- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Успех!![]()
ПП. Там аз пък имам много приятели. ;д
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В чудесно настроение съм и умирам от скука. Как може за първи път от седмици да имам истинско желание да изляза и да се размажа от кеф някъде, и всички да са си заминали. Явно единственото размазване, на което ще имам възможност да се подложа ще е креватното.
Иначе късметът за пореден път не ме изостави - намерих си билет със запазено място точно за влакът, за който исках. Оползотворих чакането с дълго отлаганият разговор и се наградих с покупки.
А за сезонната работа изпитвам смесица от неувереност и ентусиазъм. Знам, че ще се справя, но на каква цена?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Прибрах се най-сетне. Хем съм облекчена, че съм си у нас, на моето легло и в баня,в която топлата вода не свтършва за 10мин, хем ми се искаше още да останем :Д Чудничко си изкарах, почивка от родители малко. Релаксвам си сега и ми се хапва нещо сладко.
Everything changes, but beauty remains ...
Стресирана и наплашена адски много....искам да ми мине..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Влюбено ми е. Мега много.
Толкова много, че чак ми се ходи до тоалетна.
Ах. Любов, любов.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Изгубена. Не знам защо поддържам тези отношения. Дали все още са такива, каквито бяха или с увеличаването на разстоянието и времето вече не е същото? Прекалено много ли очаквам? Дали не е завист или просто ми липсва? Ей такива неща ми се въртят из главата... Определено ми е нужна компания, защото в противен случай ще изпадна в няк'ви депресивни състояния...
имам приятно предчувствие, но и страхотно въображение. да видим!)
Добре. Бяха планувани палачинки, но поради липсата на брашно... малко няма да се получат. Нищо, утре ще накарам баба да ми направи... Ако успея и да си свърша нещата по английски, денят ще е имал смисъл.
Доообре,доообре . Боядисахме Яйцата , сега мисля да закуско-обядвам и да си свърша задачите, че няма кой да ме чака. Ходих на очен - всички е наред. Чак докторката се учудиДнес ще попиша доста ,ама по-добре така,отколкото без никаква работа.
maDamn
Вчера /снощи!/ бях на зъболекар и учудих медицината, стоматоложката и сестрата.![]()
Ядовете се поуталожиха, но дано телефонът не направи грешката да звънне!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пак съм в добро настроение. Мисля следобед да се прибера вкъщи, че снощи никаква ме нямаше.. :д После отивам на кафе.. и все пак Нека ми е зле! :д
Малко ми е самотно в момента.
За днес бях готова да прекарам целия ден с него.
Обаче още преди обяд му се обадиха и той трябваше веднага да тръгне.
Ще се върне до довечера, но ми стана страшно тъпо докато се прибирах сама, след като той замина.
Сега имам около 4-5 часа свободни и нямам идея какво ще правя. Мислех да си тегля филми, но ми мина желанието.
Ще взема да нарисувам нещо...
И спря да се върти за миг земята..
Обичам как след всеки малък гаф се извинява с нещо сладко за подкуп.![]()
Добре ми е. Малко мързеливо, малко разочаровано, малко притеснено, но добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щастлива!!!!! Намерих златна мина.Маркови дрешки, стилни и секси на почти безценица.
Леле, нямам търпение да го зарадвам утре с коженото мини и високото токче.
А само да дойде утре... толкова ми липсва...
От друга страна съм болна и на изследвания след празниците, ама хич не ми пука. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Just give me one night in Ibiza...
Ям бананово млекце, пуша и направо не мога да се нарадвам на късмета си. Навън е невероятно топличко и слънчево, и аз цялата съм една слънчева и лъчезарна, което ме прави щастлива. И другите ме правят щастлива. Обичам усмихнати хора.
Само дето моите хора нещо са се скомърцали и от няколко дни съм така:. Упорита съм, нищо че те въобще не ме отразяват и продължават да се скомърцват посвоему за някви глупости, братче. 'Ма няма да оставя нещата така. Дразнят ме, ебати.
Мисля да изпия едно кафе, да си взема душ и отивам на пазар.
Супер.Наспах се и вече не ми е криво.
Трябва да почвам да се оправям,че пак ще закъснея и ще ми мрънкат. ;д
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ох. Епично се размазах и снощи. Толкова епично, че за първи път имам бели петна за доста голям период от време.
Искам кафето ми да поизстине малко, че съм толкова зле, че даже го преварих, искам някой да ми донесе нещо за ядене, щото просто няма шанс да изляза, искам си столовете по терасата, заедно с масичката, да изляза и да го пия навън. Като се пооправя малко си взимам един душ, после може да се опитам да измия чиниите *хлип* и ако родителката се прибере дотогава, може да боядисаме нЕкое и друго яйцЕ.
днес глава ме цепи, корем, всичко, цял ден спя, пролетна умора ли е, кво, ама от няколко дена спя много и все съм уморена, и оня ден премръзнах.
нещата в личен план са...... ми ок са :ь
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хаха, за три дни съм качила 2кг! :Д Ама то не бяха чипсове, пържени картофи, коли, спрайтове, филии с лютеница и сирене... постоянно тъпкане, очаквах го... Сега си почвам режим, за да си върна килограмите и започвам сериозно да спортувам! Всеки ден!
Иначе съм добре. Съвсем сама боядисвах яйца, майка ми ме заряза :Д Сега си взех душ, ще се облека, гримирам, оправям си косата и отивам на кафе. Времето е чудничко, слънчево... Супер ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Супер съм. Утре заминаваме на почивчица! Релакс, любов, секс мързелуване и т.н.само двамата...е какво друго може да иска човек !!
)
а при мен обратното :Д. всичко е залято с еднотипни боклуци, които нито като модели са хубави, а от към качество на плата направо няма да говоря... просто, да не ти се налага да си търсиш дреха в тия проклети магазини, а за три дни обиколих кажи речи всичко.
изморено ми е, а е само 6. искам при него, ама ще чакам до понеделник. оф.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Притеснено ми е.Все отлагам,ама трябва да ги свърша тия неща вече,че времето тече.
;////
Оф.
Искам да бездействам.