- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Радвам се,че съм ваканция. Най-накрая почивка! Ама като се сетя колко думи имам по английски да уча..трябва да си отделя време за учене,имам да наваксвам доста. Искам само времето да се оправи,не ме кефи такова мрачно.
уф, прецакаха ми се всички планове за днеска .. но (: имам и страшно много да наваксвам и домашни да пиша , но релакс за момента ;D
много искам да си го видя <3 много много!![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Едва началото на седмицата е, а съм толкова изморена, хаха дори изтощена. Много странни неща се случват в последно време.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Времето ни прецака плановете за федербал, обаче поне се заредих с интересни книжки. И следобеда ше се отдам на мързелуване. Освен ако не стане пак няква дивотия.
Чувствам се изморена, че тичах до сега :Д
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Егети кво е забило да си сам в даскалото...ок,сутринта си паркирах като пич,ама иначе,ни зайки за зарибяване,ни отворени магазини в околността....пълна скука....
>>DjBelev<<
Иха... бях забравила какво е да се мотаеш из тоя форум. ^^
Инак бивам горе-долу...
Гледах 'баси якия филм и ми няк'во... такова... изпълнено с идеи...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ох, нека е студено и нека вали. Ще си пусна "Етажна собственост" и отсвирам хорската простотия.
Отделно имам доста изтеглени книжчици и лошото време е идеално време за тях.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нещо в мен е ужасно сбъркано11 часа вечерта е,а аз кипя от енергия,прави ми се нещо,ама не знам какво
сега както не ми се спи,утре сутринта няма да ми се става...дамм мойте проблеми
![]()
Странно.Доста неща стават в рамките на един ден и вече се измарям от всичко това.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами средно положение. вчера беше супер странен ден, все още си мисля за повечето неща, които малко или по-скоро много ми повлиаха. да си по средата и да не можеш да правиш нищо е гадно. всеки да се оплаква на теб, а ти нито да знаеш какво да кажеш, камо ли да направиш. става една голяма обърквация да не изпуснеш грешната информация пред някого, защото ако го направиш - ставаш идеална цел за изливане на яд и всичко останало. апф.
само се обърквам. единственото хубаво е, че не забравям какво искам. поне това. предчувствам скандали, отново.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Някакво странно ми е след вчера,не биваше да правя такива глупости ! Сега много лошо се дразни с мен,но мерака му скоро ще отмине - 2 дена давам макс ! Дразня се,че се събудих толкова рано,ще се оправя и после имам планове,които знам,че отново ще се провалят заради гадното време ..апф.
Супер съм. Отлично настроение просто.. След малко отивам на плажа да потичам, а довечера сигурно ще ходя на кафе пък може и да остана в една приятелка да спя.. Този ден ми започна добре, надявам се и така да завърши..![]()
Ужасно злеЗащо обидата от най-близкия и любим човек боли толкова много?
24.12.2010
Дразня му се за някакви неща с пълното съзнание, че е супер малоумно и че е така единствено поради наближаващия ми цикъл. Ааа, не се понасям. И няма да го видя до събота, което значи, че ще съм кисела на себе си още сума ти време.
Поне съм с момичето, което е най-близко до понятието "приятелка" и ще си изкараме супер яко утре по женски на бар. Мдааам.
Откога само го чакам това слънце!!!!
Жалко, че днес няма да се излиза, но утре ще си наваксам.
Доволна съм от себе си. Поуспокоих си съвестта с непилеене на време. До довечера всичко запланувано ще е приключено.
А как се изкушавам да си направя едно ароматно кафе-е-е-е-е...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
оф, бе! Не ми се виси в нас - не ми се излиза и навън; не знам кво да правя вкъщи - навън още повече; вкъщи ми е горещо - навън ми е прекалено студено. По някое време така или иначе трябва да отида да си взема цигари, ама после дали ще ми се ходи да ги видя...
Тва е най най най нааай-скучната ваканция от доста време насам ;хх. Приятелите ми и гаджето ми всички са извън София..
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Изморена съм, спи ми се, имам нужда от сън..много сън. Добре, че скоро заминавам с него и ще си почина най-накрая!!![]()
На вълна "пипни ме тук и тук, и тук.. навсякъде ме пипай!" съм нещо. След малко си пускам филм с моя любимец Фасбендер. Никога няма да си отговоря на въпроса как изобщо е възможно да съществува тоооолкова красив мъж :Х
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добре започна семестърът. Успях да си наглася единия семинар идеално - при якия професор ирландец. Дано и утре се уредя за останалите семинари.
Сега трябва да пия желязо. Значи такъв инат е - да отиде и да ми вземе таблетки, при положение, че аз вече седмица се дърпам. И аз съм инат обаче. Ще си пуша и няма да ям шоколад. И ще оцелея, мама му стара.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Болна съм, но днес бяхме заедно и се почувствах по-добре.Утре пак.
Няма по-добро лекарство от хубавия секс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Лееко съм потисната, че посрещам рождения си ден.. пред компютъра -.- Да се надяваме, че това не е знак за тъпа следваща година, защото ако е така ще си изям ритуално сливиците...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И спря да се върти за миг земята..
Не ми е хубаво пък ! Егоистка съм и то голяма ! Искам цялото внимание върху себе си - трябва да се отуча от този навик,така не става ! Радвам се,че поне при нея нещата са като по вода.Дано най - сетне разбере колко всъщност е красива и колко много значи за хората.Само да не се самозабрави.