- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Доволна, че се прибрах. Боли ме корема, обаче. Нямам търпение вече да идва утре, да се видим. Не издържам у нас нещо... Трябва да си довърша нещата по немски тази вечер, за да ми е свободен денят утре.
Everything changes, but beauty remains ...
Сладко ми е!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сънувах, че ме гушка и мачка и ми стана толкова тъпо, когато се събудих и проумях, че никога повече няма да се случи, че не е истина просто. Липсва ми, бе! Ного, ного. До такава степен ми липсва, че направо се чудя дали мога да срещна друг толкова интересен, интелигентен и привлекателен мъж в близко време, или появата му в живота ми беше подобно на счупено огледало и сега ме чака седем години сух период.Ама наистина ми липсва. Даже не ми е вкусно да си пуша цигарата без него. Ужас. Трябва, трябва, трябва в най-скоро време да намеря някого, който поне мъничко, ако ще и с 1/20 да прилича на него(с повече късмет, може да ме намеря и някой по-добър) преди да съм се побъркала напълно.
the cure пеят в ушите ми friday i'm in love.
не знам доколко ще ме излекуват.
+you can never get enough
Вече съм в новия ни дом в Пловдив.Ще си нареждам новата стая после ще ида до даскало да го видя къде е и как се стига и така.Засега ми изглежда всичко ок,но ми липсва Търговище![]()
Ваканцията свърши, от днес съм на даскало. Очите ми са полу затворени, трябва ми време да свикна пак да съм будна през деняпоне снега се е стопил наполовина!
Ооо, снощи ме разглоби направо. Дори не съм сигурна дали досега е имал по - добри попадения. Много ми се иска като се прибера в четвъртък още да не е заминал за да повторим снощното. Отново достигнах душевния си мир. Нищо не ме смущава, нищо не ми пречи. И понеже все нещо трябва да се случва, от днес започвам да тичам редовно, хранителен режим и сииииилно ограничаване/спиране на цигарите. Такъв ми е кефа с'а.
Със смесени чувства.
Като се замисля какви харчове се задават, лошо ми става.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Спи ми се.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Всъщност мина добре. Почти много добре.
Макар че постоянно стоях нащрек да не би случайно някой да се изцепи, усещах и трудност да говоря... Някакво напрежение се носеше между всички и не ми беше ясно как да се държа. За щастие, всеки се направи, че нищо не е станало през последната година и общо взето театърът беше успешен.
Радвам се, че вчера се отдадохме на филмов маратон, много спокойно и лежерно беше, въпреки че отново трябваше да се притеснявам за нея и последствията от действията й. Аман. И усетих и някаква празнина между нас, но... това беше неизбежно.
От всякъде съм се пречупил и филмирал, а трябва да се стегна.
Ей, пак се намери кой да ми развали настроението бе.. пх, това че съм на 13 не означава, че не мога да взимам никакви решения.. тц..
Тази вечер мина по-добре от очакваното, въпреки че в началото пак се надигнаха буреносни облаци в настроението на всички, но бързо се нормализира работата.
На мен пак ми се дадоха някакви надежди и отново съм развълнувана за нещо, което може и да стане, но по-вероятно е да не стане.
Преди малко пък пих една чаша студена вода и сега едвам си държа очите отворени. Трябва да си дооправя маникюра и на дясната ръка, преди да съм забила глава в клавиатурата. Въобще не искам да мисля за утре сутрин, когато в 6:30 трябва да съм на крак...
И спря да се върти за миг земята..
Доволно щастливаТой е най-невероятният мъж на тая земя!!! Дори и със всичките проекти и простотии покрай завършването му пак намира време за мен и време да ми направи най-хубавата изненада, която може да получи една жена!!!
Лошо само, че утре съм от рано на университет ама нищо, поне ще си го виждам през почивките, но за жалост за последна седмица ще го правя това нещо ;(
Малко напрегната!Утре за сефте в новото училище в новия град с новите хора!
^ Успех.
Мързеливо. И скучно...
Толкова ми е скучно, че не мога да повярвам на тъпите проблеми, върху които мисля. В момента най-сериозният ми проблем е коя пудра и кой слънцезащитен крем да си купя... Направо се чувствам празна от скука :Д
Поне свърших нещо позлезно-научих си всичко по немски и по английски, само едно есе ми остава да си напиша. И домашната за курса... но той е чак в понеделник.
Everything changes, but beauty remains ...
депресия..вторник и отново на даскало :х
Айде всички на купонаа.. !
Хубаво кафенце с приятна виртуална компания.![]()
И палачинки за закуска. Голямо ми е съкровище.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пийм кафе. Времето - кофти. На даскало трябва да се завъртя, ама хич не съм очарована, ще си умра от тъпотия. Имам работа след това, трябват ми и пари, блах уби ми се настроението до голяма степен. И сега слушах някаква песен, разтресе ми хормоните брутално... и да, трябва някак си да се замъкна навън. Не искаааам. ;/