- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Всичко ми се разделя на хубаво и лошо. Хубавото е, че днес пак не отидох на училище - пълен айляк, като цяло тази седмица го раздавам на уволнение преди ваканцията.. Сигурно по-късно ще направим едно кафенце нашата компания, ако ли не поне половината да се съберем няма да е зле. Лошото е, че ми писна от момчета. Само на 14години взе да ми писва. А какво ще правя като стана на 20? Та по тази логика си давам малко почивка от разни батковци и се отдавам само на приятелите ми. Искам да послушам някое добро парче, обаче лаптопа ми и той го раздава на уволнение и не ще да ми пуска нищо.. пф, гадняр.. Кафе не съм пила, цигара не съм пушила. След малко това може да се отрази на някого.. хаха![]()
Много съм добре,пак ми е весело и готино,то сигурно от времетоЖивота е несправедлив по-яко е да си момче 12 клас отколкото момиче
ама шанс ...
![]()
Гадно, как да се чувствам ?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
мда, същото и при мен. в комбинация и с виновно, защото май всичкото стана заради мен и тъпите ми идеи... щеше ми се да го бях отнесла само аз, всичко щеше да е по-лесно и сега нямаше да се чувсвам така.
само аз ли не мога да им търпя селенията се чудя? сбирщина селяни, пишещи за всемъдри и всеразбиращи, даващи, разбираш ли, уроци за живота, на хора, които или са с 20-30 години по-големи от тях, или не познават човека от среща, но знаят всичките му проблеми какви са и разбира се, понеже са чужди, са изключително тъпи, елементарни и били нищо за тях. у-а-у. чудно ми е, ако му тръшна на идиота масата в главата и той не стане никога повече, дали въобще бих съжалявала някога... това в кръга на мислите ми само, не след дълго няма никога повече да го видя. не си заслужава...
мда, не ми е само тъжно.. явно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Свърши се,бе...Поне първата серия от микроепопеята.
Биолозите бяха много щастливи от темата,която им изтеглих. xDD Па и аз бях доволна,сега да видим проверяващите на какво мнение ще бъдат.
Работния ден мина ОК,дружките и те вече са възстановени след ледниковите борби в София...Само да не ми беше толкова изморено и смазано.
Утрин,започваща в 5-6 часа-как да звучи освен усмъртително,а..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg&ob=av3e
Мисля да се чупя тия дни. Скучно ми е, досадно ми е, губя си времето с глупостЕ, а мога да го използвам пълноценно за подготовка.
И... се чувствам безпомощна. Дразня се на цялата тая пошлост, суетност, на цялата тая мода да затъпяваш прогресивно и да се гордееш с това, дразня се просто 'щото осъзнах, че не знам как да реагирам при близки срещи с такива индивиди. Дразня се и на малоумния байганьовски манталитет "прееби другарче винаги, когато, където и с каквото е възможно", пренасян от села и паланки, разпространяващ се надлъж и нашир. Дразня се, 'щото напоследък твърде много ми идва. 'Щото съм принудена да се занимавам с разни неща, от които грам не съм заинтересувана, т.е това е едно допълнително губене на време и енергия за лудо, в бонус - въобще не ми се оценява труда(добре дошла в реалността, както се казва), а получавам грубо и пренебрежително положение, налага ми се да общувам и с разни кретеноиди ден след ден, час след час и съм на път да стигна до оная критична точка, в която просто ще зарежа всичко.
Нямам търпение да свърши целия тоя цирк и най-сетне да имам време само и единствено за себе си, за да правя всички любими неща, за които в момента не ми достига ресурс и да се срещам с хората, които обичам и безумно много ми липсват в момента.
За пореден път се убеждавам колко несправедлив е животът и как добрите хора страдат и си отиват най-мъчително.![]()
Иначе ми беше добре, ама сега като разбрах за това ми стана супер гадно.
Съкрушена. Просто по-гадно не съм се чувствала никога.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Голям заплес съм. Дано утре сутринта не си забравя и главата в нас.
Пак не ми се спи, но мисля да си взема книжката в леглото и да видя до колко часа ще издържа с поглед съсредоточен в редовете..
И спря да се върти за миг земята..
