- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Изморена, но щастливаКато цяло деня ми мина добре, въпреки, че в университета беше натоварен ден, но пък за сметка на това, късният следобед, беше повече от хубав!!! Взех си и от тея магнитните лакове и наистина се получи доста добре лакирането с него. Утре се очертава пак леко натоварено ( е не толкос, колкото беше днеска ) ама какво да се прави. И май ми е време да лягам ... Лека нощ на всички.
Щастливо ми е, днеска пак ще си я видя, нагушкам, нацелувам! Колко много ми липсва, а се видяхме за последно вчера.
Отднелно, преди това ще мина да си отворя нова сметка, и нямам търпение да дойде вторник и да почвам работа.
Както казах, щастливо ми е. <3
колко се радвам, че си имам нова мания! не ми се беше случвало скоро. ^.^
иначе ми е добре, ще се лакирам след малко, че ръцете ми не приличат на нищо като цяло. днес трябва да се видя с приятелка, колко ми е залипсвала! и времето е хубаво! йей! :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Айде вече да става да пием кафе. Искам да клюкарствам. Трябва да измисля някаква схема за утре вечер... много ми е мъгляво още как ще протече уикенда
пф...Още едно упражнение и утре заминавам. :dance:
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сума ти глупости за една карта. А даже не ми се пътува. Сигурно съм ужасен човек, но никак не ми липсват и въобще не държа да се видя с тях. Бих предпочела да си почивам сама тук, да си наваксам с проектите, да си спретна един домашен спа-уикенд и да релаксирам. Вместо това ще трябва да прекарам 8 часа в път, да се занимавам с хлапето, да се старая да не се изпокарам с майка ми и да имитирам въодушевление пред сестра ми. И това било празник...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оохохо, какво се заформя за довечера <3 Йес, йес, йес. Дано да е добре, дано да е стабилно ^^
Еуфорично ми е, надула съм музиката, времето е мега яко, всичките прозорци зеят широко отворени и огласям целия квартал.Хубаво ми е, свежо ми е, след малко ще си направя да ям и ще се лакирам, може да врътна и някоя друга подготовка за довечера, дано да е епиччшшшно яко.
![]()
Скучно ми е... Искам приятел момче,че да си го тормозя![]()
Не мога да разбера кое му е лошото да спиш до късно, да гледаш филми и да си лентяйстваш като цяло. Голямо мрънкане, голям зор, все едно ще изпусна нещо забележително, ако не отида(а то всъщност и при двата случая е чиста загуба на време). Трябва ли да съм лицемерно заета като всички останали и да симулирам, че време въздух не ми остава да поема при все, че най-сетне имам малко свободно време, видимо се кефя и предпочитам да си го оползотворя точно за това - за сън, за мързелуване и абсолютна изолация от каквото/когото и да било.
Бясна съм! Най-мразя да ми се натрапва чуждо мнение и да ми се дава акъл, при положение че не съм молила нито за едното, нито за другото!
"Господи, дай ми търпение, щото, ако ми дадеш сила, ще ги избия!"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най накрая имаме ТОКбаси,изперках направо...
>>DjBelev<<
Просто прекрасен ден. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Т'кова ми се кат' на животно. Тази вечер няма да е. Стискаме палци за утре обаче...
Аййййййй,как писках и цириках пронизително последните 10 минути![]()
Може и да не съм си оправила бакиите като хората,ама пък на предварителния по биология съм се представила на ниво...ех,това красиво 5,50
*и сега се чудя и се мая що ми беше да си плащам двете сесии наведнъж
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не мога да повярвам, че може да изпитвам това отвратително чувство и то към човек с когото не съм, няма и да бъда. Може да прави каквото си иска с когото си иска, а аз от какъв зор ревнувам..... да си се чудя. Ще мине, де.
Иначе като пропусна това, спокойно мина деня, па и си взех малко работи![]()
Разбита ..
Everything happens for a reason
И аз стисках палци да се падне тя (тъй като има някаква странна тенденция да се падат все теми от 9ти клас- a оттам тази,заедно с нуклеиновите киселини и трита генетични процеса,е най-хубава за писане ) Като разпечатахме пликчето със заглавието народът в залата изпадна в еуфория... xDD
И ти ли студентстваш в СУ?![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
много хубаво, появяват се и нови идеи! трябва да си идва по-често, определено. носи ми някакво си нейно специално усещане, което само стимулира възбуждане на по-биващи идеи за рисуване,а и не само за рисуване. може и да се позанимавам тая вечер ^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Навремето се бях засилила натам,към молекулярната биология-исках велик генетик да ставам,после поразмислих,заради химията.
Една дружка имам с твоята специалност - ако не друго,поне ви е интересно - тя ми разказваше,че си имат групи извън университета и се занимават с различни нАучни дейности.
А аз съм към медиците - Медицинска рехабилитация и ерготерапия-там се целя. :>
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born