.
Затворена тема
Страница 70 от 120 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2992
    Тъпо. Мъчно ми е и искам да сме си заедно пак както преди иии да си се видим дори за малко. Странно е.. познаваме се от толкова малко време, а сме толкова добри приятели. И днеска хубаво ми наля малко акъл.. ама кой ли го слуша.
    ИИииии пак излиза, че не ми се получава работата... провал ли е? Много я мразя тая дума "провал" защото ме е страх от нея.... не съм свикнала да се провалям.
    И пусти му инат дето не се отказвам... понякога е ебаси агонията... самонаранявам се и не ми пука...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ Честит да ти е ;d

хх... Чудя се как може да има такива хора. Използват те и не им и мигва окото....
    И имат наглостта да го приемат за нормално. Нямам думи

Супер фен Аватара на lubovvv
    Чувствам се супер притисната от родителите ми и ИСКАМ спокойствие за бога
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

чувствам се объркана.не знам дали е от тея случеи,в които трябва да изчакам или да се откажа: )).времето ще покаже може би...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хубав ден, спокоен, ненатоварващ и прекаран с тях. <3
    Имах време и да си поспя, и да прочета малко от книгата, и да си свърша всичката друга работа, която имах да върша. Маминка олекна стабилно днес, колко бързо замина цяла пачка пари за всички тези данъци, такси, застраховки и простотии х.х

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Предстои ми път. Заминавам с някакво нежелание,не знам защо! Нооо надявам се всичко да бъде ОК ...пф . Утре едно сладко човече има рожден ден , а аз летя за майната си :S пфш! Някакво ми е никакво бее,дано се върна с по-добри емоции!
    maDamn

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Денят започна перфектно, всичко изглежда щеше да е добре... До обяд. Сега ми е супер тъпо и кофти, имам чувството, че вътре в мен има огромна празнина, която може да я запълни само Той... Ама като не го осъзнава, няма какво да направя..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

anonymous708973
    Guest
    Тооолкова ме мързи, а имам да пиша ебаси романа.

Супер фен Аватара на djipsito
    Н Е Р В Н А !!!!!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Н Е Р В Н А !!!!!
    ++
    не разбирам защо ми се разсърди, а сега ми е малко тъпо така -.-
    и трябваше да ходя на лекар, да уча по философия..май няма да е днес обаче..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

в настроение "love it all"
    усещам как ставам досадна на приятелите си с позитивните лозунги, които им сипя, просто защото аз съм добре.

ейй, хич не се харесвам значи. като съм щастлива и наред, забравям черногледството, а сякаш и забравям как да съм съпричастна и да съчувствам качествено.
    аз съм от ония хора, дето се усмихват на живота, когато и той им се е усмихнал. пък е малко тъпо. щото спре ли да ми върви, веднага пак ставам някакъв досаден песимист и най-добрия психолог.
    как ли може да се избегне това? : ? *мисли*
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    усещам как ставам досадна на приятелите си с позитивните лозунги, които им сипя, просто защото аз съм добре.
    това никога не е досадно

*вече съм добре, но ще трябва да ходя на училище след малко и никак не ми харесва -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Липсва ми пианото.
    Много.

Добре иначе. Спокойна съм, слушам кавър-версии и се възхищавам на музикалните умения на разни хора, докато се чудя дали някога и аз ще подновя отдавна забравените си занимания.

Град
    Plewen
    Родител на 3 000 километра от мен.. не ми е мн яко, определено.. особено като нямам връзка с нея.. >.<
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ебати простата, нагла, злобна овца. има още много хляб да изпапка, докато ме стигне. дотогава ще е най-добре да си кротува, че не всички хора успяват да реагират хладнокръвно при близки срещи от третия вид и като нищо ще й набият шамарите, и без тва понякога само това помага.
    инак съм доволно. видях се с мойте, забавлявах се, изпълних си таргетите за деня, са съм вдигнала крачката и си почивам.
    вкараха ми стабилна оферта и се чудя дали да приема, щото гърнето с жълтиците се е поопразнило.

Ей... ще мине ли един ден без някой да ми развали настроението.
    Искам да се изнасям вече от нас, писна ми. 'Бахти простото племе. И после аз съм била злобна... ми то... на кого да се метна и спрямо кого да се отнасям добре.

Мега фен Аватара на Chacho
    Днеска, като изключим, че изпуших дневната доза цигари, май нищо друго не съм свършил..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Plewen
    Послушах съветите в Cosmopolitan и си сложих пролетни цветя в стаята... Наистина действат много ободряващо... Очертава се прекрасен ден, стига да не ме изпитат по Биология ;д
    Albus Dumbledore.

Деба тоя врат, от вчера схванат, жилки се обръщат, нерв се възпалил , не мога да мръдна, братче...
    На всичкото отгоре не мога да го видя от съботата, искам да си идва вечееее, и днеска и утре еби ги в дните по 6-7 часа само английски, как е възможно, бе?!?!?! Добре, че идва събота и неделя, та да се успокоя малко, че вече ми идва в повече, и с'а да пътувам към банята трябва, а пък после съм на училище, оф, абеее...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ей... ще мине ли един ден без някой да ми развали настроението.
    Искам да се изнасям вече от нас, писна ми. 'Бахти простото племе. И после аз съм била злобна... ми то... на кого да се метна и спрямо кого да се отнасям добре.
    Познато :д Ще мине, спокойно.

Добре ми е, закусих, почти привърших с чистенето, ама немският зове...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мързеливо. Вчера освен да изчета книгата от корица до корица друго нищо не докоснах и днес всичко ми се струпа. Обмислям варианта да съчетая нещата. Ще видим как (и дали) ще ми се получи.
    Усещам заплаха от повторение на вчерашния ден. Защо по дяволите си взех трите книги на веднъж?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Glamour92
    Българска му работа...
    Вече съм склонна да допусна даже и недопустимото-че всички са един дол дренки и СУ-то хич даже не са някакво изключение от правилото.Що сипя огън и жупел в тая хубава утрин ли? Ми как няма,бе... Ходи си нашия на уроци,дал една планина пари и сега си щрака с пръсти и тръби наляво и надясно как са му известни и темата ,и теста от буква до буква.

Дано да е блъф.Щото звучи абсурдно.

Иначе днеска,като се изключи тая малка подробност ми е гот-едно лежерно такова...
    Изливам си кофеиновата доза и да заминавам.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

^говорейки за СУ... столица, идвам :Д
    вече просто подозирам как ще се объркам в тоя голям град и ще се губя като някаква овца из улиците

ииии хич не съм учила, иии не знам как ще се справя. добре че е само предварителен.
    ех...
    утре пътувам и събота сутринта градът ще ме посрещне.

аз съм си добре. порешавах малко тестове. ще се мятам в банята малко.. и днес ще се видя с новия мъж :ДДДд
    и дано ми е някакво яко.
    имам работа за вършене и то не малко.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    АА заповядайте дами

Инак днес ми е добре, хапнах, и след малко ще излизам навън. Ако се получи ще има хубави панорамни снимки

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Уморена. Станах в 8 да скрия канелата от сестра си. Пак си легнах. В 9 станах да гледам сеир как я търси, за да си направи кафе. Сега тя е на ход.
    Отидох да си взема още една карта от банката. Добра са ми я направили, но очаквах повече. Ще го преживея.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си