- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Тъпичко ми е, защото ще се направи на оборотен. На мен ми се иска и на него му се иска. Няма да се извинявам за предния път, 'щото се държа като лайно. Но си искам моето! И тооолкова бързах, защото мислех, че ще вършим работа, а то... Гррр! Освен да го направя... душ и да хоризонтирам, то волна програма няма да има тая вечер...
Избива ме на рев с тоя Великден. То не са яйчица, салатки, козунаци, козуначени кифли, бАМбони, некъв ужас, некъв ад.
Супер доволна съм от пазара обаче. Добре се справихме, пихме кафенце, дрънкахме си глупостЕ, обиколихме половината град, заради последното което крачката ме болят зверски в момента и си мечтая единствено да си взема душ и да се мушна в кревата.
И съм в лека дилема. ПуЩат ми се някакви стабилни оферти, ама... Оф, винаги е така. Имам ли право да избирам и се обърквам тотално и накрая, за да се улесни схемата, махвам с ръка и зарязвам всичко.![]()
Колко е хубаво да си цял ден на вън на това прекрасно временце и да не ти остава време дори да седнеш на компа. <3 Искам пакккк ! Утре се очертава обаче доста скучничко,нямам никакви планове и изобщо не зная как ще се търпя цял ден.Дано получа някаква оферта,че иначе ще изтъпея.А за тези дето не спряха да ме плюят мога само да кажа да си го наврът!Ух и искрено се надявам скромната ми мечта да се сбъдне.
Днес съдбата се пошегува много грубо с мен, събирайки на едно място първата ми любов, бившия и настоящия ми приятел + един пич, на който отказвам кафе вече няколко месеца.
Още не вярвам на очите си.
Приятелят ми за първи път показа някакво раздразнение от други момчета.
Весело ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Объркана ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Леко меланхолична заради преместването ни,но може да е за добро.
Ох... разтревожено ми е за бебо, дано се оправи :/ Уж всичко беше наред, лека бременност, добри изгледи, пък сега... още не съм го виждала, но искам да го видя живо и здраво мъничето, дано да се оправи...
Трябва да уча, ама постоянно се разсейвам. Дано всичко да е наред...
Преебах се. Ама яко! Зак'во отидох на кола маска като той няма ме посети...
Прекрасен, уникален ден... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хубав ден. Сутринта ми беше лошо ;/. Ама сега съм си супер. По-рано бях с майка ми по магазините. Исках да си купя нови токчета за лятото, обаче не можах да си харесам. Може би другия път ^^. Сега си стоя на топличко и мисля след малко да гледам филм.. Чувствам се малко като преяло тюленче :д.
Добре леко изморена,но обещах да излизам..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм сега.Денят мина спокойно,но това е затишие пред буря.Сега си пускам филмчето и релаксирам..
Добре съм. Сама у нас... Влюбено ми е. Щастливо едно такова. :Д
Направих си салатка, хапнах си я, сега ще си запаля цигарка... перфектно ми минава вечерта.
Everything changes, but beauty remains ...
Ах, как ми липсваше женско приятелско рамо...
Огромна подкрепа усетих от нейна страна днес.
Толкова е лесна за обожаване.
Нямам търпение да се видим на живо и да я смачкам от прегръдки.
И спря да се върти за миг земята..
Страхотно! Вече е факт - любимите ми хора ще са тук за рождения ми ден. Сега ще се отдам на учене и работа.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Тия предпразници и празници такъв дебел прът ми забиха в колелото на целта,че просто не е истина... xDD
Aма никой не ми е крив,оправдания само.Който е решил да "чисти" си чисти,независимо от упоритата гледка на хора със светнали очи и козунаци и кифлички в устите.
На работа напоследък е интензивно,че и почивни дни не дават,щото още набирали кадри.
Пхх,заминавам на тренировка-от 2 дни кракът ми зала не е подушвал,а пък има нужда...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Навънка сняг сняг сняг, и продължава да трупа. К'во е т'ва време, к'во е т'ва нещо?! Ама то миналaта година май месец валя, сега какво се учудвам.
Отивам да си вадя ботушките и шейната.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-14-2012 на 07:47
^кажи, че става въпрос за Швеция :о
Хм. Пия си кафето - няма никакво спокойствие. Едната ми ръчка тука с прахосмукачката, другата изпада в някаква паника без всякакъв смисъл, само аз го давам лежерно и полуумряло все още.
Зарибих се по тая глупава ерепублик ь.ь ама предполагам, че ще ми мине скоро хД Иначе ми е тъпо.
О, и утре никъде не ми се ходи. Мога да си ям козунака и вкъщи сама >.<
Писна ми от разочарования,бахти.
.
.
.
Строших едно яйце от простотия- не го хвана боята равномерно и аз пак да го овъргалям в ръкавицата и... пляс. А такова хубаво червено... прелест!
А как ми се хапва вече козуначено руло с мармаладИ как ми се пие второ кафе
Ако може и да е 3в1
Ужас
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!