм си поставила за цел.Искам да се съвзема и да се справя със всичко...
!
И понеже съм сакат в момента тази вечер партито ще е в нас.
Ще има разбиване и оглушаване. Много бира ще се излее и много глупости ще се изконсумират.
Няма да сме голяма компания.. две момчета и две момичета, но мислим да си прекараме супер. Хорицата искат ракийка и май само аз ще си водня бирици. Колкото повече.. толкова повече.
ЖАДЕН СЪМ ВЕЧЕ!
ПС: Съседа си е купил дакел.... хахахахха, като го видях тоз' кренвирш умрях от смях. 40-50 санта дълъг, закръглен и дебел.. тц тц..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride