.
Затворена тема
Страница 82 от 120 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2992
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^кажи, че става въпрос за Швеция :о
    По шведско мда. В момента съм облечена с пуловер, ръкавици, терлъци ще ми пращат едни съфорумници за рд-то хаха.

anonymous708973
    Guest
    2 часа и 39 минути.
    Нямам търпение... само да ми падне в ръчичките!!!!!!

Мега фен Аватара на babity
    Очаквах да съм дроб днеска, а за слабостта, която изпитвам вътрешно, съм доста продуктивна. Боядисах яйцата сутринта, сега ще си нахраня домочадието, после ме чака простиране и още една доза курабийки. Направо съм перфектната домакиня! Айде довечера да ми излезе късмета вече. Имам нужда от поощрение.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Отслабнала съм стабилно и съм адски доволна. При все, че продължавам да изяждам главоломни количества(за справка: от четвъртък досега съм изяла 2 големи домашни козунака сам-самичка ).

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тоя мач с бригадата алкохолици и тютюнджии ми изпи силите. Не съм бягал толкова от месеци. Гадовете обаче бяха с човек повече и измъкнаха равен.. -_-
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    По шведско мда. В момента съм облечена с пуловер, ръкавици, терлъци ще ми пращат едни съфорумници за рд-то хаха.
    хохо, найс :Д

един ден ще мине ли без да ме вбесят тея двете. Ей, нямам търпение да се изнеса. После ходи ми говори за справедливост - защо аз на нейните години вече бях възрастна, а тя си остава тъпото домашно бебе? >.< И това ми се натяква всеки божи ден, в който всички са си вкъщи. Боже, бленувам по онези няколко дни, в които се мотах самичка и знаех, че никой не ме чака да се прибера, никой няма да ми тропа изнервено с крак, никой няма да ми се прави на отворен и после да си наляга парцалите. Никъде няма да ходя утре, да се грабват и да се махат, притрябвал ми някой.

Яйцата станаха много добре обаче. Това е единственото нещо, от което съм малко доволна.

Мега фен Аватара на xoxi
    В тоя апартамент се чувствам като специалист по всичко.
    Обаче майсторката днес е мързелива и замръзнала и само се мести от стая в стая със завивката и котката.
    Жал ми е обаче да гледам баща ми как се мъчи с орехите, та може и да отида да го отменя в това задължение.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Чудесен ден. Боядисахме заедно яйцата. И той си омаца пръста!!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ух,навън е така студено и толкова много вали.Искам си слънчицето,какво е това време.
    Днес се зарадвах,че го видях.Усещам как чувствата ми се променят,но не трябва - не бива.Знам,че нищо няма да се получи,но това не може да ме откаже от мечтите ми.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Б*х...след празниците ще "чистя",то стана ясно...
    Днеска беше разбивация.
    Отвсякъде-още ми циркулира адреналин в кръвта. =))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ебаси, само аз ли най-чинно съм си боядисала яйцата още в четвъртък? Е, вярно, че бях с медицински ръкавици и ги държах с два пръста, та бях бая комична гледка, но все пак. Досега се суетях около трапезната маса, търсих разни покривчици, панерченца, слагах от оная измислената великденска трева, подреждах ненагледните яйчица... Иначе опищях света преди няколко дни как това са пълни глупости и че аз традиции няма да спазвам.
    Чистих, подреждах и сега презареждам с водка с кола и натурален шоколад. Мислех, че ще ми е гузно, задето отклоних уговорката и реших да си остана вкъщи, ама нъц. Домошарско ми е нещо напоследък, пък и като си знам, че няма да пропусна нещо интересно, стимулът съвсем ми се губи.
    Слънчево ми е инак, особено след... събитията от последната седмица. Още ме бива, хаххахах. Никак не е лошо от време на време да ти начесват егото, никак.

Мразя празници. Да минава вече цялата какафония и нека нещата най - накрая да си дойдат на мястото... И мисля, че ми липсва най - неподходящия за липсване човек. Трябва да се стегна! Днеска съм пълно мекотело, постоянно си мисля за камини, гушканици и прочее извращения. Блях!

Супер фен Аватара на shmatarok
    много зле. много.
    Последно редактирано от shmatarok : 04-15-2012 на 08:03

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Някак мързеливо.Времето е адски гадно,не ми се излиза и стоя и се тъпча с шоколад <3 ;/
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на Colouring
    Слушам една и съща песен и се депресирам.От известно време съм затънала в една дупка... направо не е истина.Аз не че съм излизала от нея де,ама сега направо.... ;/
    ЗАЩОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ? ;/

депрес, объркано, цъкам яко shoegaze, avangard и всякакви неща, които могат да се срещнат и с таг блек метъл, но реално не са.
    миии да. обожавам ги тия меланхолични и атмосферични неща.
    фюми има по много както винаги.

днес беше противоречив ден, як отначало, после малко се скофтяса. като цяло съм доволна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Завиждам си. Супер късметлийка съм.

Голям фен
    пооправям се но все още ми е гадно настроението

добре че капитанът не разочарова

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На село съм и умирам от скууука. Направих си телефона на рутер и цъкам от лаптопа с яко бавен интернет, но нищо, поне зарежда! Яде ми се филия с лютеница сега и се чудя да ям ли... Но не,няма :Д Качила съм килограми. Обмислям дали да запаля цигара... Абе, като цяло е страшно скучно и се чудя на кого да звънна, за да говорим... Утре си се прибирам!
    Everything changes, but beauty remains ...

Снощи... т'ва шампанско успя да разтвори гузната ми съвест, поне що се отнася до голямото ядене през деня. Днеска ще има втори дубъл на голямото ядене и определено за следобеда ще замислим някакви физически активности. Офффф, искам да се прибере! С него е забавно, а сега не е!

Трябва да си довърша опакаването на багажа днес ми е последния ден в моя град.Да се видя с приятелите за по кафе и така!

Мега фен Аватара на Chacho
    Обмислям да си изключа телефона. Звънел е 100 пъти тая сутрин. Поне са наспах като ората, ше преям днеска, май и ше препия, пък току-виж и още некой екшън се заформи. Днеска ше съм консуматор докрай, мухахахаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Да се радвам ли, да плача ли.. :д Мразя ги тези смесени чувства, ама май повече клоня към радване. Купих си нови обувки и чанта, ама като се сетя още колко имам да купувам лошо ми става :д. Тоя идиот не ми отговаря, ама аз пък като съм се притеснила, та чак не е за приказване.. :д

Супер фен Аватара на LeprikonA
    в настроение съм, този човек винаги е интересен.може би повече щях да му се зарадвам, ако не ме беше посрещнал с въпрос за "софиянеца",за софиянеца не знам нищо от месеци :Д.

иначе беше забавно като за обяд с повечко роднини. дори не забелязах колко време е минало.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щастлива.

Обичам да празнувам с него и семейството му.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си