.
Затворена тема
Страница 67 от 120 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2992
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре, като изключим, че яко ме цепи главата. От едно мартини, чаша вино и коктейл. :Д
    Доядоха ми се пържени картофки и сега ще си пържа. Снощи се прибрах късничко, директно с грима си легнах от мързел и още не съм го изтрила. Ма то и тъкмо ставам,де :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Притеснена, ще му се обадя след малко, дано всичко да е наред.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тъпо ми е. Не знам какво ми се прави, какво не ми се, ник'ви планове за довечера, ни за утрешния ден, мноЛ неорганизирана работа. Чувствам се като детенце в сравнение с компанията - всеки си има някви задължения и не му е до купони, докато аз имам цялото свободно време на света и само се чудя къде да се забия.
    Мечтая си за времето, когато бях нон-стоп заета. Искам пак. Завършването на тия проекти се оказа не дар Божи, както си мислех, ми живо проклятие, ебати. Никога не съм вярвала, че оцеляването на кафета и цигари и постоянното тичане ще ми липсват толкова.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мноого ми е лошо и мнооого ме боли корема. 'Баси тъпото.
    Вчера беше мега якият ден, започвам отново да се сдобрявам с нея, малко по малко нещата стават както преди.
    Днес ми е мъчно, че не мога да изляза, времето е още по-яко. Час и нещо киснах за малко извън нас, ама ми стана още по-зле. Едва се прибрах. 'Баси тъпото, вол.2.
    Лягам, завивам се, правя си горещ шоколад и си пускам нещо. Нищо друго няма да правя. Нях.

Супер фен Аватара на cyclops
    От лекции на работа...нямам търпение да свърши и този ден. Предстои ми хубав уикенд. Стискам зъби за още 2 часа

Супер фен Аватара на LeprikonA
    мързеливо, доста при това. възнамерявам да се намързелувам тая вечер, за да свърша повечето неща утре(великите планове, както винаги :Д), че да не остава всичко за неделя. иначе още си ме държи от вчера хубавото настроение ( =
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    добре Днес деня не беше лош. Оправих си гардероба,махнах всичко зимно и ми е някак хубаво.
    А пък той е тъпак и няма да се занимавам с него .
    Сега си почвам упражненията
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    охх Петък е! днешнияя ден мина повече от добре.

Сега релаксс...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Взеха да си понамалят размерите пустите му сливици...вече наподобяват пинг-понг топчета.

Мисля да запазя току-що изпечените си домашни бисквитки в кутията с инструменти.Ще си метна една в чантата и когато някой ден си забравя ключа някъде,бисквитата влиза в действие...Бравата няма да се съпротивлява дълго срещу тия тестени камънаци.
    Или ако някой ден реша да си чупя орехи-пак ще свършат работа.

>.<

Весел ден иначе.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много приятно и положително. Напоследък Южния парк ми стана като втори дом, срещам се с разнообразни хора и се чувствам доста добре. След тая гадна дълга зима искам природа и хубаво време.

Ако успея да закърпя и кризисния етап, ще е още по-добре.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Пф, толкова ми е хубаво в такова прекраааасничко време <3
    И все ми се разхождаааа, ходи ми се някъде бе! Не мога да стоя в нас, а няма с кой да изляза ; (
    Да става вече другата седмица и дружката ми да се връща в Плевен, че не се трае.
    Да... искам другата седмица <3
    И ми е толкова мило и нежнооооо омгггггг, имам чувството, че ако ме гушнат или пипнат с пръстче или просто ми покажат някаква нееежност ще се разтопя и ще получа душевен оргазъм омг омг ; (
    ама ще си го получа <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Харесва ми да показвам среден пръст на заспали шофьори. Харесва ми да викам на шофьора в автобуса да кара по-внимателно. Не ми харесва, че в края на седмицата така ме боли главата. *червеното човече с въртящото се юмруче*
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    За втора поредна вечер супер рано ми се приспива, пък на всичко отгоре ми е леко лошо. :S

Чувствам се някак си смешно ядосана ;д !Днеска добре мина като цяло деня ..хубаво временце,нямаме за учене (поне аз не уча днес),разходка.Единствено се дразня,че нищо не мога да свърша сама като хората - вече трябва да започвам да се уча малко от малко.Цяла лекция днеска ми изнесоха за любовта,но аз още си държа на своето - мен такава треска няма да ме удари! утре се очертава напрегнат и не много приятен ден,но дано нещата се наредят в друга посока!

Тъпо се чувствам. Не очаквах такава постъпка от някой толкова близък до мен... И защо повечето мъже излизат безхарактерни и се поддават толкова лесно?!?!?! Писна миии, искам да видя поне в един мъж характер, смелост...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Перфектничко ми е. Тъкмо се прибрах.
    Малко се ядосах заради малоумните изпълнения на някои хора, ама просто...защо ли не бях изненадана :Д Лигли пълни.
    Спи ми се нещо и съм раздвоена... да си легна ли или да поседя малко на компютъра :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

като лош човек. потънах в размишления.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    като лош човек. потънах в размишления.
    сподели
    ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ
    Temet Nosce

벨야카

^Откъде тоя интерес?
    Главно, че нещо не ми се поема отговорност. Ако можех да съм все беозтговорна, хаир щеше да е. Ама не може тъй. Трябва да сме отговорни - я за чувствата на другите, я за постъпките си.

