.
Затворена тема
Страница 77 от 120 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2992
    Пия си кафето и после излизам.Дано само не ми се провалят плановете,уф!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Добре съм.От два дни се занимавам с блога си,много се зарибих,аз и без това все в тъмблр киснех,а сега съвсем нищо че изглежда доста депресарски

Мега фен Аватара на Зайче..
    Много ми е готино. Мама ме събуди с подарък.. е, подаръка изобщо не ми хареса, обаче жеста е важен. Една приятелка от Пловдив ще идва лятото и най-после ще можем да се видим ^^. Нямам търпение да станат макароните и после сигурно ще ходя някъде.. Замислям да отида до мола ама не знам дали ще си имам компания .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    къде изобщо се набутах и аз. ебах му майката и задачи, ако и утре са такива 0 точки са ми в кърпа вързани.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Като матрьошка. Повече никогаш!... до утре.
    Взимам си душ и изчезвам, че ще ме посекат с брадва, ако в скоро време не се появя.

Мега фен Аватара на babity
    Недоволна. Искам да се изтупам да изляза довечера, но очевидно времето няма да ми позволи. И съм недоспала и кисела на т'ва отгоре...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В прекрааасно настроение съм. До няколко часа изчезвам за 2-3 вечери от нас. Майка ми и баща ми стават все по-нетърпими ,майка ми не спира да се държи по най-отвратителния начин с мен без изобщо да съм го заслужила, крещи ми за щяло и нещяло и се побърквам. Оправям си багажа, стаята, къпя се, взимам торбите с покупките и към 5 изчезвамеее. Кеф. Най-сетне мина времето, колко го чаках това...
    Everything changes, but beauty remains ...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мисля си как зарди благия ми характер съм обречен нон-стоп да ме занимават с глупости...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    http://www.youtube.com/watch?v=IlNc0h7s_Uc

Само да излезе от банята...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на mynichka
    Добре ми е, оф ако може баща ми да си остане там поне още месец ще е супер- ама след час-два-три ще се прибере..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Току-що ми съобщиха, че вече имам племенник. От днес чичката с очилата си оправдава прякора.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Току-що ми съобщиха, че вече имам племенник. От днес чичката с очилата си оправдава прякора.
    да ти е жив и здрав ( = как се казва? (питам понеже е цветница :Д )
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Мразя да съм на кръстопът.
    В момента знам кое е правилно да избера, но... но и другото не е по-малко важно.
    Стрелях вече в тъмното и знам на къде съм тръгнала, обаче не знам колко дълго трябва да вървя по този път. Знам и кое ме спира да го извървя целия. Лошото е, че пречка като тази не може просто да се подмине.
    Чувствам се зле.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на babity
    Май не трябваше да съм толкова внимателна. Не го искам повече в живота си и не бива да се чувствам неудобно да му го кажа. Имам големи планове за края на тази седмица. Дано стане така, както искам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Забавно ми е. Отпуснато, мързеливо - абе кеф! Хапвам си солетки, 'щото нали уж бях на диета /пахахах/. Направих си и плановете за утре.. нека ми е зле..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не много добре. Имам нужда от прегръдка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Разнежена.
    Прекарахме си толкова хубав уикенд. Продължава да ме умилява с всички малки жестове и неща, които помни, а нямат никакво значение. Точно това го прави специално. Днес забеляза, че ластикът, който ми е на ръката, го е виждал и преди и затова не искал да си го изгубя... най-обикновен кирлив жълт ластик. Или вчера... когато купи шоколад, а аз точно се канех да го направя. Ох. Прекрасник.
    Направо съм в екстаз, като знам, че ако се стегна и си свърша работата за училище докато съм в Бургас, после ще имаме цяяяяла седмица само за нас. Цели 7 дни за секс, разходки по тепета, излежаване на дивана, секс, гледане на филми, ядене на сладолед, секс, имитиране на учене, ядене, секс... Ех. Даже мога да го бия на федербал, само да си намеря ракетите и перцата. Определено ми харесва как се очертават нещата...

Град на нацепените батки с Адидас, пристигам!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^омг правите абсолютно същите неща каго нас, даже това и с федербала си го мислехме наскоро да играем, пък да не говорим за шоколада,имитирането на учене, филмите и много секс в почивките

По темата: Щастливо ми е, днес в 11 отивам да подпиша трудовия договор в офиса им. Колко се радвам че си намерих такава добра работа. Отделно се събудих със съобщение от нея <3

life is amazing.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 04-09-2012 на 05:15

Супер фен Аватара на shmatarok
    За какъв ми беше да ставам в 6.
    Утре ще се наспя. Нях, притрябвала съм им.
    Дъждовно е, а мене ме мързи, тъкмо си имам извинение да си стоя вкъщи и да се посветя на ... някоя пълна простотия вероятно. Ще се опитам да порешавам тестове за матурата, ама... хм. Като гледам бузестото как подскача по дивана и се радва, че съм го пуснала от клетката, и на мен ми става едно такова яко и веселко. Ш' си направя дневен забавен маратон май.

ядосана на себе си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аз пък грам не съм спала от не-знам-си-колко часа вече и съм изпила също не-знам-си-колко кафета, и съм изпушила не-знам-колко си цигари, ма се чувствам по-адекватна от дните, в които съм спала поне 6 часа.
    Единственото, което ми разваля настроението, е времето. Как може април месец да е под 10 градуса, да е мрачно, да вали и да няма следа, следичка, миниатюрна следичкичка от слънчице?! Са наново трябва да решавам как да се екипирам за довечера. Няма да пешеходствам и да ми измръзне най-драгоценното, ама пък знам ли. К'вато съм зиморничава и колкото малко ми трябва...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пия кафе, ще пиша по история след малко
    снощи беше меко казано прекрасно
    добър начин за задоволяване на нуждите, когато той е далеч от мен.
    април месец -2 градуса ...ебаси якото
    тъпо ми е, дано поне той да си прекара добре днес..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    да ти е жив и здрав ( = как се казва? (питам понеже е цветница :Д )
    Ясен. Както се казва дошъл е с името си.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Такова хубаво време, а на мен постоянно ми се вие свят. Пф, колкото пъти излизам се ми става зле, язък за 15-те градуса и слънцето. Аз обаче съм инат, няма да си пропилея деня само защото ми е лошо.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си