- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Спи ми се, ама трябва да ходя да тичам.![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Леле... какво съм му намислила... *палаво погледче* Тая неделя/събота ще е уникална!
Малко ми е убито настроението иначе. Искам да съм с него и много ми липсва. Първите дни ще е така. После сигурно ще посвикна с новия график. Липсва ми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как ми се иска да си хвана чантичката и да замина някъде далеч от всичко и всички...
^ Мен ми се ще да имах чорапките от аватара ти. Моите се скъсаха. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Дотегна ми вече.Писна ми с това четено постоянно,чета едно също нещо,писна ми с тази история.Бизнес планът и той ми взема здравето,добре че поне практиката свършва и темата я направих.До изпита ми има още няколко дни и изобщо не се виждам притеснена.Пълна апатия...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Писна ми бееееееее..........
Защо?Защо?Защо?
Не искам да мисля за това.
Не искам!!!!!!
Гадно е.Ще се разрева ей сега.....
;/////////
Искам знак,искам нещо,което да ми подскаже,че не само аз.Искам и на него да му е така,мамка му.
ох, като претендират, че са големи, знаещи и можещи защо не се държат на положение и не докажат това? Хич не им ходи на годинките да се държат така.. -.-
пс: Това не се отнася за някой от форума, да знаете! :д
Толкова ми е апатично, смотано, никакво. Искам да си взема нещата и да се скрия някъде далеч от всички. Без компютър, без интернет, без телефон, просто ей така... На село примерно ми изглежда добър вариант за около седмица.
Толкова съм шастливаааааа. Охх.. не знам ще се побъркаам вече. Видяло се е, че няма да се спи тия дни от вълнение, ама к'вото е, важното е, че от дооооооста време не се бях чувствала толкова добре, колкото в момента. ;33
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Супер смесени чувства, ей така, без причина...
Влюбено, щастливо, тъжно и съм на косъм да ревна от и-аз-не-знам-какво чувство :Д
Много съм объркана, или всъщност не съм, защото знам точно какво да направя, но тъпото е, че не мога, защото просто в момента той дори не е в България. Страшно много го искам и имам чувството, че ще се пръсна... Трябва ми една среща с него и всичко ще се нареди. Перфектно наясно съм със себе си и с желанията си. Трябват ми няколко часа да си поговорим, да му кажа всичко и готово. Леле, искам го :Д
Everything changes, but beauty remains ...
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46214266_n.jpg
^Общо взето така се чувствам.![]()
Как може времето да е толкова шибано?
Събудих се в чудесно настроение и като дръпнах завесите ми се спече всичко. Явно ще съм си затворена вкъщи. Току виж съм се сетила и да поизчистя малко. Блах.
Поне до края на седмицата ще е тук. Скуката ще намалее значително.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щастливичка.Поизпотих се, постегнах някое и друго мускулче и сега съм прясно изкъпана и цялата омазана с крем.
Довечера след физиката ще си го видя, макар и за малко. Умирам да го сгуша и да се разхождаме под чадъра, дъжда леко да ромоли и от време на време да спираме за по някоя нежна целувка (или охлюв - нова мания XD ). <3 Много ми липсва тия дни. Чак се чувствам като лигла.
Захващам се да преговарям вече като хората конфигурация и конформация. Само да ми стане кафето.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Открих си причината за апатичното настроение, блах.
'Неска ще е шитня от всякъде пак, направо ми писна вече. И на даскало трябва да ида за оная контролна и тъпото изпитване, аз съм голяма патка, за какво не се занимавах в началото на срока, ами сега да си губя времето блаааа. Боли ме коремът, което допълнително влошава настроението, времето е шибано, още по-криво ми става, оффффф.
Боли ме очето. ;/
И да си се похваля-имам си леко очертани плочици(не плочки,плочици,ама пак е нещо...)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Най-накрая се прибрах вкъщи, сега малко ще си почина и в 3:30 пак излизам. Времето е супер гадно, но по никaкъв начин не ми разваля хубавото настроениее. ^.^ Направо нямам търпение да ми се обади и да се разбрем за утре, охх.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес не бях на училище (сън) По-късно сигурно ще ходя в Несебър на разходка, ама много се дразня, че вчера мама ми оскуба само едната вежда, а за другата думите и бяха "не мога да те търпя повече, на ти пари и отивай на козметичка!"![]()
Някакво много сладко хлапенце се лепна за мен в болницата, русоляво едно такова, с къдрички, синеоко, дребно - същински бонбон, накара ме да се усмихна.
Колкото до всичко останало - тегавинка. Опитвам се да приемам нещата философски, не е като да ми се отдава особено, обаче.
за два дни се сдобих с нещата, които исках, даже днес стана напълно случайно и съм много щастлива поради този факт ^^^^. в училище не беше крайно лошо, за разлика от обикновено, а след малко отивам при моето си момче и светът е хубаво място. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Странно. Толкова много неща са ми на главата... роклята си взех, но въпроса с чантата и обувките още стои. А в тоя дъжд как се обикаля??
Контролни, едно след друго... вярно, че последни.. ама не ми се и учи.
Ииии ебаси случката днеска като за добро утро... чудя се що ли не му взех телефона на оня сладур...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Смазана,чудя се дали да спя или да почвам отчета...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мамка му..защо не умира тази надежда......офффффф.Писна ми да се измъчвам и самозалъгвам,всеки божи ден... ;(
nice ...................................
момиче