Има и друго, ама не е за форум. Е, бх, ще го кажа. Кога не съм си изливала чевиите във форума. Чудя се дали съм достоен човек, предвид че съм импулсивна, или примерно, не обичам "като по книгите". Наранявам и словесно и с дела, а после уж много обичам. Грешна съм явно, много. То за тия мисли ме провокира един приятел, дето много обича приятелката си, с която скъсаха наскоро, ама й написал груб смс, в който я нарекъл "пача". И щял да изгори всичките им снимки заедно. Замислих се: "Ама че грозно.." А същевременно и аз мога да обиждам хората, които обичам, и се замислям, че е толкова неправилно. Може би не мога да обичам, може би никого не заслужавам, щом го наранявам словесно, и щом съм готова да го нагрубя по някакъв начин - дали с намек, или с конкретна дума. Замислих се колко не съм честна, и как въпреки че се имам за добра, все пак не съм, все пак съм черна, опорочена, и се държа неприемливо. Да, не трябва да се съдим. Нито себе си, нито другите. Опитвам се да разбера и моя приятел, който е обичал приятелката си и от яд й е написал груб и обиден смс. Но това е просто недостойно. Обичал си някого, после го обиждаш.
    За миг се почувствах страшно недостойна. А допълнително сега, след 3 часов разговор с един мъж, съвсем се чудя вече аз добър човек ли съм. Искам го, не го искам. Пък той е раним. И аз като слон в стъкларски магазин ще взема да строша всичко. Не искам да е зависим от мен, страх ме е, че тъй ме харесва. Не искам да е зависим от мен и да поемам отговорност, а същевременно бих поискала нежност. За близост ми е толкова трудно да реша, и не ми се поема ангажимент.
    Как да не се смятам за лошо същество после.
    Едно е сигурно обаче - ще играя на честно с него.

Ето, споделих, независимо дали това те е интересувало, или не.
    Последно редактирано от jghgh : 03-24-2012 на 01:02

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Притеснена .Ще ходя на кафе и после на пробна... Дано имам късмет.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Със смесени чувства.
    Нищо не е наред. *да се чете като "някои маловажни неща,които обаче живо ме интересуват не са приведени във вида,в който аз искам да ги видя.
    И въпреки това ми е спокойно.
    Сравнително.
    Това снощи не го очаквах,обаче да речем,че се справих с елемента на изненадата задоволително.

Dafuq,никога няма да остана напълно безразлична към тоя човек.
    А той,за добро или зло никога няма да мръдне ни на йота...Вечният злощастен играч.
    Трите горни изречения предизвикват силен душевен смут у мен.
    .
    Мисля да го пооблекча с една полукръгова тренировчица.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    приятна сутрин. спокойно ми е някак .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    То за тия мисли ме провокира един приятел, дето много обича приятелката си, с която скъсаха наскоро, ама й написал груб смс, в който я нарекъл "пача".
    Може би не мога да обичам, може би никого не заслужавам, щом го наранявам словесно, и щом съм готова да го нагрубя по някакъв начин - дали с намек, или с конкретна дума.
    Бъркаш двете неща.
    Това неговото е пълна простащина.
    А твоето... винаги нараняваш любимите си хора - съзнателно или несъзнателно, казвайки или правейки нещо. Неизбежно е. Важното е след това да осъзнаеш грешката си и да се извиниш, колкото и изтъркано да звучи. Вероятно ще ти бъде простено, макар че е малко вероятно да бъде забравено, особено ако си настъпил някого по болното му място. Друго важно е да си го направила с цел градивна критика. Това, разбира се, означава да критикуваш само неща, които зависят от човека.
    Имаш склонност да се филмираш. Понякога нещата са точно толкова прости колкото изглеждат и не е нужно да ги мислиш повече

Готино ми е. Гледам слънчевото временце и си представям колко готин ден ще е... а ако остане малко време само за нас двамата, ще е направо идеален.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-24-2012 на 08:07

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имаш склонност да се филмираш.
    damn true!!
    едно изречение което да обобщи същността ми :д

аз съм Ок сега, наспах се добре и си пия фреша от портокал и лимон. днес ще ходя за рокли за бала. лудница ще е. събота е лудница. идват всякакви хора от околните села и градове и е лудница.

Мега фен Аватара на babity
    Супер тъпо ми е, че си проспах автобуса. За първи път, извън сесийно време, изпускам тренировка и направо полудявам. Само като си помисля, че съм изтървала, и започвам да се чувствам зле в кожата си. Трябва да наритам маминка да стане да пием кафе. Надявам се денят да е добър и довечера да успея да се видя с моите си хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си