- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Чуствам се развеселена - вчера, след цял ден пътуване със самолети, се върнах вкъщи. Багажа ми седи в стаята на пода, разхвърлян, ама друг ден ще го оправям, че време нямам - днес учислище + екстра учене по економика и политика, че утре имам oral examination - точно първия час. -.-
Чуствам се като хлапе- лудо влюбена. Дори не знам дали живея в реалност. Но, страшно много го обичам, и не спирам да го целувам, мачкам и обичам.
![]()
Тъжен че мойто коте не е до мене ;( (Без емо замисъл) хахаха
чакам и си чакам...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Прекрасно!!!!!!!!!!!!!!!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Поне видях конкуренцията. Не, че с нещо е напред, ама за първи път това не ме успокоява.
гадните два дни свършиха, голям кеф ^^. сега идват няколко приятни сутрини и вечери.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Доста ..... как да кажаа (не намирам точната дума) Отвратително ми е на училище, чувствам се супер глупава,смотана,грозна и каква ли още не, а няма причина да е така ;хНякаква депресия ли е какво ли е ?! и аз не знам вече,ама не знам какво ми става напоследък ми е гадно и отвратително иии дано да се оправя.А тъпия фейсбук ми влияе още по-зле всичко живо ме дразни и повече няма да влизам там!(поне ще се опитам,ама то манията си е мания)НО поне месец няма да влизам да видя какво е без фейсбук (10000 пъти по-добре )И чувствам гадна завист около мене, което отвратително много мразя..И отмъщение от страна на хора, които аз обичам или може би обичаХ... Но нека правят каквото пожелаят не ме засяга.Щом си мислят така и щом са решили да правят така нека бъде така! Техен си е живота !Моя ще си го оправя
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
![]()
Силна. Неуязвима. Оценена. Обичана. Умна. Красива. Щастлива. С невероятен късмет.
Тая мускулна треска направо ше ме довърши :Д
Днес не ми се изпълниха очакванията и имаше няколко обърквации, обаче утре със сигурност ше е по-готин ден.![]()
Ужас и рядко щастие.
Деца, НИКОГА НЕ яжте развалени плодове и НИКОГА НЕ се хващайте на такъв бас!!!!!!
Баса може да е съблазнителен, но никога не го правете!!!
С една дума: horny
Пък трябва да уча по химия. Хъх.
хехее дочаках и моето ново начало .. най - после да видя за какво иде реч!! ;д
Нямам търпение, но от друга страна ще ми бъде малко мъчно за Софията ..;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За пръв път от седмица се наспах и то как. Проспах си теста за който и без това не бях учил. Спестих си малко студуване, но упражнението беше важно. Пак трябва да се наваксва.
Welcome to the Jungle...
Стискам му палчета. :П
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Йее, мина и днес ^^ Идва утре, пеееетъъък, петъкпетъкпетък. Вчера, т.е. днес си играх да уча до 3 сутринта, сега ако пак няма резултат, ще й разкажа играта на оная лудата.*ей тука искам бойна емотиконка* Сега зяпам ТЛС, дават торти, искам тортатортаторта, много ми е лигаво днес, общо взето добър ден, нищо не свърших, ама се похилих яко, ако всеки ден ми е такъв спокоен.. ехааа... Много добре се чувствам, но съм много гладна и много ми се спи, наяждам се и малко ще подремна, че иначе ще увехна още в 8 довечера.
Напоследък съм забелязала, че пиша пълни глупости, ама карай, то и мисълта ми тече няк'во хаотично.
Ох, обичам да ми е добре.![]()
Писна ми,писна ми да го сънувам и да не мога да си го избия от главата...
Сънищата, които сънувам последните дни ме карат да се чувствам... извратена?! Както и да е.
Единият изпит мина - не мога да бъда по-доволна от себе си. Но сега е време да си седна на задника за следващия. А учебникът е толкова сухо написан. Как е възможно толкова интересна материя да бъде представена толкова постно.
От друга страна - животът е целия си "блясък" се кани да ми се стовари върху главата. Тепърва ще стане ясно ще стане ли човек от мене или няма да стане.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Толкова съм притеснена за този изпит, че това ме вади извън нерви и не мога да чета като хората. Днеска мисля да се сдобия с чудото, наречено валериян и утре да пробвам наново.
^По-правилно е да се сдобиеш с чудото, наречено секс, ефектът е 100% гарантиран.
Да видим как ще приключи този интересен ден.
Welcome to the Jungle...
Щастливааа-взех си изпита по Висша математика!![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Изтощена. 3 часа цитология - пълна концентрация. После 2 часа зоология - пак пълна концентрация. От 3 някъде до сега - проклетите протоколи по химия. Е, до гуша ми дойде. А остава мега малко до практическите изпити...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()