Обичам! Обичам приятелите си! Обичам себе си! Обичам да виждам хората, които обичам, усмихнати. Обичам да виждам, че и те ме обичат. Като цяло днес съм типична лъвица - обичлива и раздаваща се. Ах, как обичам да ми показват колко много знача за другите.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Чудесно. Прекарах си много приятна вечер и на всичките нерви и ядове напоследък, наистина успях да се успокоя, да се почувствам вътрешно балансирана и някак си... притихнала. Хубаво ми беше и то много.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, определено при бившият не, то тогава по добре да не те чакам тебе, ами сама да си тегля куршума.
Иначе в момента си фъркам, фъркам из насВземам си душче, хапвам, и си пускам 2те излезли до момента епизода от вторият сезон на любимото ми сериалче. А специално за тях съм се запасила със пуканки, студен чай, и огромна торба чипс, за след като изям пуканките ( да кажем на 20тата мин. от 1вата серия ).
Много ми е готино тази вечер. Една тъпа, злобна какичка се опитва да ме ядосва и да привлече вниманието ми като ми харесва снимките във фб, обаче не е познала. Всъщност ме кара да се чувствам прекрасно, защото все още знам, че я е яд за това, което направи и, че някаква по-малка и натри нослето много сериозно. Ох, чувствам се някак си облекчена, пък тя нека си мисли, че ми е зле ^.^!
Носталгия и едно чувство на... завършеност? Липсваше ми миналото, хората в него, преживяванията. Но вече не. Вече гледам с усмивка назад, благодарна за това, в което ме превърнаха и наясно. Наясно с фактът, че нищо от това е било няма да бъде. Наясно, че даже в даден момент да се озова със същите хора на същите места нищо няма да бъде същото. И глупавите надежди ги няма, и нереалните очаквания също. Трудно ми беше да се откажа от представите за онзи happy ending в главата ми, но така е по-добре. Олекна ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Отпаднала..Тази отпадналост съчетана с ужасните болки в крака е много много гадна комбинация..А хората се правят,че им пука..По-скоро търсят поредната клюка,която да върви от уста на уста...Радвам се,че не съм на училище..Най-после малко почивка от хленчещите зубрачи и разлигавените кифли..Само заради един човек съжалявам,че не съм в онази сграда..Заради него.Не мога да спра да мисля за това момче.Разговорите с него са тоолкова приятни.Той сигурно дори и не подозира,че имам някакви чувства.Дали да не му кажа?!Дали да не направя същата грешка с надеждата той да не го приеме,както го прие и Иван?!Имам цяла ваканция (че даже и няколко допълнителни дни) да размишлявам над това,така че ще взема решение..
като за 6 и половина сутринта - заспало.
силно се надявам да не се ядосвам днес в училище, защото нервите ми започват да не издържат и някои ще чуят какви боклуци са в действителност.. в комбинация с псувни.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ебаси смотльото..отначало знаех , че няма да е лесно .. ама чак пък толкова.
карай , няма да се откажа ^^
даскалото дано мине хубаво.. :С че съм мазния заплес днеска
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Няма даскало днес![]()
Сега си оправям шкафовете из стаята, че все едно бомба е паднала... после ще отида за карта за транспорт и после на тоя ден на таланта с 2 часа по-рано, че съм комисия. Едно такова... беземоционално ми е, леко мързеливо, ама все пак добре.
добре. слънчицето пече, птичките пеят..
ще си го видя.
искам да духнем нанякъде уикенда, времето е баси якото<3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Юху, и днес пропуснах училище. От друга страна пък станах в 9часа заради някаква рокля, ужас. Поне започнах деня си с цигара и няма да ми е нервно. След малко ще направим едно кафенце с тайфата. Довечера мисля да се снимам с роклята, че нямам нови снимки за фб. Форевър Алоун съм и ми е много готино! Абе с една дума нека ми е зле! ^^
![]()
Като прекалено надуто балонче съм - само да ме докоснеш с пръстче и ще се спукам! Толкооова ми е криво днес,сякаш целия свят ми е направил нещо! Разсъждавах за минали неща,за впечатленията които съм оставила у хората,за спомените(ето тук зацепих).Познавам тези хора от повече от 8 години,а да не се сещам за никакъв спомен с тях,нещо с което да ги свързвам (съответно и те мен),много жалко и тъжно ми стана.Исках все пак да ме запомнят с нещо,но съдба! Сега се чудя къде да се затрия и да прекарам останалата част от деня,че да не досадя на никого с ужасното си настроение :д
Прекалено много се връщам към миналото..не искам да е така..
женско