.
Затворена тема
Страница 75 от 120 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2992
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хъх.
    Уморена съм, но пък въпросното събитие мина почти по план и моята част от нещата беше свършена идеално.
    Знам звучи някак конфузно и доста глупаво,но е така :д

По темата : Държа все още..да видим до кога ще продължи,че имам чувството,че ме наближава някаква супер гадна емоционална криза!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Горе-долу.Искам да идва ваканцията вече да си почина малко.Наближават няколко екскурзии и съм сипер развълнувана.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    добре. слънчицето пече, птичките пеят..
    ще си го видя.
    искам да духнем нанякъде уикенда, времето е баси якото<3
    Прощавай за нездравото любопитство, но това онзи същият ли е, за когото толкова много съжаляваше, че си го изпуснала?

он: намерих начин как да се скатая и съм доволна. Цял ден лиготия, шоколад и разходчици напред-назад. Като си помисля, че ме чакат още няколко такива дни и съм на път да получа душевен оргазъм.
    Сега мисля да си пусна сериалчето и да си подремна блажено.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мързеливо. Имам да довършвам превод на много хубав, но труден за превеждане текст, утре от рано съм в училище заради ученическия съвет и се сетих чак сега, та трябва да го напиша тази вечер...Уф :Д Направо да си правя кафе,грабвам си Оксфордския речник и да почвам :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Закъснявааааааааааааааа мииииииии! Болятмеееееееееееееееееее еееееее! ; (

Но си изкарах супер с най-важните хора за мен!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на djipsito
    Нещо ми е бойно. Като се прибирах два келеша ме стреснаха нарочно и бях на косъм да се спра и да му шибна един шамар.. АМА ШАМАР на лигльото. Даже вече като го подминах бая се замислих дали да не го догоня.. Та така де, не знам, агресивно ми е.

Като изключим тва, кефя се, че пак почвам да правя много неща с желание, че с тъпото време пак се бях сдухала и не ми се правеше ни-що. Сега покрай Великден мисля да поизбухна...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нещо няма никой по това време. Кофти ми е че не стана така както си го мислех, ама сам съм си виновен

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Тъжно...
    Чувствам се... тъжно.
    Чувствам, че не мога. Че не ми достига нещо. Че не ми достигат много неща. Чувствам се отвратително. Някак за пръв път от толкова време ми е така сдухано и... сломено отвътре... изведнъж. Чувствам се страхлива. Чувствам се нищожна и слабохарактерна. Плаче ми се. Чувствам се сама. Ужасно, ужасно сама. Чувствам, че съм на крачка да се откажа от неща, които обичам... от страх... чувствам се ...малка... изведнъж.
    Чувствам, че правя толкова много неща, които не обичам и се старая толкова много да ми харесат ; ( Изморих се...
    Изморих се емоционално и да се чудя дали съм достатъчно добра... изморих се да чувствам. ИЗМОРИИХ СЕ. ; (
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъжно...
    Чувствам се... тъжно.
    Чувствам, че не мога. Че не ми достига нещо. Че не ми достигат много неща. Чувствам се отвратително. Някак за пръв път от толкова време ми е така сдухано и... сломено отвътре... изведнъж. Чувствам се страхлива. Чувствам се нищожна и слабохарактерна. Плаче ми се. Чувствам се сама. Ужасно, ужасно сама. Чувствам, че съм на крачка да се откажа от неща, които обичам... от страх... чувствам се ...малка... изведнъж.
    Чувствам, че правя толкова много неща, които не обичам и се старая толкова много да ми харесат ; ( Изморих се...
    Изморих се емоционално и да се чудя дали съм достатъчно добра... изморих се да чувствам. ИЗМОРИИХ СЕ. ; (
    Тъкмо се засилих да пиша същото...явно не съм единствена загубена душа...

Целите и мечтите който съм си поставил...хм...равностойни са на това да тръгна да изкачвам Еверест по къси гащи...и...сам...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ох, отивам на борса да търся скалпели. Спи ми се. Но няма как. Поне все още имам цигари.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много ми е скучно...гледа ми се някой филм/сериал,ама не знам кой точно,не знам за какъв съм в настроение пък и не ми се гледа сама...

Доволно. Получих смс, че са ми превели пари по картата, сготвих и са лентяйствам.

