.
Затворена тема
Страница 71 от 120 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2992
    Последните няколко дни ми бяха айляче.Хубаво временце,разходки с две думи настроението беше на 6. Днес обаче се чувствам дискомфортно - едно такова ми е никакво ! Ядосана съм за нещо,но не знам за какво,раздразнителна съм,криво ми е.Ох,дано се оправя и утре да не е така ! Иначе ви препоръчвам едно филмче ..не знам дали сте го гледали - "Три метра над небето" ,много е хубав. (:

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Хмм...изключително неползотворен ден,чак ме хвана яд.
    Сега мисля да си пусна някой сериал или филм,скучничко да...

Мега фен Аватара на xoxi
    Както обичам да казвам.. Въобще не се чувствам.
    Болна съм, не си усещам носа, гърлото и краката. (краката - заради тесните обувки)
    Забравих да си купя шоколад, а в момента умирам за едно парченце.
    Ако събера сили да си сложа задника в панталон, ще сляза до магазина.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    дъртия не е наред. изобщо. някак си ние излязохме виновни, че той не можел да постигне нормата за оценки - ами да не отменям аз контролните, баси.

иначе ми е добре. сравнително. уж имам план за утре, дано и този за събота и неделя проработи.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Изморено. Цял ден нищо полезно не свърших. Тази седмица я карам толкова мързеливо, че... В добро настроение съм ,обаче тооооолкова много ми се спи. Ще пийна сега едно супер силно кафе, че да ми светне малко докато си довърша нещата по английски и немски. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на djipsito
    Преяла, спи ми се. Искам да идва петъка !! Рано, рано ще съм на крак, вечерта ще се купонясва. В събота ако сме живи, пак. А изпита.. ще го мислим като дойде.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на babity
    Искам само утре да не ми се прецакат плановете. Знам, че няма да е най - комфортното място, на което мога да съм, но е добре малко да сменя физиономиите. Супер гузно ми е, че пак пропускам тренировки, но се успокоявам с факта, че тази седмица съм отново на - с килограмите. Айде да не си обещавам напразно, ама от другата седмица ще наваксвам.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ах,ама...не е лесно да теглиш една майна на леглото си точно тогава,когато най-ти се иска да уважиш умолителния му зов. ;/
    Имам сутрешна сбирка с тренера,така че трябва да се мобилизирам за 30тина минути...
    Днеска ще падне тичаница,а утре сутринта Софията да чака гости.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Отново съм назад с графика, отново ми трупат на главата неща, които ама въобще не би трябвало да са моя отговорност, отново няма да ми стигне времето за нищо. Накрая ще им тегля една на всички и ще ги оставя да се оправят.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    болна съм, той е някъде, сигурно на лекции, след малко трябва да ходя на училище, а времето е тъпо и ще се побъркам
    тая седмица няма край
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Искам да си изгледам серията на вампирите, ама немският мен чака. Отделно от това ми е гузно, че не съм стъпила тая седмица във фитнеса, ама от другата - по-сериозно ще го давам вече. Карай де. Нищо няма значение. Имах екоден днес, което значи, че няма да съм на даскало, а още в 16 си взимам момчето от гарата. Йес бе. *подскача*

Мега фен Аватара на Blab
    усещам неразривната си връзка с природата. така ми тежи. някаква надчовешка емпатия. грхрх.
    чувствам и как си измислям смисли, за да мога да продължавам да дишам. знам, че не съм достатъчна на никого. знам, че е невъзможно да ме обича такава.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gsaEHpf1Zlk[/youtube]

Супер фен Аватара на shmatarok
    Заформя се нещо много, много интересно...
    Дано да не е провал.

ПЕТЪЪЪК!
    Като се сетя на края на другата седмица какво ме чака и си умирам от кеф. :Д От повече от месец го организирам и най-сетне почти мина времето. Не издържам :Д
    Изпуснах си часа за гинеколог и ме е яд, днес трябваше да отида, тъкмо го бях решила и планирала и... Другата седмица трябва да ходя и да се занимавам с глупости за нови часове и тн, обаче просто вече не мога да отлагам и ще се наложи да намеря време, а идващата седмица се очертава доста натоварена. Което ми напомня да се обадя на баба и да и честитя рожденния ден :Д
    Искам ад си почина сега мъничко, да си направя таратор, да ям и после да изляза някъде!!! Добре ми е много днес.

Мега фен
    Град
    <3
    Чувствам се... благодарна... дори късметлийка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Странно. Вчера си припомних доброто старо време... от преди няколко годинки... ех, живот си живеехме тогава. И колко по-лесно беше. Но идва момент, в който усещаш, че си пораснал, че си се променил, че вече не си такъв какъвто си бил и това е част от личностното ти развитие... не може цял живот да е лесно. Идва време и на трудните неща! Аз пък съм инат и ще се боря!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Направи добро,за да останеш накрая (за пореден път) прецакан...мда... Все тая поне тази вечер се очаква да бъде по-интересна и забавна,дано де.

Скучно ми е.Имам да върша някой нещица днес,но много ме мързи и може би пак ще отлагам - защо съм такова същество! Нямам много планове за днес,може би ще го прекарам вкъщи,а и времето хич не е хубаво - ужасно ме потиска.Ех,защо наговорих днес тези неща на момчето като се знам,че и аз съм същата,същото леке..чувствам се толкова гузна ...

Едит: Е не,тотално ми се скапа настроението!Каква си ти ,за да даваш акъл на другите с кой ще дружат бе и да ми говориш зад гърба като капчица нищо не знаеш.Явно изпитваш отчаяна нужда някой да ти гали егото - жалка история!Дано поне този път никой не ти се върже ама като си знам,едва ли.Не знам защо толкова искаш да ми огорчиш живота ..
    Последно редактирано от sun251 : 03-30-2012 на 18:24

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Чувствам се добре, малко хремава. Наспах се, като се има предвид какъв дълъг път ме чака до София, което ме подсети, че трябва да си приготвям багажа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Хвана ме депресията, и се чуствам самотен, дано ми мине бързо.

Интуиция ли е, какво е това моето не знам, обаче съм потресена. Едно към едно се случи тази вечер това, което се случи в кошмара ми, който сънувах преди няколко дни... Ужасно се чувствам. Знаех си, знаех си, знаех си. Знаех си, че интуицията ми е безпогрешна, знаех си, че има нещо, просто го усещах...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Объркана. Имам чувството, че се въртя в омагьосан кръг от седмици... Добре, вече ми стана ясно, че няма да сме заедно, ама все повече почвам да се замислям дали и приятелството ни е истинско, или и то е поредната лъжа?!
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Утре е купона,а моите коленни връзки ме предадоха...лошо,ще се налага операция ама едва ли скоро ще имам средствата за тва,но...няма да е зле и хубави неща да почват да ми се случват,ама...не съм заслужил явно...
    >>DjBelev<<

Супер гадно а тя не го осъзнава ... :[

Уплашена. Объркана. Облекчена. Спокойна и едновременно с това ядосана.
    Дори не мога да си ги определя. Просто... имам нужда да си го излея някъде. Всъщност не мога напълно да осъзная какво точно се случи. Станаха неща, които не трябваше да стават... Имам неприятни пеперудки в стомаха. Само се надявам всичко да отмине възможно най-бързо. Дано да няма последствия. Писна ми... Нещата се нареждат и изведнъж- ПРАААС, идва ми нещо като гръм от ясно небе. Но сама съм си виновна, де, като съм патка... Дано, наистина дано, всичко да се нареди отново. И много се надявам да не ми се прецакат плановете. Реве ми се...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си