.
Затворена тема
Страница 76 от 120 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2992
    Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Имам чувството, че всеки момент ще сдам багажа. Дори не знам как съм се прибрал.....

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Петък вечер и аз пак нямам какво да правя добре че съм свикнала да ми е скучно прави ми се нещо ама не знам какво... тъй като гледам най-много да се отдам на любимото си хоби-спането

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Един ден, един ден, един ден и изчезвам. Ох, нямам търпение вече, искам малко почивка, спокойствие, далече от родителите ми за малко... Доста добре ще ми дойде. Почти идеално се наредиха плановете ми. Дори направо си е идеално, няма какво да мрънкам. :Д Нямам търпееение!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тия два дни ми скъсиха живота с години ;@@

тъпоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Чувствам се празна. Все едно угасвам. Всичко ми е сиво.
    Даже не ми е тъжно. Нито страдам по нещо/някой. Просто ми е пусто.
    Трябва ми вдъхновение. Скоро.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на babity
    Уморена съм. И май ми се поприспива. Пак няк'ва апатия... Тея битовизми до нищо добро не водят.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много съм щастливааааааааааааааа! Дойде ! омг Дойдееее! :dance:
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xoxi
    За какво спах цял ден? Сега ще издивея цяла нощ тук.
    Няма даже и с кой да си говоря... Ако на някой от тук случайно му се дърдорят глупости цяла нощ, може да драсне ЛС.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Спи ми сеее...то днес много неща свърших че да съм изморен ама...тъп ден,практиката скучна,без кола за деня,трябва да си готвя 2 пътъ щото като си цедих макароните ги изсипах в мивката..........вторият път мина по-добре...от никъде нищо интересно за сега...дано съботният ден да е по-добър и весел.
    >>DjBelev<<

Депресиран... -.-

Мега фен Аватара на xoxi
    Всички прозорци са отворени и долавям уханието на пържени филийки от съседа на долния етаж.
    Настръхвам само като си ги представя в чинията.
    Започвам да се замислям дали да не направя като в рекламата и да му отида на вратата с кафе в ръка.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Един хубав ден най-после! Бяхме на гости на семейство с 4 деца. Мислех си, че ще е пълна лудница и си бях приготвила много нерви и търпение, но те се оказаха съвсем кротички. Едното много се гушкаше в мен. В последствие бях заляна със студен чай и омазана с шоколад, ама се преживява пък и не е станало нищо кой знае какво, че да се цупя. След малко ще излизам с една приятелка. Единствено се дразня, че ми се пуши, но баща ми е вкъщи и няма как да стане, но по-късно ще стане. Стига да успея да се добера до цигарите в шкафа нищо, че са бяла карелия, че в мен имам само една..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    нях-нях. мислех днес да игнорирам хубавото време, да си спусна щорите, да се излегна на диванчето, да си направя един филмов маратон и да унищожа така бленуваната кутия сладолед в камерата, но уви.
    са вместо да блаженствам тихо, кротко и лениво, трябва да мъдрувам кво да си облека и с кои обувки да го съчетая. а накрая може въобще да не отида, въпреки опитите му да ме ентусиазира по телефона. :д реално, днес се чувствам безумно хубава и привлекателна, отпочинах си качествено and so on, та шансът да не се вясна клони към нула, обаче препъникамъчето в случая е това колко много ме мързи. ебаси.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Еее, чудесно ми се наредиха нещата! Утре най-сетне заминавам и вече наистина по-перфектно не може да е организирано всичко. Дано нещо не се скапе, да се задържи в това положение 20 часа и да изчезвам :Д
    Обаче нещо яко ме боли кръста и не ми минава...ужас е,както и да легна/седна, все боли.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Той беше единствения който успяваше така да ме разсмива. Примирих се че няма да се получи нищо повече от приятелство. Но ми стигаше. Защото моето чувство за хумор пасваше идеално с неговото. Даже не бяхме приятели защото не знам нищо за него, дори не сме си говорили на живо освен "здрасти". И все пак той ми каза че ще дойде да ме гледа на мача ми. После не беше сигурно, но щеше да ми прати смс. Не ми прати смс. Не дойде. "извинението" му беше, че ми е казал, че не било сигурно. Дори не се извини. За него съм никоя. Просто някво си там момиче с което да си праща смс-и когато му е скучно. И това ме кара да се чувствам ужасно, защото за мен той беше по-различен, по-специален от другите момчета ..... сега дори не искам да го виждам.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Как е възможно в един миг да се съберат най-страшната болка и най-силното щастие? Интересна е човешката психика.
    Като стана дума - да почва летният семестър, че нямам търпение. Най-сетне когнитивна психология.
    Пф, даже не знам защо пиша в темата, при положение че в момента не изпитвам нищо. Мисля, че трябва да се напия.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    нещата не минаха както ги планирах, ама пак стана хубаво. доста и то ( =. добре ми е, чакам да ми звънне за да знам, че се е прибрал и ще ми стане още по-добре. та така.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Принципно, като чуя "почивка" си мисля, че трябва наистина да се почива.
    Не да имам мускулна треска, да ставам в 8, за да не изпусна закуската в хотела случайно и след това да има време да се замъкна до пистите, след три часа и половина ски да се мятам на колата и хайде по пещери и полянки, да ахкам и охкам по места, на които съм ходила.
    Въпреки това, съм доволна. И мускулната треска, и умората си струва. Утре как ще се става не знам, ама смятам за последно да се възползвам от снега .Надявам се обаче колегите лагерници да ме оставят да спя, че нещо съм размазана.
    Криво ми е, че моите хора са далеч от мен, ама само след два дни си отивам при тях, после няма да има отърване.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ужасно ме цепи менчето...идва ми да се метна отнякъде. След малко влизам да се къпя,тааа дано ми мине! I feel Obsexxed ,but whatever Иначе деня беше куул. В момента съм в малко войнствено настроение,искам да споря с някого ,ама качествено...както аз си знам. Ще си намеря някого...айдИ.
    maDamn

Пълна с енергия. Хвана ме вдъхновението.
    http://i814.photobucket.com/albums/z...y/Photo786.jpg Това го направих последно. Оставих си ръцете, затова го скатах в най-отдалечения ъгъл на стаята.
    http://i814.photobucket.com/albums/z...g?t=1333828008 Това ще се разраства. Трябва да си упражнявам краснописа. Пък и малко цвят не пречи на тези болнични стени.
    http://i814.photobucket.com/albums/z...y/Photo784.jpg С този проект съм най-горда. Какво може да направи човек с молив! Трябва само да реша какво да правя по-нататък.

Ох, добра работа свърших. Ще се възнаградя с цигарка и топло мляко.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Едно спокойствие ме е обзелоо. Дано да продължава.
    женско

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от an0nimn0 Виж мнението
    Едно спокойствие ме е обзелоо. Дано да продължава.
    И аз съм така. Много ми е готино, ама сигурно ще е само за вечерта.. ;/

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    всичко е пародия с него : )
    не вярвам какво ще стане , ама айде.. както съм тръгнала..

а тя само се вре, не мога да я понасям .
    иначе (: прекрасен и усмихнат ден .
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

въпроси, въпроси и пак въпроси.
    ще ми се да имах едни нормални отношения без фюми отвсякъде.
    май трябва да си почина малко...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си