Повече от фен Аватара на stylo
    изпадам в типичната си пролетна депресия..значи С ме наведе на една мисъл,която доста време избягвам. И сега ..нямам думи.. Утре не знам какво ще му кажа ,а смятах да водим ''тежкия разговор''. Оплаква се за някакви абсолютно незначителни факти и хич не му е в плюс. Нещата изобщо няма да бъдат розови идните дни..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Оф, гадно ми е.. Ако ме остави сега на изпит къде ще ходя? Направо, толкова се притеснявам.. Уж най-близките ми, ме зарязаха от едното нищо да се оправям сама.. Мирише ми на депресия работата, ама няма да се дам!

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре съм.
    Много добре.
    Хубав ден беше. Ползотворен. Задоволяващ. Вкусен.
    Е, имаше една малка незначителна среща, без която щеше да е по-добре, но в такъв почти перфектен ден е глупаво да обръщам внимание на тези малки подробности.
    Чувствам се изпълнена с енергия за утре. Очаквам неочакваното.
    Да, знам, че съм въздух под налягане в момента, но е толкова приятно...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре. Правя мъфини и ще ги видя какво ще станат, майка ми се кръсти, когато мине покрай сместа ми, но усещам, че ще станат супер яки. Ще им постна снимчици, дано са първите ми сполучливи кексчета.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ауу, как ме разсмяха. Много е приятно да видиш, че някой учи български. Няма само аз да си кривя езика, я. Да видят, че не е лесно.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъпнята е пълна...надявах се да ми звъннат от кастинга ама...хубав беше днес деня,но вътрешно ми е мн. смотано...
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Петъкпетъкпетъкпетък!!! ПЕТЪЪЪЪЪЪК! Само да ми падне...

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Прощавай за нездравото любопитство, но това онзи същият ли е, за когото толкова много съжаляваше, че си го изпуснала?
    Ами не, т'ва е един много добър мой приятел, с когото сега имаме отношения и нещата вървят добре.
    Повечето ми драматични постове касаят един друг тип, с когото по-добре че не станаха нещата, явно си бяха обречени.

А аз съм добре. Ще ям от Събуей и ще тръгвам на даск.
    Днес сигурно ще бягаме 300м ... ужас. Пак ще си изкашлям чревцата : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Mного добрее.Всичко е добре,когато свършва добрее.Въпреки нервноста ми през целия ден- не беше никак зле ))
    ЧЕСТИТА ВАКАНЦИЯ !! МНОГО УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДА ИМА ПРЕЗ НЕЯ :рр
    Не се ядосвайте за глупости !Всичко се подрежда рано или късно
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да работиш с хора понякога е страшно натоварващо...
    Да обичаш човек,който е щастлив единствено в нещастието си-още повече.
    "Ако твърде дълго се взираш в бездната, бездната ще се взре в теб"-и аз ги наблюдавам-той и бездната се взират един в друг ,не могат да откъснат очи един от друг и всеки се мъчи да изпие другия с поглед...излишно е да казвам каква покъртителна преднина има въпросната бездна...

И колкото по-го наблюдавам как затъва в меланхолята,апатията и кахърите си,толкова повече и цветовете от моя живот започват да избледняват и да се сливат в едно гнусно,белезникаво сиво.Усещам как и аз покрай него започвам без да искам да насочвам вниманието си натам,накъдето не ми е работа-в бездната...

Що не ми пука за някой по-жизнелюбив и радостен човек? Защо не се примиря и не го оставя да си се къпе на воля в помията си..?

Толкова,толкова много мъгла и тъмнина...и едно толкова любимо мое същество,седящо окаяно вътре.
    И не иска да излезе на светлото...

Защо не може просто да спре да ме е грижа ..? ;/
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на djipsito
    Glamour92, направо не мога да ти опиша как ме караш да се чувствам като те чета... Даже ми се изпариха мислите и нещо ме сви отвътре. Някои хора така са щастливи и не искат някой да се опитва да ги вади от клетката... Да се ядосваш ли, да те е яд ли, да ти е тъжно ли.... Уф.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Дъждовнопетъчномързеливо ми е и не съм подхващала нищо днес, а не зная как ще наваксам. И за да е щастието пълно се опитвам да се разболявам и ми е омаломощено.

Мега фен Аватара на xoxi
    Намерих тайната на здравия си сън.
    Цяла седмица се мъча да си доспивам през деня, но все нещо ми отвличаше вниманието.
    Днес открих, че ми трябват само 2 часа в залата и готово. Бебето си е легнало.

пп: Като се замисля не е за радост тоя факт.
    Занемарила съм си любимата игра и съм забравила какво е цял ден само тя да ми е в главата...
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си